Здравей Гост

Новолуние 3 Май 2011

• 115 Отговора
  • 14422 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re:Новолуние 3 Май 2011
« Отговор #60 -: Май 03, 2011, 07:33:56 pm »
искам телешка Стабилност  ;D
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Stella

• 7765
« Отговор #61 -: Май 03, 2011, 07:50:10 pm »
При мен НОВАТА ЛУНА съвпада със СЛВ в 5-ти дом и прави ТОЧЕН секстил с рождена Венера, която го управлява - успех в любовта, успехи и за детето ми.
Но, тъй като венера е управителка и на 10-тия ми дом, очаквам ново начало в кариерата и в обществения имидж.

Новолунието е в съвпад и с ЮЛВ на моя приятел в негов 6-ти дом. Имаме да вършим съвместна работа по един проект за обучение на млади хора, която и двамата вършим с удоволствие, така че всичко върви по план.

Това вече започва да се осъществява. Работим усилено по организацията на младежкия семинар, който ще бъде тридневен и ще се проведе на едно отдалечено и красиво място. Хубаво е, че имаме общи идеи и цели, което ни позволява да съчетаваме работата с удоволствието и да се развиваме взаимно. Овнето заглади косъмаааа!  Юпитер му даде такъв прилив на енергия, че за да се справи с нея, трябваше да се нагърби с няколко проекта едновременно. Накрая май ще трябва да се клонира :ariess: :ariess: :ariess:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #62 -: Май 03, 2011, 08:07:01 pm »
ейй,значи от новолунието било,
стоях до 6 сутринта,за първи път видях изгрева,излязох си на терасата ,а то времето едно предлятноо... :confuse3: терасата ми е източна,затова досега не ме е огрявал късмета,
много романтична сутрин,ехх..
след малко може да легна ,пак да хвана изгрева  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #63 -: Май 03, 2011, 08:27:35 pm »
сигурно и небето е било ясно... направо Рай. Щото в Сф беше облачно, а хоризонтът беше лилав  ;D

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

holanda

« Отговор #64 -: Май 03, 2011, 08:32:09 pm »
сигурно и небето е било ясно... направо Рай. Щото в Сф беше облачно, а хоризонтът беше лилав  ;D

да,вярно че имаше някаква лилава черта в небето ,ах каква съдбовна сутрин за мен  ;D
и ти ли не спиш по новолуния и пълнолуния  ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #65 -: Май 03, 2011, 09:04:21 pm »
по новолуния спя, по пълнолуния - не  ;D вия срещу всеки, не само срещу Луната

А Шопенхауер

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #66 -: Май 03, 2011, 10:15:56 pm »
При мен новолунието ще е на к6 тригон към нептун У4 във 2ри  :blink:

след последното пълнолуние, което беше по остта 5-11 приключих с любовта, приключих и приятелство
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Stella

• 7765
« Отговор #67 -: Май 03, 2011, 11:00:06 pm »
по новолуния спя, по пълнолуния - не  ;D вия срещу всеки, не само срещу Луната

Ими, да! ;)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #68 -: Май 04, 2011, 01:32:48 am »
На новолуние съм в цикъл...Баси кървавата драма... ;D Нали уж при пълнолуния се случва цикъла...Или при рептилите е обратното...Тцц-тццц,  ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #69 -: Май 04, 2011, 01:35:28 am »
На новолуние съм в цикъл...Баси кървавата драма... ;D Нали уж при пълнолуния се случва цикъла...Или при рептилите е обратното...Тцц-тццц,  ;D

хаха, брой ме и мене в отбора  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #70 -: Май 04, 2011, 01:45:41 am »

хаха, брой ме и мене в отбора  ;D

Добре, преброена си... ;D :wub: :wub:
Ама това никак не е случайно , да знаеш... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Май 04, 2011, 01:46:20 am »
 Днес на новолуние - съвпад с мой СЛВ и негов ЮЛВ в Телец (мой 5-ти дом), получих обяснение в любов. Не съм очаквала такова импулсивно признание, 8 месеца след началото на връзката. Непрекъснато иска да ме докосва и да ме държи в обятията си, очите му светят и не престава да ме гледа и да ми се радва...чак се напрягам на моменти.  :-[

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #72 -: Май 04, 2011, 01:51:28 am »
Днес на новолуние - съвпад с мой СЛВ и негов ЮЛВ в Телец (мой 5-ти дом), получих обяснение в любов. Не съм очаквала такова импулсивно признание, 8 месеца след началото на връзката. Непрекъснато иска да ме докосва и да ме държи в обятията си, очите му светят и не престава да ме гледа и да ми се радва...чак се напрягам на моменти.  :-[

Това е прекрасно!  :wub:

Дай Боже всекиму! :))))))

« Отговор #73 -: Май 04, 2011, 01:51:42 am »
Супер! Отпусни се и се наслаждавай на щастието, Стела! :wub:

При мен новолунието беше в 3-ти дом, в опозиция с натален Юпитер. Нещо ме стяга у дома. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #74 -: Май 04, 2011, 03:15:04 am »
Супер! Отпусни се и се наслаждавай на щастието, Стела! :wub:

Опитвам се, ама аз нали съм Водолей, все ме е страх да не бъда случайно обсебена, така че да загубя свободата си. От друга страна си казвам - добре, че Бог ми е дал този слънчев знак, за да си ценя свободата, така че да не страдам много в моментите, когато съм сама. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #75 -: Май 04, 2011, 03:29:50 am »

на 4 градуса преди луната ми е новолунието..но тогава имам тр. уран на к8, и 4 планети + лилит в осми дом.. :rolleyes:
отделно тр. сатурн ще е точно върху нат. уран..уран ми управлява шести дом..ша са мре.. ;D :rolleyes:

не умрях физически, но нямах грам енергия, едва избутах днешния ден..направо се насилвах да седя на стола..голям ужас, голямо нещо..след работа пазарувах и едва се довлякох до в къщи..но в момента, в който влязох и племенницата се затича да ме прегърне, всичко ми мина и се изпълних с енергия..взех някакви страхотни червени круши и задуших гъби+ салата с марули и краставици..луната в телец е уважена на новолунието.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Stella

• 7765
« Отговор #76 -: Май 04, 2011, 03:40:10 am »

на 4 градуса преди луната ми е новолунието..но тогава имам тр. уран на к8, и 4 планети + лилит в осми дом.. :rolleyes:
отделно тр. сатурн ще е точно върху нат. уран..уран ми управлява шести дом..ша са мре.. ;D :rolleyes:

не умрях физически, но нямах грам енергия, едва избутах днешния ден..направо се насилвах да седя на стола..голям ужас, голямо нещо..след работа пазарувах и едва се довлякох до в къщи..но в момента, в който влязох и племенницата се затича да ме прегърне, всичко ми мина и се изпълних с енергия..взех някакви страхотни червени круши и задуших гъби+ салата с марули и краставици..луната в телец е уважена на новолунието.. ;D

Това е защото не си новолунна. Просто нашият темперамент (на новолунните) си пасва на тази фаза на луната. Днес имахме страхотен ден. Странно, че на овенското новолуние не се чувствах толкова добре, колкото днес на телешкото, което е в квадрат със светилата ми. Може би защото съвпада със северния ми лунен възел.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #77 -: Май 04, 2011, 03:40:45 am »

Честито и дай Боже всекиму!  :88: :58:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #78 -: Май 04, 2011, 03:43:26 am »
Много се радвам за вас Стелла :blink:
Дай Боже всекиму подобно красиво изживяване. :blink:

При мен беше в точен съвпад венера в 10ти дом.Но не мога да се похваля точно с такова нещо.
Но пък беше един хубав,весел ден и......аз също прекарах един много приятен час,с човека който харесвам :-[е, и в компанията и на други хора :-[
Този който харесвам пък имаше новолуние тригон венера.

Дано и следващите дни да се проявява все така положително новолунието.

*

Vision

• 3523
« Отговор #79 -: Май 04, 2011, 03:47:57 am »

Това е защото не си новолунна. Просто нашият темперамент (на новолунните) си пасва на тази фаза на луната. Днес имахме страхотен ден. Странно, че на овенското новолуние не се чувствах толкова добре, колкото днес на телешкото, което е в квадрат със светилата ми. Може би защото съвпада със северния ми лунен възел.

радвам се за теб.. :blink:

при мен нямаше как да стане, защото транзитните слънце и луна са ми в съвпад с нат. луна и задействат тао квадрата, в който участва..но нали е бърз транзит, ще мине..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..