Здравей Гост

Предизвиках си сън

• 9 Отговора
  • 4696 Прегледи
*

Блудница

Предизвиках си сън
« -: Август 15, 2005, 07:34:29 am »
е сега може и да ми се посмете не знам изобщо дали има такава техника, но от символи си съставих сценарии за сън,  написах го на лист , помолих се предеи сън, пуснах си хубава музика ..и....ама сценария беше едно а сънувах съвсем друго
Сънувах се на нечии годеж , хората бяха непознати за мен но толкова богати трапези бяха наредили, огъващи се от изобилие...стана дума , че месото което ядем е агнешко под терасата видях как събират кожите, кожите бяха обработени и много чисти, не че аз знам как изглежда мръсна агнешка кожа, но тези бяха мното бели...което беше странно на този годеж беше и бившия със сегашната си / в реалноста аз не го ревнувам от тази жена, но и не знам как изглежда/ но което ме впечатли бяха многото , гнойни пъпки по лицето и ...но начина по който ме издразни ме впечатли , тук вече изревнувах  каза ми:аз от 3 дни съм бременна Х.. ще заябрави вече свойте деца те ще престанат да бъдат негови деца . И това го каза с някаква усмивка иронична подигравателна, саркастична не мога да го опиша ..много ме заболя толкова много никога не бях плакала на сън ...сълзи през огромна болка. Дали този сън значи , че онази наистина е бременна , щото пък това е нещо което ме кара много да ревнувам и да пазя децата си, от него и от нея. Само да вмъкна, че повода за развода не е тази така, че абсолютно нямам повод и причина да я сънувам.
А трябваше да сънувам морски бряг , бели коне....и друг мъж ;)  

Предизвиках си сън
« Отговор #1 -: Август 15, 2005, 09:09:46 am »
забелязала съм че ,когато съзнанието ми е преуморено,или прекалено вече съм стресирана сънищата ми стават все по идиотски. Започват да ме затлачват още повече.Толкова кошмарни стават- че сигурно ако ги споделя с психоаналитик ще ме посъветва да започна лечение.И това води до още по голяма умора. Най- интересното е, че сънувам плазма ,слуз, кръв (гадории) или природни катаклизми-Много ярко и детайлно.

*

АН

Предизвиках си сън
« Отговор #2 -: Август 15, 2005, 10:57:59 am »
Цитат
е сега може и да ми се посмете не знам изобщо дали има такава техника, но от символи си съставих сценарии за сън,  написах го на лист , помолих се предеи сън, пуснах си хубава музика ..и....ама сценария беше едно а сънувах съвсем друго
Сънувах се на нечии годеж , хората бяха непознати за мен но толкова богати трапези бяха наредили, огъващи се от изобилие...стана дума , че месото което ядем е агнешко под терасата видях как събират кожите, кожите бяха обработени и много чисти, не че аз знам как изглежда мръсна агнешка кожа, но тези бяха мното бели...което беше странно на този годеж беше и бившия със сегашната си / в реалноста аз не го ревнувам от тази жена, но и не знам как изглежда/ но което ме впечатли бяха многото , гнойни пъпки по лицето и ...но начина по който ме издразни ме впечатли , тук вече изревнувах  каза ми:аз от 3 дни съм бременна Х.. ще заябрави вече свойте деца те ще престанат да бъдат негови деца . И това го каза с някаква усмивка иронична подигравателна, саркастична не мога да го опиша ..много ме заболя толкова много никога не бях плакала на сън ...сълзи през огромна болка. Дали този сън значи , че онази наистина е бременна , щото пък това е нещо което ме кара много да ревнувам и да пазя децата си, от него и от нея. Само да вмъкна, че повода за развода не е тази така, че абсолютно нямам повод и причина да я сънувам.
и аз когато правя опити да провокирам определени сънища, сънувам понякога различни неща, т.е. други символи, но после се опитвам все пак да ги свържа със заданието на съня...- предполага се, че подсъзнанието по време на съня е отговорило на съзнанието, а на нас ни остава, само да разтълкуваме и синтезираме нещата.

Тоя ти сън наистина от една страна може точно да отразява реална житейска ситуация, но също е възможно да е отговорил на съзнателните ти търсения....То зависи какво си искала да сънуваш...- но отговорът изглежда комплексен - сякаш имаш някакви страхове, въпреки че искаш нещо си....

*

АН

Предизвиках си сън
« Отговор #3 -: Август 15, 2005, 11:00:56 am »
Цитат
забелязала съм че ,когато съзнанието ми е преуморено,или прекалено вече съм стресирана сънищата ми стават все по идиотски. Започват да ме затлачват още повече.Толкова кошмарни стават- че сигурно ако ги споделя с психоаналитик ще ме посъветва да започна лечение.И това води до още по голяма умора. Най- интересното е, че сънувам плазма ,слуз, кръв (гадории) или природни катаклизми-Много ярко и детайлно.
има ли емоции, страх или ужас, като сънуваш подобни неприятни неща?

При мен съвсем рядко в сънищата има емоции - пък в будния живот съм предостатъчно емоционална...

*

Блудница

Предизвиках си сън
« Отговор #4 -: Август 15, 2005, 11:18:18 am »
Цитат
Цитат
е сега може и да ми се посмете не знам изобщо дали има такава техника, но от символи си съставих сценарии за сън,  написах го на лист , помолих се предеи сън, пуснах си хубава музика ..и....ама сценария беше едно а сънувах съвсем друго
Сънувах се на нечии годеж , хората бяха непознати за мен но толкова богати трапези бяха наредили, огъващи се от изобилие...стана дума , че месото което ядем е агнешко под терасата видях как събират кожите, кожите бяха обработени и много чисти, не че аз знам как изглежда мръсна агнешка кожа, но тези бяха мното бели...което беше странно на този годеж беше и бившия със сегашната си / в реалноста аз не го ревнувам от тази жена, но и не знам как изглежда/ но което ме впечатли бяха многото , гнойни пъпки по лицето и ...но начина по който ме издразни ме впечатли , тук вече изревнувах  каза ми:аз от 3 дни съм бременна Х.. ще заябрави вече свойте деца те ще престанат да бъдат негови деца . И това го каза с някаква усмивка иронична подигравателна, саркастична не мога да го опиша ..много ме заболя толкова много никога не бях плакала на сън ...сълзи през огромна болка. Дали този сън значи , че онази наистина е бременна , щото пък това е нещо което ме кара много да ревнувам и да пазя децата си, от него и от нея. Само да вмъкна, че повода за развода не е тази така, че абсолютно нямам повод и причина да я сънувам.
и аз когато правя опити да провокирам определени сънища, сънувам понякога различни неща, т.е. други символи, но после се опитвам все пак да ги свържа със заданието на съня...- предполага се, че подсъзнанието по време на съня е отговорило на съзнанието, а на нас ни остава, само да разтълкуваме и синтезираме нещата.

Тоя ти сън наистина от една страна може точно да отразява реална житейска ситуация, но също е възможно да е отговорил на съзнателните ти търсения....То зависи какво си искала да сънуваш...- но отговорът изглежда комплексен - сякаш имаш някакви страхове, въпреки че искаш нещо си....
права си имам страхове т.е. искам този мъж да е баща само на мойте деца..в това отношение съм ревнива...но съня който си пожелах беше за деца от друг мъж...знам, че съм гадна но това исках..и сега много се чудя как да разтълкувам сънуваното..т.е. при кого ще дойдат децата :)  

*

АН

Предизвиках си сън
« Отговор #5 -: Август 15, 2005, 11:32:31 am »
Цитат
права си имам страхове т.е. искам този мъж да е баща само на мойте деца..в това отношение съм ревнива...но съня който си пожелах беше за деца от друг мъж...знам, че съм гадна но това исках..и сега много се чудя как да разтълкувам сънуваното..т.е. при кого ще дойдат децата :)
случва ли ти се да сънуваш серийно, т.е. сънища с продължения?

*

Блудница

Предизвиках си сън
« Отговор #6 -: Август 15, 2005, 12:20:56 pm »
Цитат
Цитат
случва ли ти се да сънуваш серийно, т.е. сънища с продължения?
не всъщност аз не вярвах и в това че мога да си предизвикам сън опитах го не зная още дали работи...защото пък тази нощ не сънувах нищо свързано с мен...някакви непознати герой посетиха сънят ми нямащи нищо общо с мен

*

АН

Предизвиках си сън
« Отговор #7 -: Август 15, 2005, 12:46:59 pm »
Цитат
не всъщност аз не вярвах и в това че мога да си предизвикам сън опитах го не зная още дали работи...защото пък тази нощ не сънувах нищо свързано с мен...някакви непознати герой посетиха сънят ми нямащи нищо общо с мен
да не би пък снощният ти сън да подсказва, че има твърде много непредсказуеми фактори, които влияят на желанието ти....

Предизвиках си сън
« Отговор #8 -: Септември 08, 2005, 03:26:02 pm »
толкова исках да ми се обади един човек,че в даден период от време сънувах и падаща звезда и златна рибка и  всеки път си го намислях като желание в съня си.В един от сънищата си се ядосах и си казах - Е стига вече !

Предизвиках си сън
« Отговор #9 -: Септември 08, 2005, 03:41:42 pm »
аз също имам подобен сън. Мъжът ми избра друга жена като пренебрегна своето дете заради друго.Той като че ли
очакваше да го спра ,но аз ги благослових /много ме болеше, но същевременно ми олекна,сякаш знаех че това е правилното решение/и те тръгнаха към олтара /младоженци/ аз носех свадбен венец ,но вместо да хвърлям нагоре цветя късах листа и ги запращах към земятя. Пред църквата жена облечена в тъмно и май - с кърпа на главата започна да ме проклина. беше македонка.Аз се спрях пред нея и я попитах -Добре, ЗАЩО?? Тя започна да се извинява и за оправдание си изми ръката в светена вода, след което ми подаде банкноти . Аз ги разгледах.Някой бяха извън употреба други с изрязан герб.