Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 194325 Прегледи
Благодаря за отговорите.Мн ще се радвам да се сбъднат тези неща! :wub: :wub: :wub:

« Последна редакция: Октомври 12, 2012, 09:43:31 am от MayFlower »
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

Здравей Ocean,
имам две въпросчета към теб :
 1. Ще си намеря ли скоро работа
 2.изпитва ли нещо към мен ...

Благодаря ти предварително и хубави почивни дни от мен .

1. Няма да е толкова скоро колкото искаш.
2. Мисля,че не...
Благодаря за отговорите
Хубав ден от мен

Здравейте, много ми харесва вашият сайт и темите тук!
Имам  въпрос, от мн мн дълго нямам връзка , та :

1.   Скоро ще имам ли сериозна връзка ?
2.   Ще изживея ли истинската любов някога ?

Благодаря!

1. Да. Давам като период 3 - 6 месеца.
2. Да.

Благодаря за отговорите Oceanborn ,и ако може 2 въпроса относно предсказанията на бобчетата:
1.Мъжът с когото ще имам връзка испано говорящ ли е (имам предвид първородния му език испански ли е) ?
2.Името му с буквата М ли започва (питам защото имам някой предвид) ?
Надявам се да не те натоваря много , но наистина съм мн любопитна !
Искрено благодаря!   :wub: :wub: :wub:

Zdraвей ,Oceanborn, Може ли да попиташ бобчетата дали У.У. ще дойде при мен в Бг докато съм там?
Благодаря!

Здравейте, може ли един въпрос и от мен към бобчетата:
1. Ще се срещнем ли с .... до два месеца?

Толкова време вече чакам тази среща и все възникват проблеми...

Благодаря

Здравейте :)
Записвам се с два въпроса:

1. Ще започна ли скоро работа
2. Ще получим ли визи за страната, за която сме подали документи в рамките на година?

Благодаря предварително :88:

Здравейте, много ми харесва вашият сайт и темите тук!
Имам  въпрос, от мн мн дълго нямам връзка , та :

1.   Скоро ще имам ли сериозна връзка ?
2.   Ще изживея ли истинската любов някога ?

Благодаря!

1. Да. Давам като период 3 - 6 месеца.
2. Да.

Благодаря за отговорите Oceanborn ,и ако може 2 въпроса относно предсказанията на бобчетата:
1.Мъжът с когото ще имам връзка испано говорящ ли е (имам предвид първородния му език испански ли е) ?
2.Името му с буквата М ли започва (питам защото имам някой предвид) ?
Надявам се да не те натоваря много , но наистина съм мн любопитна !
Искрено благодаря!   :wub: :wub: :wub:

Силки,
много е рано да задаваш нови въпроси. Освен това въпрос 1 и въпрос 2 са почти едно и също. Питай ме след седмица и задай само 1 въпрос, по-конкретен. Например: Мъжа с когото ще имам връзка, ще е този ли, за който аз си мисля, чието име започва с буквата М ?  или : Човека, с когото ще имам връзка, човека от Испания ли е?

След седмица.  Моля те, задавай само ВАЖНИ въпроси!

Zdraвей ,Oceanborn, Може ли да попиташ бобчетата дали У.У. ще дойде при мен в Бг докато съм там?
Благодаря!

Мисля, че не, защото може да му се наложи да отиде в трета държава.

Благодаря

Не... не знам какви пречки има,но те са по-скоро субективни, отколкото реални.

2. Ще получим ли визи за страната, за която сме подали документи в рамките на година?

1. Принципно имаш добри шансове. Бих казала, че ще работиш, но не това което искаш и това което ще ти е приятно. По-скоро ще си принудена да работиш заради финансите.
2. Да.

Благодаря

Не... не знам какви пречки има,но те са по-скоро субективни, отколкото реални.

Доколкото разбирам отговорът е не. За съжаление, пречките са си напълно реални.

Oceanborn,
1. Ще сключа ли ........ до година, година и половина?
2. Ще родя ли дете до  година, година и половина?
Надявам се че не съм задала прекалено дълъг срок за бобчетата.

За детето да, за брака не. Имаш да направиш други неща преди това и те са свързани със семейството ти. Имаш недоизяснени отношения. Обърни внимание на работата си и не подценявай страничните фактори. Имаш несвършена работа преди брак и деца, помисли си какво трябва да се промени за да си напълно готова. Ако въпросите ти са подтикнати не от самота а от възрастово притеснение, колкото повече дърпаш натам,толкова повече ще се отдалечиш. Всичко ще се нареди,но първо промени тези неща. Ако не си постелеш добре, ще съжаляваш после.

Благодаря за отговорите, Оушън. Но малко ме озадачиха. И поради това искам да задам още един въпрос, ако може.
1. С бащата на детето ми ще бъдем ли заедно?

1. Принципно имаш добри шансове. Бих казала, че ще работиш, но не това което искаш и това което ще ти е приятно. По-скоро ще си принудена да работиш заради финансите.
2. Да.

За вторият отговор направо ми иде да те  :kissd: :kissd:
Благодаря ти :)

Oceanborn,
1. Ще сключа ли ........ до година, година и половина?
2. Ще родя ли дете до  година, година и половина?
Надявам се че не съм задала прекалено дълъг срок за бобчетата.

За детето да, за брака не. Имаш да направиш други неща преди това и те са свързани със семейството ти. Имаш недоизяснени отношения. Обърни внимание на работата си и не подценявай страничните фактори. Имаш несвършена работа преди брак и деца, помисли си какво трябва да се промени за да си напълно готова. Ако въпросите ти са подтикнати не от самота а от възрастово притеснение, колкото повече дърпаш натам,толкова повече ще се отдалечиш. Всичко ще се нареди,но първо промени тези неща. Ако не си постелеш добре, ще съжаляваш после.

Благодаря за отговорите, Оушън. Но малко ме озадачиха. И поради това искам да задам още един въпрос, ако може.
1. С бащата на детето ми ще бъдем ли заедно?

Биляна,
това,че ще имаш дете без брак ли те притеснява? Не виждам какъв е проблема, да има сватба след това..... Не се обърквай сама!

Благодаря,Оушън !!!

Оушън, не ме притеснява това, а по - скоро да не бъда сама. Имам си известни притеснения. Затова попитах. Благодаря за отделеното време.  :blink:

Мила, брака не ти гарантира, че няма да си сама. И да вържеш мъжа с брак и дете, той ако не иска, ще избяга.

Слушай сърцето си. Ако имаш и най-малко съмнение, че този човек може да те изостави когато забременееш, не прави деца, само за да го задържиш, а изчакай подходящия, само това бих те посъветвала!

Напълно съм съгласна с теб Оушън. Това не е начина. Благодаря ти още веднъж за отговорите!  :blink: :blink: :blink:

ще емигрираме ли с мъжа ми в близко бъдеще?
« Последна редакция: Ноември 09, 2012, 08:58:50 pm от natalia »