Аз пък не те знам кой си, чесНо, минала съм през много форуми и много битки съм водила, все под това име, та знам, че ме помнят. Не се много гордея с това, ма --- както виждаш - не се крия! Можех да си сменя ника като теб и да пробвам да се прикрия или да си прикрия срамотиите. Нъл тъй?
И да, питала съм се що го правят, обаче повече съм наблюдавала последствията от смитането на истината под килима - винаги са ужасяващи.
В краткосрочен план от днес за утре може и да са по-добрият вариант, обаче в дългосрочен план са разбиващи.
Всяко сметено под килима нещо изскача като скелет от гардероба и не рано или късно, ми даже никога да не изскочи, тормози отношенията, щото едната страна винаги има едно на ум, че в гардероба има се пак скелет.
В процесинга на вършенето на нещо или говоренето срещу друг му се вика оверт, а после премълчаването на деянието се вика уитхолд.
Има процесинг за тия деяния и сигурно неслучайно.
В западните църкви има неделна изповед на греховете - нещо почти такова, само че в религиозни дрехи. Питал ли си се що, а?
Аз ке ти кажа що - щото скелетът в гардероба е много по-опасен, дори да го няма, отколкото кратковременната драма по непремълчани истини.
Ако имаш друго мнение, ще се радвам да го аргументираш.