Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1207960 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #8060 -: Февруари 18, 2014, 03:43:57 pm »
За мен това е важно - да е коректен човекът, с елементарни тарикати не ми се занимава, само да ми губят времето. :)

Определено това е много вярно, но тези чужденци, които живеят тук, ги гледам как един по един им лъсват ..... знаете кое. Затова си позволих да ви споделя мнение.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8061 -: Февруари 18, 2014, 04:03:59 pm »
Кое им лъсва...този израз не го зная. :unsure:За плешивци и темето им или бастун?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8062 -: Февруари 18, 2014, 04:06:05 pm »
Пък на тукашните отдавна им лъсна елементаризмът, искам малко по-висока летва.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #8063 -: Февруари 18, 2014, 04:10:01 pm »
И аз не съм очарована от тукашния мачо-ганьовски манталитет, макар че не съм сигурна дали не е тенденция навсякъде.

*

remedeos

• **
  • 1038
« Отговор #8064 -: Февруари 18, 2014, 04:17:40 pm »
То пък щото жените са Мария Кюри доо майка Тереза и Афродита ;DЧака рака до трака кака,жик так до зиг хак.Квито едните-таквиз и другите-херметичен закон :PИ все пак има и свестни духовници..Може и извън църквата :unsure: ;D ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8065 -: Февруари 18, 2014, 04:23:19 pm »
То пък щото жените са Мария Кюри доо майка Тереза и Афродита ;D

И аз за това намекнах по-горе, ама хайде, си казах, да не обиждаме. Каквито са едните, такива са и другите. Един мъж, който цял живот е имал работа с к-ви, как да оцени нещо по-различно? Но, разбира се, нека да не слагаме всички под общ знаменател.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8066 -: Февруари 18, 2014, 09:41:14 pm »
Здравейте, предстои ми да вземам решение свързано с дома. В момента живея с майка ми и дъщеря ми в бащиния дом, мъжа ми е в чужбина и не се знае кога ще се върне, а май и изобщо не му се връща. Но аз искам да променя тука положението и се надявам нещо да стане в най-скоро време. Затова питам: Ще си сменя ли дома, ще отида ли да живея на друго място, тази година? Идеята е да продам това жилище и да купим два по-малки или един малък и този да го ремонтираме, по-лошия вариант. А най-лошият е да замина за чужбина и аз... не ми се ходи! Уточнявам тази година!
Благодаря ви много!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8067 -: Февруари 19, 2014, 09:51:31 am »
абе тъй както ми се гледа- ти и щерката оставате в този дом, майка ти ще ходи някъде.
Има ли оферти от чужбина за нея? Или може някой от чужбина да изпрати пари за да купите някакво 2ро малко жилище за нея. Не знам защо така излиза- мъжа ти ли ще даде заден да продавате тази къща- от финансова гледна точка ли няма да може да ти се осъществи твоето местене- явно ще го изличислиш и ще си прецениш, че не си струва.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #8068 -: Февруари 19, 2014, 09:07:48 pm »
Питам: Калоян и Нерил едно и също лице ли е?

Защо така си мислиш?  ;D

Това ще да е сериозно раздвояване. Скъпи съфорумци, имаме новина!  ;D

Хм...явно съм си изгубил интуицията. Не съм усетил, че сте ме обсъждали на 9 януари. Нищо не ми е трепнало тогава...
Или е трепнало, но не съм разбрал че става дума за вас и за този форум.
Привети на Нова..... стара и останалите от женски пол! ......... А на тези от мъжки - дръжки! ))))

Зарязвайте астрологията, че войната започва! ... търсете къде ще се изнасяте! Луната, Марс или още по-далече...!
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8069 -: Февруари 19, 2014, 09:10:35 pm »
Хм...явно съм си изгубил интуицията. Не съм усетил, че сте ме обсъждали на 9 януари. Нищо не ми е трепнало тогава...

Но тоя пост го откри сред многото хорарни въпроси. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #8070 -: Февруари 19, 2014, 09:35:06 pm »
абе тъй както ми се гледа- ти и щерката оставате в този дом, майка ти ще ходи някъде.
Има ли оферти от чужбина за нея? Или може някой от чужбина да изпрати пари за да купите някакво 2ро малко жилище за нея. Не знам защо така излиза- мъжа ти ли ще даде заден да продавате тази къща- от финансова гледна точка ли няма да може да ти се осъществи твоето местене- явно ще го изличислиш и ще си прецениш, че не си струва.
Благодаря за включването! Не е лошо жилището, но ми се искаше нещо различно и далече от тези спомени, а и насъбраната енергия... Може пък догодина... А нейната чужбина е екскурзионна, за по-дълги престои няма изгледи засега.

« Отговор #8071 -: Февруари 20, 2014, 10:46:57 am »

Но тоя пост го откри сред многото хорарни въпроси. :))

за това има търсачка, не ти трябва интуиция! )))
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8072 -: Февруари 20, 2014, 10:48:59 am »
Търсачката на форума доскоро не работеше  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

luli

• *
  • 151
« Отговор #8073 -: Февруари 20, 2014, 05:42:38 pm »
Привет!
Имам едно въпросче. С приятеля ми обмисляме разни варианти за съвместно бъдеще, той има определени очаквания за едни пари в близките месеци, и в тази връзка искам да ви питам:
А. ще купи ли жилище?

*

lusy

• *
  • 190
Re: Хорарни въпроси към Стелла
« Отговор #8074 -: Февруари 21, 2014, 06:11:55 pm »
Здравейте, може ли помощ при този въпрос - На Великден ще бъда ли заедно с (назован по име) - София, 25.03.2012 г., 14.31 ч. Благодаря

Много се извинявам за нахалството, но имате ли възможност да погледнете и моят въпрос.  :-[

Ще се видите, но срещата едва ли ще изпълни очакванията Ви.

Не, не бяхме заедно.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #8075 -: Февруари 21, 2014, 06:14:51 pm »
Добър вечер... Вътрешно сърчицето ми се свило  :'(, а и нали от известно време нямам контакт с мъжът, в който съм влюбен и изведнъж изникна въпросът - Ще се жени ли?

Него го гледам по 5-ти дом и отговорът е НЕ. Венера - той, в сходящ квадрат с Марс (негов У7)

Поздравления, Стела.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #8076 -: Февруари 21, 2014, 09:42:01 pm »
Може ли някой да каже Свекър, Тъст и т.н. кой дом се падат?
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

astro

• 475
« Отговор #8077 -: Февруари 21, 2014, 10:20:11 pm »
Може ли някой да каже Свекър, Тъст и т.н. кой дом се падат?

Бащата на мъжа или свекъра е 10-ти или 4-ти от 7-ми...,зависи кой е по-изявен родител.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #8078 -: Февруари 21, 2014, 11:25:42 pm »
А, ако е майката е по-изявен родител, предполагам е пак по 10-дом? :-[
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8079 -: Февруари 23, 2014, 04:39:05 pm »
да, майката е по 10ти
"Любовни антагонизми- all day, every day"