Здравей Гост

Хорарни въпроси

• 8140 Отговора
  • 1208790 Прегледи
Re: Хорарни въпроси
« Отговор #8120 -: Април 24, 2014, 03:16:27 pm »
От 2 месеца не работя и смятам след като изкарам курс по гримьорство,който ще приключи през юни да започна работа.Интересно ми е каква ще е следващата ми работа...Вие какво мислите?
Може ли някой да погледне хорара ми? Моля ви...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8121 -: Април 24, 2014, 04:13:49 pm »
От 2 месеца не работя и смятам след като изкарам курс по гримьорство,който ще приключи през юни да започна работа.Интересно ми е каква ще е следващата ми работа...Вие какво мислите?

На каква длъжност и позиция ще си е трудно да се каже, евентуално може да се предположи какво ще е естеството на работата. Късният Асцендент може да говори за това, че ще е нещо, което вече си решила, наумила, планирала... А екзалтиралият Юпитер в дома на кверента му дава подкрепа, при това той е в рецепция с Луна в 6 дом – службата. При всички положения работата ще е доста мобилна, свързана с множество ежедневни контакти, в обслужващата сфера – то и без хорар е ясно, в твоя случай не говорим за мениджърски позиции. :)

Меркурий, който е сигнификатор на питащия, е леко поизгорен от Слънцето, намира се в лъчите му. Това може да загатва и за липса на ясна визия относно бъдещото развитие в момента на задаване на въпроса. Но Луната ще направи тригон с Меркурий, пренасяйки по такъв начин юпитеровата подкрепа към сигнификатора на питащия. Силно поставените Юпитер и Венера в първи и десети дом благоприятстват новото начинание. Луната е в хармоничен аспект със Слънцето, а то е доста силно поставено в хорарната карта, но съвсем скоро сменя знак. Слънцето е в съвпад с ЮЛВ в 11 дом – може би говори за това, че по-малко трябва да разчиташ на външна подкрепа и протекции, да действаш самостоятелно и да разчиташ повече на собствената си инициатива. Вероятно е обаче първоначално да има някакви затруднения или забавяне във връзка с новото работно място, докато намериш подходящо помещение или подходящ екип.... Но от финансова гледна точка мисля, че ще си доволна. :)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #8122 -: Април 24, 2014, 04:26:54 pm »
Ивайло- за стипендията- имам усещане, че може да получиш. Ако не от университета, то от някаква фондация или друго учреждение. С ретро планета у на 9ти дом, може да се позабавят нещата...дано успееш да се уредиш за 2рия семестър, но мисля, че през 2ри семестър ще получаваш някаква сума.

Луна без курс може да ти означава както липса на развитие, така и липса на притеснение, а също така и развитие в желаната от теб посока, ако нещата вече са задействани и са поели по пътеката към реализацията- такава на каквато ти се надяваш.
Пиши около средата на април дали си почнал да получаваш пари за следването си- дали от университета или друга организация.
Обратна връзка: благодаря ти, доста точна прогноза. Вчера са излезли резултатите от академичната стипендия (т.е. университетската). Понеже няма как да отида тази седмица да проверя, снимаха списъците които са изнесени и които показват кой получава стипендия. Е, класиран съм :). Дори има и една преведена сума, за февруари месец.

eeee  :P супер! и за теб се радвам- а и за себе си, че ми работят методите! ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #8123 -: Април 24, 2014, 04:32:35 pm »

На каква длъжност и позиция ще си е трудно да се каже, евентуално може да се предположи какво ще е естеството на работата. Късният Асцендент може да говори за това, че ще е нещо, което вече си решила, наумила, планирала... А екзалтиралият Юпитер в дома на кверента му дава подкрепа, при това той е в рецепция с Луна в 6 дом – службата. При всички положения работата ще е доста мобилна, свързана с множество ежедневни контакти, в обслужващата сфера – то и без хорар е ясно, в твоя случай не говорим за мениджърски позиции. :)

Меркурий, който е сигнификатор на питащия, е леко поизгорен от Слънцето, намира се в лъчите му. Това може да загатва и за липса на ясна визия относно бъдещото развитие в момента на задаване на въпроса. Но Луната ще направи тригон с Меркурий, пренасяйки по такъв начин юпитеровата подкрепа към сигнификатора на питащия. Силно поставените Юпитер и Венера в първи и десети дом благоприятстват новото начинание. Луната е в хармоничен аспект със Слънцето, а то е доста силно поставено в хорарната карта, но съвсем скоро сменя знак. Слънцето е в съвпад с ЮЛВ в 11 дом – може би говори за това, че по-малко трябва да разчиташ на външна подкрепа и протекции, да действаш самостоятелно и да разчиташ повече на собствената си инициатива. Вероятно е обаче първоначално да има някакви затруднения или забавяне във връзка с новото работно място, докато намериш подходящо помещение или подходящ екип.... Но от финансова гледна точка мисля, че ще си доволна. :)
Поинтересувах се пак днес понеже,жената която ме обучава по грим ми предложи една оферта-да работя като фризьор в един от салоните и и утре имам изпит даже...Но за да се види дали имам потенциал за тази професия някой може ли да надзърне и в натала ми...Помня че за фризьор се търсят аспекти Венера-Марс,Луна-Венера,но не мога да погледна обективно собствената си карта.Дори не съм си търсила работа-просто днес ми предложи и утре ще реши след изпита...

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #8124 -: Май 02, 2014, 07:40:10 am »
Привет :)

въпроса е зададен "ще започна ли за постоянно в ХХХ (организацията е назована по име)" но се вижда и че не е 100% ясно дали ще започна дори временно, макар че щом минах етапите до сега вероятността е огромна... както и да е, дано не се самозаблуждавам че ще ми дадат шанс.
Работата е инженерна и е свързана с творчество (същинската кариера) има много неясноти по отношение на самата работа и нерегламентирано работно време, но от това което знам, смятам че си заслужава в дългосрочен план.
Голям хикс ми е всичко ... вижда се и от хорара, но пък и надеждата която възлагам е голяма.
Ще се радвам на всеки коментар  :-[
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8125 -: Май 02, 2014, 11:04:10 am »
На този етап тенденция за постоянен/дългосрочен ангажимент като че ли не виждам. По-нестабилни ми се виждат нещата, трябва да си готова към промени в условията и да си по-адаптивна.
Ако започнеш пробно, не е изключено да има период на обучение на място. Засега не виждам потвърждене за сключване на постоянен трудов договор, възможни са промени и реорганизации в началото, не е изключено длъжността или да е с непълно работно време, или да има някаква специфика в договора, не в твоя полза (обикновено така правят работодателите, когато наемат някого на пробен период). Но ти желая успех, щом го желаеш силно.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #8126 -: Май 02, 2014, 01:01:38 pm »
Лили много ти благодаря  :58:

Има обучение, има и тестов период ако оцелея след обучението, а за работното време - зависи от задачите и не е регламентирано. На мен самата не ми е съвсем ясна цялата картинка, но е предизвикателство и определено искам да се пробвам  ... дано се получи и дано си струва инвестираното време, усилия и надежди ... ще дам обратна връзка ...

Още веднъж ти благодаря :)
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #8127 -: Май 02, 2014, 01:04:44 pm »
Здравейте,въпросът ми е ще имам ли успех на устния изпит(втори етап от конкурс за работа е)? Май нямам надежда,но ще съм благодарна ако се включи някой.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8128 -: Май 02, 2014, 01:34:11 pm »
Представянето ти може да е добро, но не съм сигурна, че ще получиш длъжността. Поради някакви съображения може да са избрали вече друг човек или да имаш сериозна конкуренция в тоя конкурс.

Но все пак успех ти желая, дано се реши въпросът в твоя полза.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #8129 -: Май 02, 2014, 02:31:59 pm »
Благодаря,да,проблемът е, че дори максимална оценка няма да ми е достатъчна за успешно класиране,понеже на първия етап нямам висока оценка и не знам изобщо дали да ходя. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8130 -: Май 02, 2014, 02:36:10 pm »
И все пак се възползвай от сходящия секстил между екзалтирала Луна и екзалтирала Венера в хорара - това е последният аспект, който се случва. Пък каквото, таковаз. С времето осъзнах, че всяка една среща, конкурс е възможност - дори ако не се увенчае с успех, има смисъл да пробваш, така трупаш опитност в различни ситуации.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Morena

• *
  • 199
« Отговор #8131 -: Май 08, 2014, 02:15:36 pm »
Zdraveite, utre sum na intervu za rabota, iskam da popitam dali shte zapochna rabota v tazi firma? Mnogo mi se iska da me haresat :)

gr stara zagora, 15:10. 8.05. ,   Ne moga da postna karta, pisha ot telefon. Molq nqkoi da mi otgovori.
Blagodarq :*

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #8132 -: Май 10, 2014, 06:13:11 am »
Току що видях класирането и синчето не е приет в ясла на първо класиране! :'(
Ще бъде ли приет на второ класиране въобще?

Благодаря ви !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8133 -: Май 10, 2014, 11:35:08 am »

Благодаря ви !

За съжаление според прочита ми...не.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #8134 -: Май 10, 2014, 02:48:50 pm »

Благодаря ви !

За съжаление според прочита ми...не.

Благодаря ти Марая за отделеното време!И аз нямам добро усещане.... :(

*

aiofe

• 42
« Отговор #8135 -: Май 22, 2014, 07:15:18 am »
Здравейте, въпросът ми е Х обича ли ме още?

« Отговор #8136 -: Май 25, 2014, 05:46:19 pm »
Привет на всички! Преди два месеца си смених местоживеенето в друга държава (отново) и преди да се изместя, имахме планове с приятелката ми, да дойде при мене. Напоследък обаче все се случват разни събития, които спъват нещата и все повече започвам да се притеснявам, дали тя ще дойде при мен. Ако някой има желание да коментира, ще съм ужасно благодарен.
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

*

Cancer

• *
  • 108
« Отговор #8137 -: Ноември 13, 2014, 07:42:03 pm »
Имам въпрос относно две сделки, които трябва да се осъществят в понеделник. Става дума за имотни сделки. Не зная къде точно да пусна въпроса... Затова го пускам тук. Според моето виждане ще има отлагане, но е възможно да бъркам. Питащият съм аз. Съответно гледам Първи дом-Рак, Луна в Лъв и Сатурн- защото е по сключване на договори. Притеснявам се, че имотите са по 4-ти дом, който е в Дева.. Меркурий обаче е в квадратура с Луна, но от друга страна Луната е в ЛЪв, а Слънцето е в съвпад със Сатурн... Как да го разбирам :? Първоначално мислех, че няма да се сключи сделката. Но сега със съвпада на Слънце и Сатурн мисля, че по-скоро ще има сделка. :)
Въпроса е: Ще направя ли две имотни сделки в понеделник? - зададен е на 13.11.2014 в 20ч21м. в град София
Някой може ли да ми помогне малко. Предварително Ви благодаря!
"Каквато и да е причината, аз не мога да угася пламъка, който бушува в мен. Мога само да горя с него или да го оставя да ме изгори."

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #8138 -: Април 03, 2015, 11:19:19 pm »
Здравейте,
Виждате ли в тази карта емигриране в чужбина на мен и моето семейство?  ;)

« Отговор #8139 -: Април 06, 2015, 08:02:37 am »
Преместването е от мотивирано от финансови проблеми доколкото виждам. Ще търсиш работа в чужбина, нали?