Здравей Гост

ПИТАМЕ ВЪЛШЕБНИТЕ БОБЧЕТА КАКВО ЩЕ НИ ПОДНЕСЕ ЖИВОТА УТРЕ

• 781 Отговора
  • 194349 Прегледи
Привет, Оушън! И аз се включвам с един въпрос: Ще спечеля ли зелена карта от лотарията за 2014год? Резултатите ще бъдат обявени в нач на май тази година и ще дам обратна връзка тогава. Благодаря ти предварително!

На първо място искам да ти кажа,че ти изобщо не трябва да ходиш там. Огледай се за нещо в Азия или Европа! Канада също може да ти е вариант.

Отговора е не.

Да питам и аз мойто момче ще бъдем ли зае
дно

Моля задайте въпроса си по-конкретно и ясно!

*

Vela

• 18
« Последна редакция: Април 13, 2013, 01:38:05 pm от Vela »

*

elodiq

• **
  • 903
дно

Извинявай въпросът ми е ще се развие ли добре сегашната ми връзка .Или по точно ще има ли положителна промяна във взаимоотношенията.

Цитат
Здравей Оушън,Честита нова година и на теб, успешна и ползотворна и щастлива. Ако имаш време за два въпроса.
 1. Ще си оправя ли финансовото състояние?
 2. Ще си намеря ли по добра работа?
 Предварително много благодаря   

1. Ще го оправиш :)
2. Да. Ще ти помогне жена

Много благодаря. Ако може само още един и няма повече  :rolleyes: Ще създадем ли семейство с Е..?

Рано е.Ти трябва да мислиш за други неща преди това. Помисли за член от семейството ти, който има нужда от помощ. Не знам със здраве ли е закъсал/а или чисто житейски, но има нужда от насочване на помощ в тази посока.
« Последна редакция: Март 15, 2013, 12:15:56 am от Oceanborn »

дно

Извинявай въпросът ми е ще се развие ли добре сегашната ми връзка .Или по точно ще има ли положителна промяна във взаимоотношенията.

Ще има.

Здрaвей Оушън  :blink: Много бих искaлa дa зaдaм 2 въпросa които ме вълнувaт и сa от голямо знaчение зa мен
- Ще успея ли дa влязa в aкaдемиятa нa МВР тaзи годинa и aко дa сегa или нa следвaщите изпити?
-  Момчето с което в моментa имaм връзкa ли ще бъде моят спътник в животa?
Блaгодaря ти предвaрително и бих искaлa дa се извиня aко по някaкъв нaчин не съм успялa дa зaдaм прaвилно въпросите си.Желaя ти всичко нaй-хубaво и предвaрително ти блaгодaря  :wub:

1.Ще влезеш от 2 път, така показва.

2.Не.

Здравей, Оушън! Имам въпрос, който ме терзае от доста време.
Да преместя ли м..... на друго място?
Благодаря ти предварително!

Не преди Септември. Не си намерила подходящото място на този етап. Освен това, причините за недоволството ти търси и на други места,било то чисто субективни.

Това е най-веселяшката тема в целия форум, много ме забавлява и титлата, и съдържанието й. Тези вълшебни бобчета са големи сладури, но засега не искам нищо да ги питам, щото нищо не ми е чак толкова важно, че да ги моря. Обаче си запазвам правото на последващ етап да се допитам до знанието и усета им. Поздрави и леко прогнозиране!

Благодаря за мнението ви!  :blink:

Не преди Септември. Не си намерила подходящото място на този етап. Освен това, причините за недоволството ти търси и на други места,било то чисто субективни.
Да, Оушън, не съм намерила точното място. Затова и зададох въпроса. Дано след септември нещата вървят с по-голяма ефективност. Какво би трябвало да разбирам под субективни причини? :blink:

Да, Оушън, не съм намерила точното място. Затова и зададох въпроса. Дано след септември нещата вървят с по-голяма ефективност. Какво би трябвало да разбирам под субективни причини? :blink:

Неща които не зависят от теб пряко - намалял пазар, промяна в квартала поради влошаване на инфраструктурата, поява на конкурент в близост, невъзможност на клиентите да купуват толкова много и т.н.

Неща които не зависят от теб пряко - намалял пазар, промяна в квартала поради влошаване на инфраструктурата, поява на конкурент в близост, невъзможност на клиентите да купуват толкова много и т.н.
Всичко което си написала е точно така. Благодаря ти още веднъж :blink:

Един въпрос и от мен :blink:,Оушън, ще се радвам ако отговориш. Ще има ли някаква промяна в личен план (партньорски) през тази година или по конкретно ще срещна ли мъж, с който да бъда щастлива?

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
Здравей Оушън,бих искала да задам следния въпрос на бобчетата:
,,Приключила ли е връзката ми с Д."
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Vela

• 18
« Последна редакция: Април 13, 2013, 01:38:24 pm от Vela »

Оушън, записвам се с два въпроса:
1, ще съм доволна ли на тази работа, която ми предлагат сега
2, ще получа ли по-добро предложение в рамките на седмица?

Един въпрос и от мен :blink:,Оушън, ще се радвам ако отговориш. Ще има ли някаква промяна в личен план (партньорски) през тази година или по конкретно ще срещна ли мъж, с който да бъда щастлива?

Ще срещнеш, но трябва да се постараеш да си по-търпелива, разбираща. Понякога си по-инатлива и това ти пречи. Освен това, гледай да не се вкопчваш още от началото. Иначе ще срещнеш мъж и мисля,че ще е доста подходящ за теб!

Здравей Оушън,бих искала да задам следния въпрос на бобчетата:
,,Приключила ли е връзката ми с Д."

По-скоро да. Ще има остатъчни тласъци, но мисля,че е изчерпана.

Цитат
Цитат на: Vela в Март 13, 2013, 05:13:30 pm
Цитат
Здравей Оушън,Честита нова година и на теб, успешна и ползотворна и щастлива. Ако имаш време за два въпроса.
 1. Ще си оправя ли финансовото състояние?
 2. Ще си намеря ли по добра работа?
 Предварително много благодаря   

1. Ще го оправиш :)
2. Да. Ще ти помогне жена

Много благодаря. Ако може само още един и няма повече   Ще създадем ли семейство с Е..?

Рано е.Ти трябва да мислиш за други неща преди това. Помисли за член от семейството ти, който има нужда от помощ. Не знам със здраве ли е закъсал/а или чисто житейски, но има нужда от насочване на помощ в тази посока.
Много благодаря за отговора  :58: Този член от семейството ми е синът ми, минава през труден период. Въпросния Е си тръгна между временно и май няма да се върне. Ако имаш време и желание, ако не няма никакъв проблем. Ще се върне ли Е??

Ще се върне. Скоро ще се обади с информация, ако вече не го е направил.

Оушън, записвам се с два въпроса:
1, ще съм доволна ли на тази работа, която ми предлагат сега
2, ще получа ли по-добро предложение в рамките на седмица?

1.Ти ще бъдеш доволна, но не съм сигурна дали работодателя ще е доволен. Подхождаш към работата си с надменност и смяташ,че може би заслужаваш повече, а може да се окаже че ти не можеш да се справиш адекватно. Помисли си. Иначе работата е добра.
2. Финансово по-добро ще получиш, но не съм сигурна за условията извън финансите. Не знам защо но първата работа ми харесва повече.