Привет, Оушън! И аз се включвам с един въпрос: Ще спечеля ли зелена карта от лотарията за 2014год? Резултатите ще бъдат обявени в нач на май тази година и ще дам обратна връзка тогава. Благодаря ти предварително!
Да питам и аз мойто момче ще бъдем ли заедно
Цитат на: elodiq в Март 13, 2013, 12:45:34 amДа питам и аз мойто момче ще бъдем ли заедноМоля задайте въпроса си по-конкретно и ясно!
ЦитатЗдравей Оушън,Честита нова година и на теб, успешна и ползотворна и щастлива. Ако имаш време за два въпроса. 1. Ще си оправя ли финансовото състояние? 2. Ще си намеря ли по добра работа? Предварително много благодаря 1. Ще го оправиш 2. Да. Ще ти помогне женаМного благодаря. Ако може само още един и няма повече :rolleyes: Ще създадем ли семейство с Е..?
Здравей Оушън,Честита нова година и на теб, успешна и ползотворна и щастлива. Ако имаш време за два въпроса. 1. Ще си оправя ли финансовото състояние? 2. Ще си намеря ли по добра работа? Предварително много благодаря 1. Ще го оправиш 2. Да. Ще ти помогне жена
Цитат на: Oceanborn в Март 13, 2013, 12:30:59 pmЦитат на: elodiq в Март 13, 2013, 12:45:34 amДа питам и аз мойто момче ще бъдем ли заедноМоля задайте въпроса си по-конкретно и ясно!Извинявай въпросът ми е ще се развие ли добре сегашната ми връзка .Или по точно ще има ли положителна промяна във взаимоотношенията.
Здрaвей Оушън :blink: Много бих искaлa дa зaдaм 2 въпросa които ме вълнувaт и сa от голямо знaчение зa мен - Ще успея ли дa влязa в aкaдемиятa нa МВР тaзи годинa и aко дa сегa или нa следвaщите изпити?- Момчето с което в моментa имaм връзкa ли ще бъде моят спътник в животa?Блaгодaря ти предвaрително и бих искaлa дa се извиня aко по някaкъв нaчин не съм успялa дa зaдaм прaвилно въпросите си.Желaя ти всичко нaй-хубaво и предвaрително ти блaгодaря :wub:
Здравей, Оушън! Имам въпрос, който ме терзае от доста време.Да преместя ли м..... на друго място?Благодаря ти предварително!
Това е най-веселяшката тема в целия форум, много ме забавлява и титлата, и съдържанието й. Тези вълшебни бобчета са големи сладури, но засега не искам нищо да ги питам, щото нищо не ми е чак толкова важно, че да ги моря. Обаче си запазвам правото на последващ етап да се допитам до знанието и усета им. Поздрави и леко прогнозиране!
Цитат на: Boryana в Март 13, 2013, 09:23:46 amЗдравей, Оушън! Имам въпрос, който ме терзае от доста време.Да преместя ли м..... на друго място?Благодаря ти предварително!Не преди Септември. Не си намерила подходящото място на този етап. Освен това, причините за недоволството ти търси и на други места,било то чисто субективни.
Цитат на: Oceanborn в Март 15, 2013, 12:12:34 amЦитат на: Boryana в Март 13, 2013, 09:23:46 amЗдравей, Оушън! Имам въпрос, който ме терзае от доста време.Да преместя ли м..... на друго място?Благодаря ти предварително!Не преди Септември. Не си намерила подходящото място на този етап. Освен това, причините за недоволството ти търси и на други места,било то чисто субективни.Да, Оушън, не съм намерила точното място. Затова и зададох въпроса. Дано след септември нещата вървят с по-голяма ефективност. Какво би трябвало да разбирам под субективни причини? :blink:
Цитат на: Boryana в Март 15, 2013, 08:17:16 amЦитат на: Oceanborn в Март 15, 2013, 12:12:34 amЦитат на: Boryana в Март 13, 2013, 09:23:46 amЗдравей, Оушън! Имам въпрос, който ме терзае от доста време.Да преместя ли м..... на друго място?Благодаря ти предварително!Не преди Септември. Не си намерила подходящото място на този етап. Освен това, причините за недоволството ти търси и на други места,било то чисто субективни.Да, Оушън, не съм намерила точното място. Затова и зададох въпроса. Дано след септември нещата вървят с по-голяма ефективност. Какво би трябвало да разбирам под субективни причини? :blink:Неща които не зависят от теб пряко - намалял пазар, промяна в квартала поради влошаване на инфраструктурата, поява на конкурент в близост, невъзможност на клиентите да купуват толкова много и т.н.
Един въпрос и от мен :blink:,Оушън, ще се радвам ако отговориш. Ще има ли някаква промяна в личен план (партньорски) през тази година или по конкретно ще срещна ли мъж, с който да бъда щастлива?
Здравей Оушън,бих искала да задам следния въпрос на бобчетата:,,Приключила ли е връзката ми с Д."
ЦитатЦитат на: Vela в Март 13, 2013, 05:13:30 pmЦитатЗдравей Оушън,Честита нова година и на теб, успешна и ползотворна и щастлива. Ако имаш време за два въпроса. 1. Ще си оправя ли финансовото състояние? 2. Ще си намеря ли по добра работа? Предварително много благодаря 1. Ще го оправиш 2. Да. Ще ти помогне женаМного благодаря. Ако може само още един и няма повече Ще създадем ли семейство с Е..?Рано е.Ти трябва да мислиш за други неща преди това. Помисли за член от семейството ти, който има нужда от помощ. Не знам със здраве ли е закъсал/а или чисто житейски, но има нужда от насочване на помощ в тази посока. Много благодаря за отговора :58: Този член от семейството ми е синът ми, минава през труден период. Въпросния Е си тръгна между временно и май няма да се върне. Ако имаш време и желание, ако не няма никакъв проблем. Ще се върне ли Е??
Цитат на: Vela в Март 13, 2013, 05:13:30 pmЦитатЗдравей Оушън,Честита нова година и на теб, успешна и ползотворна и щастлива. Ако имаш време за два въпроса. 1. Ще си оправя ли финансовото състояние? 2. Ще си намеря ли по добра работа? Предварително много благодаря 1. Ще го оправиш 2. Да. Ще ти помогне женаМного благодаря. Ако може само още един и няма повече Ще създадем ли семейство с Е..?Рано е.Ти трябва да мислиш за други неща преди това. Помисли за член от семейството ти, който има нужда от помощ. Не знам със здраве ли е закъсал/а или чисто житейски, но има нужда от насочване на помощ в тази посока.
Оушън, записвам се с два въпроса:1, ще съм доволна ли на тази работа, която ми предлагат сега2, ще получа ли по-добро предложение в рамките на седмица?