Здравей Гост

Новолуние 3 Май 2011

• 115 Отговора
  • 14391 Прегледи
*

Stella

• 7765
Новолуние 3 Май 2011
« -: Април 12, 2011, 10:52:04 pm »
При мен НОВАТА ЛУНА съвпада със СЛВ в 5-ти дом и прави ТОЧЕН секстил с рождена Венера, която го управлява - успех в любовта, успехи и за детето ми.

Но, тъй като венера е управителка и на 10-тия ми дом, очаквам ново начало в кариерата и в обществения имидж.
Новолунието е в съвпад и с ЮЛВ на моя приятел в негов 6-ти дом. Имаме да вършим съвместна работа по един проект за обучение на млади хора, която и двамата вършим с удоволствие, така че всичко върви по план. Вие какво очаквате?

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

Re:Новолуние 3 Май 2011
« Отговор #1 -: Април 12, 2011, 11:09:55 pm »
При мен новолунието ще напарви съвпад 2 градуса с МС откъм 9ти. Надявам се да има важен договор за подписване :confuse3:....по възможност с чужденци  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2 -: Април 12, 2011, 11:11:53 pm »
При мен ще е в точен съвпад с венера в 10 дом. :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #3 -: Април 13, 2011, 12:21:18 am »
При мен новолунието ще напарви съвпад 2 градуса с МС откъм 9ти. Надявам се да има важен договор за подписване :confuse3:....по възможност с чужденци  ;D

ти нямаше ли да сменяш работата?

« Отговор #4 -: Април 13, 2011, 12:25:10 am »

ти нямаше ли да сменяш работата?

Имаше и все нещо не ми е на 6  :angry:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

• 2187
« Отговор #5 -: Април 13, 2011, 12:28:52 am »
питам, защото все още се чудя защо те сънувах така :-\, при все че реално не те познавам и не ми е навик да сънувам подобно, и още рядко помня съня...

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Април 13, 2011, 01:15:11 am »
При мен НОВАТА ЛУНА съвпада със СЛВ в 5-ти дом и прави ТОЧЕН секстил с рождена Венера, която го управлява - успех в любовта, успехи и за детето ми.

Но, тъй като венера е управителка и на 10-тия ми дом, очаквам ново начало в кариерата и в обществения имидж.
Новолунието е в съвпад и с ЮЛВ на моя приятел в негов 6-ти дом. Имаме да вършим съвместна работа по един проект за обучение на млади хора, която и двамата вършим с удоволствие, така че всичко върви по план. Вие какво очаквате?

на 4 градуса преди луната ми е новолунието..но тогава имам тр. уран на к8, и 4 планети + лилит в осми дом.. :rolleyes:
отделно тр. сатурн ще е точно върху нат. уран..уран ми управлява шести дом..ша са мре.. ;D :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #7 -: Април 13, 2011, 01:22:27 am »
Новолунието ще важи за солара ми за следващата година, понеже се пада точно на рождения ми ден. В солара е в 10-ти дом, а иначе ще бъде в точен съвпад с наталните ми Слънце (12,37*) и ЮЛВ (12,31*) в Телец. Много съдбовно изглежда, то и аз съм намислила едни неща и ще скачам с двата крака, но понякога ме хваща шубето  :angry:, ще става каквото ще става и това е.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

abroad

• 2187
« Отговор #8 -: Април 13, 2011, 01:22:57 am »
..ша са мре.. ;D :rolleyes:

ааа, няма чадо, ша са мъчиш още ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Април 13, 2011, 01:58:04 am »

Пожелавам ти го!  :wub:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #10 -: Април 13, 2011, 01:58:38 am »
При мен ще е в точен съвпад с венера в 10 дом. :blink:

Брей, ама как ти се навързаха нещата през тази година - любов и работа.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Април 13, 2011, 02:02:35 am »
Новолунието ще важи за солара ми за следващата година, понеже се пада точно на рождения ми ден. В солара е в 10-ти дом, а иначе ще бъде в точен съвпад с наталните ми Слънце (12,37*) и ЮЛВ (12,31*) в Телец. Много съдбовно изглежда, то и аз съм намислила едни неща и ще скачам с двата крака, но понякога ме хваща шубето  :angry:, ще става каквото ще става и това е.

Бравос! Как върви работата в Областната дирекция по храните? Чувам едни стряскащи работи, че уволнили всички наши колеги, които отидоха там. Първо ги назначиха, после ги уволниха. Това правителство няма равно на себе си по уволнения и обратни назначения.  :rolleyes:

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #12 -: Април 13, 2011, 02:07:10 am »
Като начало ни подлудиха с нови изисквания към писмата. Никой не ни казваше какво се очаква от нас, кое да е болд, кое ляво равнено, чувахме само "Аз ли да ви уча!" в момент когато няма хартия заради кризата и др., голям цирк и смях. Някои хора така чувстват властта.

При теб как е?

*

Stella

• 7765
« Отговор #13 -: Април 13, 2011, 02:09:14 am »
Като начало ни подлудиха с нови изисквания към писмата. Никой не ни казваше какво се очаква от нас, кое да е болд, кое ляво равнено, чувахме само "Аз ли да ви уча!" в момент когато няма хартия заради кризата и др., голям цирк и смях. Някои хора така чувстват властта.

:( Уф, начи! Не е приятно, но това са бели кахъри! Дано да сте на работа, че всички колеги в Пловдив ги уволнили.

« Отговор #14 -: Април 13, 2011, 02:25:27 am »
Това новолуние  12,31 Телец ще е точно на рожденият ден на дъщеря ми
и ще активира с много точен съвпад нат.казими  Слънце/Юпитер, У3,4  и 7, ще е актуално цяла година

при синът ми е съвпад със СЛВ в 2 дом

при мъж ми ще е точно върху Луната Телец в 6
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #15 -: Април 13, 2011, 02:33:23 am »
Стела, това не съм го чула. Твоите колеги ли са уволнили? Много неприятно   :(.

Стреличке, за малко да те попитам ти да не си майка ми, но видях, че домификацията е друга  :57:

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Април 13, 2011, 02:33:58 am »

При теб как е?

Аз съм добре, благодаря! И в личен и в професионален план. ;D

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #17 -: Април 13, 2011, 02:40:57 am »
Само това да се чува. По едно време на въпроса "Как си?" отговарях "Все по-добре!" и хората много се изненадваха, не сме свикнали явно да чуваме такива отговори.

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Април 13, 2011, 02:49:07 am »
Стела, това не съм го чула. Твоите колеги ли са уволнили? Много неприятно   :(.

В Пловдив са уволнили 20 човека (аз съм във Варна). Нещо с ценза не било както трябва, а всъщност те много добре знаеха какво е образованието на здравните инспектори, не се говори от вчера. :o

« Отговор #19 -: Април 13, 2011, 02:49:50 am »

Стреличке, за малко да те попитам ти да не си майка ми, но видях, че домификацията е друга  :57:

абе на ретро мерк само това не са ме питали  ;) ;D и ти ли си родена тогава
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...