е сега може и да ми се посмете не знам изобщо дали има такава техника, но от символи си съставих сценарии за сън, написах го на лист , помолих се предеи сън, пуснах си хубава музика ..и....ама сценария беше едно а сънувах съвсем друго
Сънувах се на нечии годеж , хората бяха непознати за мен но толкова богати трапези бяха наредили, огъващи се от изобилие...стана дума , че месото което ядем е агнешко под терасата видях как събират кожите, кожите бяха обработени и много чисти, не че аз знам как изглежда мръсна агнешка кожа, но тези бяха мното бели...което беше странно на този годеж беше и бившия със сегашната си / в реалноста аз не го ревнувам от тази жена, но и не знам как изглежда/ но което ме впечатли бяха многото , гнойни пъпки по лицето и ...но начина по който ме издразни ме впечатли , тук вече изревнувах каза ми:аз от 3 дни съм бременна Х.. ще заябрави вече свойте деца те ще престанат да бъдат негови деца . И това го каза с някаква усмивка иронична подигравателна, саркастична не мога да го опиша ..много ме заболя толкова много никога не бях плакала на сън ...сълзи през огромна болка. Дали този сън значи , че онази наистина е бременна , щото пък това е нещо което ме кара много да ревнувам и да пазя децата си, от него и от нея. Само да вмъкна, че повода за развода не е тази така, че абсолютно нямам повод и причина да я сънувам.
А трябваше да сънувам морски бряг , бели коне....и друг мъж