Здравей Гост

Животинки

• 28 Отговора
  • 7280 Прегледи
*

Gostenka

Животинки
« -: Август 19, 2005, 05:53:13 am »
В последно време сънувам интензивно, но се си помня добре сънищата помня  само някои моменти, в които присъстват животни. Първи беше със кученца, грижех се за кученца , които имаха вид на улични, но се страхувах да ги пyскам навън да се разхождат защото , усещах, че навън дебне някаква голяма опасност, нещо неопределено. :ph34r:  Помня, че имаше едно сладко кученце с мили очи, което се наложи да пусна за малко и го открих навън ..лежеше в белия сняг, а на белия сняг много кръв, кученцето разкъсано ..и няма да описвам гледката. Вече свикнах с такива съснища.
Снощи се сънувах във ферма и имаше нещо като обор ,но не с прасенца ,а със ...слончета. Мнoгo бяха сладки и нямаше зловещи картини както никога.
Дали да не ги приема като някакъв ..късмет ? :)

*

АН

Животинки
« Отговор #1 -: Август 19, 2005, 09:27:18 am »
Приемай го :D - да няма нещо, с което да се похвалиш покрай тия животинки? :)

Аз след като дълго време не сънувах активно, последните нощи редовно сънувам, но най-вече хора и даже дечица :)  

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #2 -: Август 20, 2005, 12:07:39 am »
Цитат
Приемай го :D - да няма нещо, с което да се похвалиш покрай тия животинки? :)

Аз след като дълго време не сънувах активно, последните нощи редовно сънувам, но най-вече хора и даже дечица :)
 :rolleyes: AH, когато го сънувах нямах с какво да се похваля. Осбено,като че ли по-често ме обзема някакво черногледство и разни дълбоки размисли, което всъщност ми е и полезно.  :)
Но, се случи нещо внезапно, наистина неочаквано за мен и след месец вече ще си имам редовна работа, и ще нося доста отговроности. Действията се развиват толкова бързо, че чак свят ми се зави , защото ще се наложи да реорганизирам целия си начин на живот, а това си е предизвикателство за мен. Знам, че ще е трудничко , но сигурно ще науча мнoгo полезни неща междувременно. Все пак ще работя на затворено пространство ,просто ще си върша работата , без да забравям максималнотот обръщане навътре. То сега ми се отдава съвсем естествено, та затова не се налага да полагам сериозни усилия. И желая да се придържам здраво към изискванията на Сатyрн, които както виждам ще свпадне с Меркурии и затова си мисля, че това има някакво отношение към работа. И там ще се задържи доста време ,надявам се поне по нататък да демонстрира старческа пъргавина и да прекара по-малко време върху Венера ;) :unsure:  И незнам вече дали тези слончета символизират "късмет", или изпитание, знам само ,че ще го преодолея. Понякога знам със сигурност как ще се развият дадени събития и наистина става точно както съм предполагала, друг път нищо незнам, както сега.  :) AH, ще е удобно ли в близките дни да се свържа с теб по меила за консултация относно новата работа ? :)
Благодаря   :rolleyes:

*

АН

Животинки
« Отговор #3 -: Август 20, 2005, 03:30:10 pm »
Как образно описваш движението на Сатурн :)

Аз бих искала да се задържа по-дълго там, където ми носи хубави неща :D
Сатурн обича предизвикателствата и проверките, пък кой казва, че те са приятни :D

А аз снощи, покрай пълнолунието, доста време изкарах в полусънно състояние...
И в такова състояние видях едно русичко момиче, с къса коса, слабичко, дребничко, лежащо на пътя и цялото в кръв....
Днес цял ден съм под въздействие на тая картина....
Виждаш ли понякога в полусънно състояние разни картини?

Естествено - можеш да пишеш в пощата :)  

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #4 -: Август 23, 2005, 12:07:40 am »
:rolleyes: АH! Тази картина май си е в категория " Кинг" ! :) Наскоро не съм имала полу-сънни състояния, по-скоро полу-будни, имам предвид когато вече се разсънвам, но не съвсем, образи като в мъгла, но пък ясни  същевременно, които често не помня,или само  усещане като спомен за видяното. Не съм била особено наблюдателна за това, но е доста интересно. :)  Ето, снощи, знам ,че сънувах доста, имах много преживявания, но спомените са неясни, отново бих използвала думичката "усещане" за видяното, но не и конкретните образи, а усещанията ми е трудно да облека с думи, но бяха някак тревожни. Единствено знам,че присъства дете, или бебе може би..
AH, благодаря! :)
Утре ще се появя и на пощата! :)

*

АН

Животинки
« Отговор #5 -: Август 23, 2005, 09:31:50 am »
Аз, след като последните няколко нощи малко спах и сънувах интензивно, снощи не си спомням сънищата....

А в предните сънища все имаше някакви деца....

Понякога съм направо стъписана и респектирана от предсказателната символика в сънищата - така беше в сънищата от предишните нощи...Но пък ето, че имаше и тоя специфичен момент - видението в полусънно състояние, което по време съвпадна с едно ПТП.

Има ли нещо специално в съня, задължително трябва да му обръщаме внимание - не че нещо можем да променим, но знае ли човек... :)  

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #6 -: Август 23, 2005, 09:20:03 pm »
Цитат
Аз, след като последните няколко нощи малко спах и сънувах интензивно, снощи не си спомням сънищата....

А в предните сънища все имаше някакви деца....

Понякога съм направо стъписана и респектирана от предсказателната символика в сънищата - така беше в сънищата от предишните нощи...Но пък ето, че имаше и тоя специфичен момент - видението в полусънно състояние, което по време съвпадна с едно ПТП.

Има ли нещо специално в съня, задължително трябва да му обръщаме внимание - не че нещо можем да променим, но знае ли човек... :)
AH, съжалявам за ПТП-то. :unsure:
Надявам се да е било леко и да няма сериозни щети, както и да не се повтаря!
По-необичайните съновидения може би са за да ни подскажат нещо :ph34r:
И аз не си спомням снощния.
Дано занапред идват сънища с добри послания. :rolleyes:  

*

АН

Животинки
« Отговор #7 -: Август 24, 2005, 09:05:57 am »
Снощи, преди да заспя, четох на С.Браун една книга за сънищата.

Предлага една интересна методика за начало на интерпретацията. Сега ще я проверявам доколко работи при мен, но ако искаш, проверявай и ти.

Състои се в следното като начало:
1. Тя поделя сънищата в 5 групи:
- сънища -желания
- предсказателни
- освобождаващи
- решаващи проблеми
- астрални посещения

2. Задачата ни след ясен сън е да определим в коя от категориите попада съня /може и по метода на елиминирането/.

3. Следва интерпретация, като всяка от категориите си има характерни особености.

/тепърва ще синтезирам накратко характеристиките на всяка категория и ще се ориентираме за какво става въпрос :) /

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #8 -: Август 24, 2005, 10:28:00 am »
Цитат

Предлага една интересна методика за начало на интерпретацията. Сега ще я проверявам доколко работи при мен, но ако искаш, проверявай и ти.

- сънища -желания
- предсказателни
- освобождаващи
- решаващи проблеми
- астрални посещения

2. Задачата ни след ясен сън е да определим в коя от категориите попада съня /може и по метода на елиминирането/.

3. Следва интерпретация, като всяка от категориите си има характерни особености.

/тепърва ще синтезирам накратко характеристиките на всяка категория и ще се ориентираме за какво става въпрос :) /
AH, това е много интересно! :rolleyes:
Аз също бих искала да проверя тази методика :)
 Kак се казва тази книга ?:)

*

АН

Животинки
« Отговор #9 -: Август 24, 2005, 05:51:31 pm »
Цитат
Цитат

- сънища -желания
- предсказателни
- освобождаващи
- решаващи проблеми
- астрални посещения

AH, това е много интересно! :rolleyes:
Аз също бих искала да проверя тази методика :)
 Kак се казва тази книга ?:)
казва се : Книга на сънищата :)

Издадена е в Бг 2005г.

Аз още съм в началото  - на предсказателните сънища. За тях авторката обръща внимание, че са цветни, логични, действието си върви последователно и си имат сюжет :)

Ето например какво казва тя: /ще цитирам съвсем точно от книгата/
" не всяко предсказващо послание е предназначено да бъде предадено точно, защото тези от нас, които получават послания, не са упълномощени да се намесват във всяка карта или точка на излизане "

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #10 -: Август 25, 2005, 12:32:34 am »
AN, благодаря, ще я потърся! :rolleyes:
Но неразбрах за каква “карта” и точка на излизане” става въпрос.
Имала съм сънища, които отговарят на описанието на предсказателните, но  не съм била достатъчно наблюдателна, за да направя връзка, но сега хубаво ще се замислям, появи ли се такъв. :)
Често се подсещам за един сън, които имах преди повече от месец, не му отдадох значение, защото си спомням само отделни сцени, а и усещането в него беше доста подтискащо. Бях в непознат, голям град , имаше мнoгo хора и сякаш бях изгубена и просто ходех по улиците .Появиха се и още няколко с подобен сюжет, (но в тях ,не беше голям град, а улички, отново непознати ...)
, на които упорито не обръщах внимание ,но сега откъслечни картини и усещания редовно се връщат  в съзнанието ми.  :ph34r: Ако се повтори подобна поредица, ще опитам да я свържа с нещо.. :)

*

АН

Животинки
« Отговор #11 -: Август 25, 2005, 10:18:32 am »
Авторката, когато говореше за "карта" и "точка на излизане" имаше предвид картината на физическата смърт. Даваше за примери много сънища преди атентата в САЩ.

А снощи четох за "освобождаващи" сънища. Те са наситени с емоции, сюжетът не е така ясен, посланието също не е твърде еднозначно и най-често са тревожни, шокиращи или направо кошмари...
Авторката ги свързва с отсъствие на израз на емоциите в будния живот при силно емоционален човек....Така сънищата се явяват отдушник....
Интерпретацията отново си е свързана с това, че разни неща ни тревожат подсъзнателно, а не им намираме решение или нямат нужда от решение...Просто сънищата ни помагат...

Аз като изчета цялата книга и ще ти опиша типовете :) Много примери има и бавно се чете :)

Аз нощес може би сънувах един "освобождаващ" сън и един друг, който още не съм наясно към кои в тая категоризация да го причисля. Сънувах една орехова градина, като по дърветата между едни хубави зелени листа имаше хора :)  

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #12 -: Август 26, 2005, 09:20:56 am »
Цитат
Авторката, когато говореше за "карта" и "точка на излизане" имаше предвид картината на физическата смърт. Даваше за примери много сънища преди атентата в САЩ.

А снощи четох за "освобождаващи" сънища. Те са наситени с емоции, сюжетът не е така ясен, посланието също не е твърде еднозначно и най-често са тревожни, шокиращи или направо кошмари...
Авторката ги свързва с отсъствие на израз на емоциите в будния живот при силно емоционален човек....Така сънищата се явяват отдушник....
Интерпретацията отново си е свързана с това, че разни неща ни тревожат подсъзнателно, а не им намираме решение или нямат нужда от решение...Просто сънищата ни помагат...

Аз като изчета цялата книга и ще ти опиша типовете :) Много примери има и бавно се чете :)

Аз нощес може би сънувах един "освобождаващ" сън и един друг, който още не съм наясно към кои в тая категоризация да го причисля. Сънувах една орехова градина, като по дърветата между едни хубави зелени листа имаше хора :)
Сега ми е по-ясно :)
Дърветата сигурно се свръзват с нещо приятно :) Но е малко странен заради хората по дърветата. :rolleyes:
Аз снощи сънувах наистина много и мога да причисля, преживяванията си на сън към освобождаващите сънища.  Знам ,че бълнувам много и понякога се събуждам от собствения си глас. За съжалление не си спомням добре какво сънувах, но имах много преживявания, единство помня нещо като един голям кален участък(в гора
), или по-точно воден учасък с мнoгo кал, и върху него бяха закрепени някакви дъски по които стъпвахме, а хората с които стъпвах по тях бяха мои съученици от 5-6-ти клас , и приемахме преминаването по тези дъски като вид забавление, защото когато успявахме да преминем, отново и отново се връщахме, та да го преминем отново. Каква радост!  :D

Може да е освобождаващ, заради мнoгoгото емоции, а и по метода на изключването, към това ме насочва. Защото, случва се често да съм сдържана и да не показвам емоциите си и за това понякога да идват силно емоционални сънища. :)
Тази методика е мнoгo интересна! :rolleyes:
AH, а ти сънува ли нещо ?  :rolleyes:

*

АН

Животинки
« Отговор #13 -: Август 26, 2005, 12:46:26 pm »
И аз сънувах.
В последно време всяка нощ сънувам и помня, но може и да е най-вече заради книгата, защото всяка нощ заспивам с нея, а тя направо програмира за запомняне :)

Сънувах, че се къпя. Сутринта си проверих в съновниците, макар че сънят по описанието на С. Браун не е от предсказващите - не беше цветен и нямаше кой знае какъм сюжет.
Не беше и от "освобождаващите", защото нямаше и емоции.
За астрално посещение явно няма как да става дума, за сън-желание също и остава да е решаващ проблем - нещо като да се отърся и измия от някакви грижи - ще видим :)

Иначе в това, което четох снощи, интересното беше, че при астрално посещение и сън-желание може и да не види човек истинския образ и трябва да приложи творчески подход при интерпретацията :)

Твоят сън наистина прилича на освобождаващ - ще видим нощес какво ще сънуваме :)  

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #14 -: Август 27, 2005, 06:29:42 am »
:) Този път не си спомням да съм имала сънища, но ще почакам. Не искам да секват, сега когато мога да ги проверявам и е толкова интересно! :)

*

АН

Животинки
« Отговор #15 -: Август 27, 2005, 06:10:22 pm »
Цитат
:) Този път не си спомням да съм имала сънища, но ще почакам. Не искам да секват, сега когато мога да ги проверявам и е толкова интересно! :)
Снощи продължих с книгата и четох за сериите сънища с животни.
Авторката обръща внимание, че Душите ни се раждат във физическото тяло, съпроводени от екип - идват на Земята с духовен учител, ангели, животно-тотем :) - често в сънищата ни се явявало то :)

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #16 -: Август 29, 2005, 12:39:00 am »
Цитат
Цитат
Снощи продължих с книгата и четох за сериите сънища с животни.
Авторката обръща внимание, че Душите ни се раждат във физическото тяло, съпроводени от екип - идват на Земята с духовен учител, ангели, животно-тотем :) - често в сънищата ни се явявало то :)
Не сме сами на земята :)
Май тук някъде преди се говореше за "тотем", но забравих какво е то. Думичката ми е позната. :rolleyes:

Нещо като Ангел- Хранител ли беше това, или нещо друго интересно ?:)

*

АН

Животинки
« Отговор #17 -: Август 29, 2005, 10:01:50 am »
оу, тотемите са много важни :D  - като ангели са :)

Има ги описани в любимите ми художествени книжки с приказки :D

А призори днес сънувах нещо като детски спортен лагер. Децата бяха по на 16-17 години, предимно момичета и спортът ми беше някак непознат...Още не съм го пратила тоя сън в някоя от групите на С.Браун :)

Ти какво сънува? :)  

*

Gostenka

Животинки
« Отговор #18 -: Август 30, 2005, 05:44:16 am »
Цитат
оу, тотемите са много важни :D  - като ангели са :)

Има ги описани в любимите ми художествени книжки с приказки :D

А призори днес сънувах нещо като детски спортен лагер. Децата бяха по на 16-17 години, предимно момичета и спортът ми беше някак непознат...Още не съм го пратила тоя сън в някоя от групите на С.Браун :)

Ти какво сънува? :)
 :rolleyes: AH, вчера сънувах много, но се събудих първо в 2 и си забравих първата поредица сънища.Помня някои образи и личности.  :ph34r:
Във втората поредица обаче се случи нещо интересно - сънувах приятелка, която не съм виждала, нито чувала много време, сънувах ,че се караме и въобще сме много враждебно настроени една към друга. Интересното идва от това, че накрая се сдобрихме и изпитах някакво облекчение. :)  А и за първи път ми се появява сън с добър край. :rolleyes:  Но все още се чудя в коя категория да го сложа. Имаше емоции, но може би не е освобождаващ, предсказателен, също, но може би "решаващ проблем". Защото не е така кошмарен като обикновено при мен, а по скоро наситен с емоции, свади и добър край. А може и освобождаващ да си е. От тази нощ нищо не помня :unsure: . Какво се получава , като че ли идват сънища през вечер. :D
Значи тази ще чакам :)

*

Lina

• *
  • 118
Животинки
« Отговор #19 -: Август 30, 2005, 10:04:24 am »
Здравейте,

И аз се замислих за сънищата. Като чета описанията на видовете сънища, започвам да си мисля, че сънувам много освобождаващи сънища.

Става въпрос за някакви много странни кошмари - изпълнени с емоции /предимно страх и ужас/ и разни ужасяващи картини :o - едни такива извратено грозни /сега в будно състояние въображението ми дори не стига да си ги спомня или представя - толкова са изкривени/, но си спомням, че са били ужасни! Не е е много често, но от време на време се случват - и все се чудя защо ли ги сънувам? Е, някои не са толкова апокалиптични - днес сънувах, че съм се успала и закъснявам за работа.  :D

Или пък понякога сънувам, че нещо лошо се случва с хора, които са ми близки, предимно роднини. Предполагам, че това е израз на някакви страхове.

На вас случва ли ви се да сънувате много страшни кошмари?  
Dare mighty things!