Благодаря ти Оушън,имам още малко време да помисля.Освен да питам бобчето: Дали до края на годината ще се намеря работа,която е подходяща за мен ?
оушън бях те питала дали ще бъда с един мъж и боба каза да, това беше преди половин година сигурно. още не съм с него и почвам да мисля че е безразличен, поведението му е странно. затова питам пак ако позволишще бъда ли със ..... и кога? има ли той въобще някакви намерения за връзка?
1-Ще имам ли............?2-П.....?ако знаеш колко са ми наивни въпросчетата,ще се хванеш за главата
и аз да питам....бобчетата нещо :blink:1. имаме ли ...........?2. Из..................................?3. Имаме ли да .............?
Оушън, едно кратко въпросче:Има ли.........?
Оушън здравей. отново ако може два въпроса :blink:първо-ще се .......... с .......?и второ-някога ще бъда ли с ...... ?
може ли едно от мен"да ... другата седмица?" :blink:
Цитат на: gospojicata в Юли 14, 2011, 05:03:50 pmОушън здравей. отново ако може два въпроса :blink:първо-ще се .......... с .......?и второ-някога ще бъда ли с ...... ?1. Да. От жената зависи или е замесена жена.2. Да. От жена зависи пак или пак е замесена жена.
Цитат на: sladurkata в Юни 30, 2011, 01:15:31 amоушън бях те питала дали ще бъда с един мъж и боба каза да, това беше преди половин година сигурно. още не съм с него и почвам да мисля че е безразличен, поведението му е странно. затова питам пак ако позволишще бъда ли със ..... и кога? има ли той въобще някакви намерения за връзка?Да. Пак казва да. Може би ще го чакаш по-дълго. Той изобщо знае ли за намеренията и чувствата ти? Да няма друга в момента или ?
Цитат на: issidorra в Юли 08, 2011, 11:36:11 pmОушън, едно кратко въпросче:Има ли.........?Да,но след време или с някакви компромиси,проблеми,различия.
Такаааааа, малко да изтупаме темата от прахта, на лице съм, който има конкретни въпроси, да ги задава - днес съм онлайн цял ден! Целувки!
Цитат на: Oceanborn в Октомври 16, 2011, 11:15:49 amТакаааааа, малко да изтупаме темата от прахта, на лице съм, който има конкретни въпроси, да ги задава - днес съм онлайн цял ден! Целувки!бързам да се възползвам 1-другата година ще ....... ли ....... в ........?2-..... иска ли .... ...... .......?
Може ли и аз да попитам нещо бобчетата:1. До края на годината ще намеря ли някакъв начин за изкарване на пари (дори и минимален доход да е)?