Здравей Гост

Господарят на моя седми дом

• 60 Отговора
  • 11171 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Господарят на моя седми дом
« Отговор #40 -: Май 31, 2011, 12:58:47 am »
дневен диспозитор на водолей тогава е сатурн нали? винаги съм считала уран в 4-ти дом за по-верен господар на 7-ми дом.
все искам да се женя като се влюбя в някого ;D

Тццц... ;D

Според древните Сатурн е управител на водолей...
Ако работим с планета до Сатурн...

Специално за риби аз винаги вземам под внимание и Юпитер...Усет вероятно...
Сатурн не мога да приема за управител на водолея...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #41 -: Май 31, 2011, 05:13:18 am »
Не знам в кой се намира, спорен е въпросът - или в девети или в десети. Дайте идеи по какво да разбера, моля.

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Май 31, 2011, 05:40:50 am »
Не знам в кой се намира, спорен е въпросът - или в девети или в десети. Дайте идеи по какво да разбера, моля.

Ректификация...една думичка...,но много работа! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #43 -: Май 31, 2011, 05:46:03 am »

Аз си направих ректификация, но се съмнявам в резултата, струва ми се, че беше направена повърхностно, по един-два показателя. Според ректифиацията е в девети. Венера, ако е в девети и управителят на втори ще е в девети. Ако управителят на седми е в девети - какво бихме казали за брачните партньори и партньорствата най-вече? И съответно, ако е в десети - какво? Същото и за втори дом? Абе чета из книгите и пак се чудя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Май 31, 2011, 06:19:08 am »

Аз си направих ректификация, но се съмнявам в резултата, струва ми се, че беше направена повърхностно, по един-два показателя. Според ректифиацията е в девети. Венера, ако е в девети и управителят на втори ще е в девети. Ако управителят на седми е в девети - какво бихме казали за брачните партньори и партньорствата най-вече? И съответно, ако е в десети - какво? Същото и за втори дом? Абе чета из книгите и пак се чудя.

Минум 30 въпроса за професионална ректификация...
Тук във форума за помощ...минимум 6-10...Според матрЯла.... ;D

« Отговор #45 -: Май 31, 2011, 02:41:28 pm »

Минум 30 въпроса за професионална ректификация...
Тук във форума за помощ...минимум 6-10...Според матрЯла.... ;D

Ам'че хубаво, аз съм благодарна на помощ, а от въпроси не се притеснявам, е ако са много интимни -  нали затова са "лични"те.

Re: Господарят на моя седми дом
« Отговор #46 -: Юни 28, 2013, 12:00:29 pm »
Ех,каква интересна темичка! И аз като Мирабела съм с У7 Нептун в 4-ти дом и се чудя какво значи това? Да не се омъжа за някой браТчеТ?  ;D
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #47 -: Юни 28, 2013, 12:01:38 pm »
Защо не?  :P Едно време в кралските семейства как са се женели и нищо не им е ставало.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #48 -: Юни 28, 2013, 12:05:41 pm »
Господар на 7ми сатурн и се намира в 5ти в компанията на плутон,луна и юпитер .

« Отговор #49 -: Юни 28, 2013, 12:09:59 pm »
Защо не?  :P Едно време в кралските семейства как са се женели и нищо не им е ставало.
Ми моите са женени сичките. Пък и не ме кефят  :P

« Отговор #50 -: Юни 28, 2013, 12:45:59 pm »
Управителят на 7-ми - Меркурий - в 7-ми.
Не съм съвсем сигурна за проявлението. Важно ми е човекът до мен да е комункативен и общителен, и начетен, ако може.
Иначе работа ми е свързани винаги досега с много общуване, документи, преговори, договори и т.н.  :blink:

« Отговор #51 -: Юни 29, 2013, 10:41:12 am »
Юпитер У на 7 дом в 12. Резултат -мъж чужденец, бивши любови също от странство, с малко изключение. Иначе нептун в 7 търси си сродната душа;)
"Ако вземеш гладно куче и се погрижиш за него, то няма да те ухапе. Това е основната разликата между куче и човек."

Марк Твен

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Юни 29, 2013, 10:55:29 am »
Господарят на моя 7ми дом е уран в 3ти.
В момента дирекционен уран е на к5.Не знам какво ще донесе,остават няколко минути/месеци до точния съвпад с к5 :-\
Вие може ли да изчислите колко време остава?
К5 ми 27.52 ,а дир уран е на 27.34
Това на колко седмици или месеци се равнява? :-\

« Отговор #53 -: Юни 29, 2013, 11:08:27 am »
И на мен дирекционен Уран ми е почти на К5. Аналогиите са ясни-непланирана бременност,неочаквано влюбване,късмет в хазарта,но също и раздяла,охладняване  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #54 -: Юни 29, 2013, 01:12:27 pm »
И на мен дирекционен Уран ми е почти на К5. Аналогиите са ясни-непланирана бременност,неочаквано влюбване,късмет в хазарта,но също и раздяла,охладняване  :blink:
Второто и третото си ги заплювам ;D

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #55 -: Юли 03, 2013, 09:02:53 am »
Моя господар на 7 ми дом ми е луната и се намира в 4 /тригон Сатурн и опозиция Плутон /10 дом/.
Обаче имам Юпитер в 7 дом,който прави тригон със Слънцето,което си го тълкувам,че мъжа ми ще е някой мой приятел.
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #56 -: Юли 04, 2013, 09:20:08 am »
Юпитер в 7-ми може да доведе до многобрачие според мен. Може да значи също и щастлив и много сполучлив брак  :blink:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #57 -: Юли 04, 2013, 09:26:45 am »
Моя господар на 7 ми дом ми е луната и се намира в 4 /тригон Сатурн и опозиция Плутон /10 дом/.
Обаче имам Юпитер в 7 дом,който прави тригон със Слънцето,което си го тълкувам,че мъжа ми ще е някой мой приятел.

Аз имам у на 7ми поставен в 11 дом- няколко човека са ми казвали, че мъжа ми щял да ми бъде приятел. Не, че искам да се заричам, но за мен приятелите са Светая Светих и въобще не ги разглеждам в интимен план като вариант. Имам много приятели момчета и никога съм нямала  friend with benefit..приемам го като все едно да спя с брат си.

чудя се какво ли друго може да значи това, че у 7 ми е в 11 дом, диспозитора на у 7 е 8ми- дали ще е някой политик????

Бате Бойко?? хахаха  ;D  :P
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #58 -: Юли 04, 2013, 11:17:44 am »

Аз имам у на 7ми поставен в 11 дом- няколко човека са ми казвали, че мъжа ми щял да ми бъде приятел. Не, че искам да се заричам, но за мен приятелите са Светая Светих и въобще не ги разглеждам в интимен план като вариант. Имам много приятели момчета и никога съм нямала  friend with benefit..приемам го като все едно да спя с брат си.

чудя се какво ли друго може да значи това, че у 7 ми е в 11 дом, диспозитора на у 7 е 8ми- дали ще е някой политик????

Бате Бойко?? хахаха  ;D  :P

То по тая логика и моя може да е той  ;D ;D ;D - моя у7 е на к8, а Нептун в 7 ми управлява стелиума в 11

« Отговор #59 -: Юли 04, 2013, 11:24:58 am »
Щом са намесени 8-ми и 11-ти дом-известна мутра от подземния свят ще да е  ;D