От 2 месеца не работя и смятам след като изкарам курс по гримьорство,който ще приключи през юни да започна работа.Интересно ми е каква ще е следващата ми работа...Вие какво мислите?
Може ли някой да погледне хорара ми? Моля ви...
На каква длъжност и позиция ще си е трудно да се каже, евентуално може да се предположи какво ще е естеството на работата. Късният Асцендент може да говори за това, че ще е нещо, което вече си решила, наумила, планирала... А екзалтиралият Юпитер в дома на кверента му дава подкрепа, при това той е в рецепция с Луна в 6 дом – службата. При всички положения работата ще е доста мобилна, свързана с множество ежедневни контакти, в обслужващата сфера – то и без хорар е ясно, в твоя случай не говорим за мениджърски позиции.

Меркурий, който е сигнификатор на питащия, е леко поизгорен от Слънцето, намира се в лъчите му. Това може да загатва и за липса на ясна визия относно бъдещото развитие в момента на задаване на въпроса. Но Луната ще направи тригон с Меркурий, пренасяйки по такъв начин юпитеровата подкрепа към сигнификатора на питащия. Силно поставените Юпитер и Венера в първи и десети дом благоприятстват новото начинание. Луната е в хармоничен аспект със Слънцето, а то е доста силно поставено в хорарната карта, но съвсем скоро сменя знак. Слънцето е в съвпад с ЮЛВ в 11 дом – може би говори за това, че по-малко трябва да разчиташ на външна подкрепа и протекции, да действаш самостоятелно и да разчиташ повече на собствената си инициатива. Вероятно е обаче първоначално да има някакви затруднения или забавяне във връзка с новото работно място, докато намериш подходящо помещение или подходящ екип.... Но от финансова гледна точка мисля, че ще си доволна.