Здравей Гост

Юпитер/Меркурий/Венера

• 33 Отговора
  • 4690 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Юпитер/Меркурий/Венера
« Отговор #20 -: Април 12, 2011, 04:10:59 am »

любов и тук виждам ;D ( аз май само това виждам ;D ;D напоследък) но има основание
дирекционен марс, соларен на дц често дава пак влюбване

о, трубадуре..и ти пропя за любовта../отдавна те дебна/... ;D :P :wub:

п.с. искам винаги мерка да е ретро.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #21 -: Април 12, 2011, 04:21:43 am »
При мен е Юпитеров възврат и са ми активирани всички домове с изключение на 5, 6 и 7... Голяма главоблъсканица ще е... тя е започнала от 1 месец и май скоро няма да свърши :57:

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Април 19, 2011, 06:58:33 pm »
Интересна карта. току що я гледах.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #23 -: Април 19, 2011, 08:27:35 pm »
  Определено, особено ако засяга нещо в картата, предполагам. В случая при мен, са точно на куинконс с наталната Венера съвпад с Юпитер, а Луната е в съвпад с ЮЛВ ми - 0.0 и нещо и опозе на наталната. Всъщност събитията, които се случват не ме засягат, само рефлектират косвено. Но усещам, че става вътрешна трансформация....Май Плутон е замесен тук.

« Отговор #24 -: Април 19, 2011, 09:20:25 pm »
В картата на мъжо е точно на К5 :) а той тогава ще е в Германия. Може да се залюби с някоя германка  ;D
В моята карта ми прави тригон на Сатурн в 12д,
а на дъщеря ни тригон към новолунието й в 12д.

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #25 -: Април 19, 2011, 11:32:12 pm »
При мен съвпадът ще се случи в 4-ти дом, юпитер е У1, Меркурий - У7, а Венера - У5...обаче правят и съвпад с наталния ми хирон....какви ли уроци още имам да уча...дано поне да е нещо хубаво за изтерзаната ми напоследък душа...  :-[

*

Divna

• 2478
« Отговор #26 -: Април 19, 2011, 11:54:03 pm »
Мунданният съвпад Меркурий, Венера, Юпитер се намира в 4ти дом и прави точен тригон с натална Венера.
Меркурий управлява 6, 7 и 9 дом, Венера е управител на 5 дом и МЦ, а Юпитер управлява АЦ.
Засегнати са всички кардинални оси. Като мунд. съвпад е в Овен (4ти дом), където се намира СЛВ и засяга пряко дистр. на нат. ЮЛВ /Венера/. Нат. Венера в същото време получава точен съвпад с транзитен СЛВ. Въобще нат. Венера по това време е атакувана много стабилно /съвпад от СЛВ, тригони от Юпитер, Меркурий и Венера/.

Може да дадете предложения, пък аз ще докладвам дали е имало някакво проявление.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #27 -: Май 12, 2011, 04:24:26 am »
Ето темата пусната преди време за днешната дата :blink:

« Отговор #28 -: Май 12, 2011, 04:30:14 am »
По какъв начин засяга и вашата карта? И какво смятате, че един такъв съвпад би ви донесъл?

Абсолютно точна опозиция с наталния ми съвпад на Слънце/Уран  :unsure: по оста 3-ти 9ти. Надявам се да повлияе положително на договорните ми отношения, да ми даде възможност за нови контакти /професионални/

Аз днес бях хазартно настроена и съвсем спонтанно реших да играя на смс играта на Сделка или не :rolf:  Транзитен Уран ми и е в секстил с натален Юпитер У5ти и 8ми  ;D В кутията ми имаше 50 000 лв  :confuse3:Ся да не си помислинте, че съм спечелила. Не. Има теглене в понеделник. :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #29 -: Май 12, 2011, 04:32:51 am »
Дай Боже да спечелиш Аурора :blink:
При мен този съвпад е с МС.Нямам събития,но имам творческа работа свързана с писане и сам много доволна от резултата.

*

Stella

• 7765
« Отговор #30 -: Май 12, 2011, 04:33:19 am »
Троицата планети ми попадат в 4-ти дом - може да си разкрася дома, че и без това отлагам едно боядисване на стените от близо година, защото искам неголяма промяна, а не мога да избера цвят. Същият ден,  обаче ми е и точната марсова опозиция. Марс управлява 4-ти и се намира в десети, а транзитния ще бъде в 4-ти). Вероятно ще си взема отпуска 1-2 дни, понеже това е изтощителен период за мен и ще си остана у дома да се занимавам с битовизми...трябва да поръчам паметник за гроба на майка. (стелиум в 4-ти дом).

Не си взех отпуска по марсовата опозиция, но то имаше празници и си починах достатъчно. Вместо да си разкрася дома, си разкрасих работния кабинет - явно действа оста 4-10. Резултатът се проектира в 10-ти дом, понеже Марс е У4, а се намира в 10-ти. :yahoo:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Май 12, 2011, 04:49:43 pm »
Aурора, как ти беше 5-тият дом? ;) :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg

« Отговор #33 -: Май 13, 2011, 01:38:23 am »
 Определено, особено ако засяга нещо в картата, предполагам. В случая при мен, са точно на куинконс с наталната Венера съвпад с Юпитер, а Луната е в съвпад с ЮЛВ ми - 0.0 и нещо и опозе на наталната. Всъщност събитията, които се случват не ме засягат, само рефлектират косвено. Но усещам, че става вътрешна трансформация....Май Плутон е замесен тук.

Мдааа, засегнал е и още как картата ми, ако съдим по куинконсното положение към моите Венера и Юпитер - ето какво се случи - имах неочаквано предложение за пътешествие из Европа, но не мога да се включа, защото забравих, че нямам паспорт...Та, имаше адреналин, ноооо....няма как. Ще продължа с вътрешната си трансформация  :lol: