Здравей Гост

Мръсна дума ли е Тао-квадрата

• 122 Отговора
  • 19702 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Мръсна дума ли е Тао-квадрата
« Отговор #40 -: Април 07, 2011, 01:39:49 am »
Проверих за още една скандална личност с невротични проблеми, жена, една от бившите ми шефки. Изпадаше в странни състояния и крещеше за щяло и нещяло в офиса, повечето колежки ги е разплаквала неведнъж. Аз бях единствената, която не успя да разреве със скандалите и обидите, които бълваше непрекъснато. От една колежка разбрах, че има диагноза и предписано лечение. Марс в 10-11 гр. Лъв, почти неаспектиран, само широк сходящ квадрат с Нептун в 16 гр. Скорпион. Веднъж пътуваше с колата си към офиса ни, обади ми се по телефона и почна да крещи... Слушах, слушах, накрая без да кажа нищо просто затворих. По пътя, докато кара колата, получава бъбречна криза, не успявайки да преглътне злобата си. Нейният Марс беше в точен съвпад с моя Сатурн.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #41 -: Април 07, 2011, 01:48:40 am »
Втора карта - човекът е не само инат, но до безобразие. Не търпи чуждо мнение, ако не е на неговото, е склонен да разруши отношения, градени с години и носещи му само полза. Относно ползата - предледва си интереса до дупка, само и само да поситгне изгода. Да не си му насреща, ако го подхлъзнеш, дори несъзнателно.

Марая, печелиш  ;)
« Последна редакция: Април 07, 2011, 04:14:16 am от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #42 -: Април 07, 2011, 01:52:20 am »
Втора карта - човекът е не само инат, но до безобразие. Не търпи чуждо мнение, ако не е на неговото, е склонен да разруши отношения, градени с години и носещи му само полза. Относно ползата - предледва си интереса до дупка, само и само да поситгне изгода. Да не си му насреща, ако го подхлъзнеш, дори несъзнателно.

Марая, печелиш  ;)

Не е важно дали аз печеля.... :blink: , важно е да не се губи и да бъдем обективни! Предупредения е въоражен... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Yaya

• 2265
« Отговор #43 -: Април 07, 2011, 01:53:22 am »
абсолютно си права. Имам още 2 карти, но там става въпрос за не толкова прикрити хора.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Април 07, 2011, 01:54:37 am »
абсолютно си права. Имам още 2 карти, но там става въпрос за не толкова прикрити хора.

За мен ли иде реч? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #45 -: Април 07, 2011, 02:05:08 am »
Карта със съвпад на Марс и Сатурн в 7 дом (в Дева) вече съм поствала тук, по друг повод. Онази ми приятелка, дето търпи домашен тормоз и малтретиране от половинката си. От типа жени е, за които казват "тъпа и упорита". Ако бях на нейното място, не бих правила компромис с такива отношения. Държа на стрес, но не и да ми потъпкват достойнството. А при нея има елемент на мазохизъм - Слънце/Венера в Т-квадрат с Марс/Сатурн и Нептун.

По-долу прилагам картата на най-безпардонната и вулгарна жена, която някога съм срещала, с никой не се церемони, важен е само нейният интерес. Наглост, алчност и изключителна пробивност. Луна/Юпитер в Т-квадрат със Сатурн и Уран. Всъщност при тази има два Т-квадрата, но мутабелният повече се изразява в интимните й връзки.
« Последна редакция: Април 07, 2011, 02:09:46 am от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #46 -: Април 07, 2011, 02:10:20 am »
"тъпа и упорита" е израз, който и на мен ми идва за съвпад Марс/Сатурн  ;D

А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #47 -: Април 07, 2011, 02:14:06 am »
съдейки по писанията по-горе е мръсна ;D
и аз хич не съм лесна, да се живее с мен, де :blink: - гледам да се събирам с такива като мен, да не натоварвам добрите ;D
това за целите на проучването

Малее, живи хора има ли около теб още? :blink: Или въпросът е "Кой-кого"?

да :blink:, крепя ги на поддържащи системи, като в оня скеч за банкерите - за да има кой да им плаща  ;D

извън шегите - не познавам човек, задълбал в астрологията с "леки" аспекти ;)
инак по подразбиране тук всички сме светци

Квадратурата Марс/Сатурн въобще не е за пренебрегване.  :-[
Много от касапите я притежават.

имам интимен и продъжителен опит с всички твърди конфигурации на Марс/Сатурн, най-богатият от които е квадрата - нищо общо с касаплъка ;D
за съвпада и заинатяването съм много съгласна, за овладяването струва ми се отношение имат по-скоро Плутоновите аспекти към светилата или Марс (странно, но такива също често привличам, вероятно заради слабия натален Плутон на МС :-\)

* може би затова обобщения от рода съвпад Марс/Сатурн (например) = тъп и упорит, никак не вършат работа с оглед обективността :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Април 07, 2011, 02:15:01 am »

В бисерите си.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Април 07, 2011, 02:22:54 am »
съдейки по писанията по-горе е мръсна ;D
и аз хич не съм лесна, да се живее с мен, де :blink: - гледам да се събирам с такива като мен, да не натоварвам добрите ;D
това за целите на проучването

Малее, живи хора има ли около теб още? :blink: Или въпросът е "Кой-кого"?

да :blink:, крепя ги на поддържащи системи, като в оня скеч за банкерите - за да има кой да им плаща  ;D

извън шегите - не познавам човек, задълбал в астрологията с "леки" аспекти ;)
инак по подразбиране тук всички сме светци

Квадратурата Марс/Сатурн въобще не е за пренебрегване.  :-[
Много от касапите я притежават.

имам интимен и продъжителен опит с всички твърди конфигурации на Марс/Сатурн, най-богатият от които е квадрата - нищо общо с касаплъка ;D
за съвпада и заинатяването съм много съгласна, за овладяването струва ми се отношение имат по-скоро Плутоновите аспекти към светилата или Марс (странно, но такива също често привличам, вероятно заради слабия натален Плутон на МС :-\)

* може би затова обобщения от рода съвпад Марс/Сатурн (например) = тъп и упорит, никак не вършат работа с оглед обективността :blink:
:haha: :haha: :rolf: :rolf:

И аз имам интимен контакт с тао: Сатурн/слънце - Марс- Плутон.....И ми е хубаво....,ама много хубаво! ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #50 -: Април 07, 2011, 02:29:09 am »

По ретро Мерк обективността е мръсна дума.  ;D
Но можем да си говорим с оглед на моето лично отношение и моя личен опит, т.е. не моето лично, а на всеки поотделно.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Април 07, 2011, 02:43:35 am »
ама нали всеки споделя тълкуванията си по картите от придобит опит не само по книги, ами и практически  :rolleyes: що тогава спорим за обобщения? Ще се радвам да видя и друга гледна точка, за да не обобщавам от опит по няколко карти.

И заради споменатия ретро Мерк, уточнявам, че не споря  ;D

А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #52 -: Април 07, 2011, 02:46:04 am »
що тогава спорим за обобщения?

не спорим :lol:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Април 07, 2011, 02:47:36 am »

По ретро Мерк обективността е мръсна дума.  ;D
Но можем да си говорим с оглед на моето лично отношение и моя личен опит, т.е. не моето лично, а на всеки поотделно.

Ретро Мерка за някой е приори.... :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Април 07, 2011, 02:52:06 am »
що тогава спорим за обобщения?

не спорим :lol:

Мани, мани...
Наскоро нали споменах, че имах лошия късмет да пусна тема по стационарно-ретрограден Меркурий в преводачески форум.  ;D Вече е набъбнала с повече от 100 мнения (обикновено максимумът е 20-30), моля се да не се включват повече там, че всеки за нещо се хваща, развален телефон се получи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #55 -: Април 07, 2011, 03:04:20 am »

от частното към общото (или от субективното към обективното :blink:), като част от всеки анализ (не пълен разбира се, заради което е нужен), кой с каквото може
обръщането навътре, заради ретро Мерк не помага ли :blink:

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #56 -: Април 07, 2011, 04:09:24 am »

"Тъпотата" все пак не по Марс/Сатурн - виж упоритостта -ДА ,
особено там където е нужно да се концентрираш в някава дейност с часове:

Мога да пусна много карти на известни личности със съвпад на Марс/Сатурн,
между които е и Блаватска, Ричард Клайдерман и т, н.

Ричард Клайдерман - виртуоз , с точен съвпад на Марс/Сатурн в Скорпи ;D

http://www.astrotheme.com/portraits/mFSJ4tMrnARc.htm
Естествени минерали и амулети

*

Yaya

• 2265
« Отговор #57 -: Април 07, 2011, 04:13:45 am »
говорехме за инат, хора! Защо се хващате за буквализма...
Специално тази позната, за която говоря си е такава. Завладяващо упорита до безсмислие ли да я нарека  :wink2:

А Шопенхауер

*

abroad

• 2187
« Отговор #58 -: Април 07, 2011, 04:17:05 am »

"Тъпотата" все пак не по Марс/Сатурн - виж упоритостта -ДА ,

;D с целия си субективизъм един от най-интелигентните и образовани хора, които познавам е с рожден такъв съвпад
друг е въпросът, доколко аз съм интелигентна да го оценя обективно... :P

*

Asol

• 4140
« Отговор #59 -: Април 07, 2011, 04:19:36 am »
Джулия Робъртс пък е ...от касапите  ;D