Абе девойки, нападната съм от горната проказа.
Не че не се е случвало и преди чат пат и тук и там, ама тоя път е очеизвадно и очебийно.
От месец седя и се почесвам по главата, чудейки се на какво се дължи тоя феномен, направо ми се разказва играта.
Естествено историята се развива в един отдалечен участък на интернета, ака фейсбук.

След като обмислих всички варианти, свързани с моето духовно израстване, нуждите ми покрай него и евентуалните завои по пътя, се сетих да питам и тук.
Значи работите на моменти са толкова безнадеждно абсурдни, че ме напушва смях.
Няма логика, няма последователност, няма сламка, за която да се захвана. Просто един силно хаотичен и непредсказуем участък, като тресавище, в което само потъваш и потъваш, и потъваш - и нема дъно....и наистина обратите на моменти са толкова безумно абсурдни, че просто ме напушва смях.
Щерка ми вика да не зяпам там, ама то е толкова безумно абсурдно и странно, че просто съм хипнотизиран зрител на цял един спектакъл, който на всичко отгоре е и в моя чест.
Значи не се жалвам, да натвърдя, за моя чест емоциите и вътрешните съсояния са почти овладяни, квото има за изпипване, го изпипвам. Просто се чудя от какви транзити ще да е....
...и не забравяйте, че аз през квото мина, мине не мине време и после и останалите. :19: