Цитат на: Oceanborn в Април 01, 2013, 09:45:06 pmЦитат на: tasha в Април 01, 2013, 06:46:37 pmЦитат на: Oceanborn в Април 01, 2013, 05:21:47 pmЦитат на: tasha в Март 30, 2013, 09:20:13 pmЗдравей, Оceanborn,да се наредя с два въпроса:1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?2. За мен по-добре ли ще е да напусна сегашната си работа?Благодаря предварително.Стой и се ослушвай, не прави нищо засега. Иначе имаш спънки, но изчакай.Пак благодаря, около час преди отговора казах, че се отказвам от поста, който заемам, ако ми предложат друга работа ще е добре, ако не - здраве да има.Айде да видим. Трябвало е да изчакаш поне до края на седмицата, но...нищо.По моя въпрос с работата - Обещаха ми да вземат още един човек и аз също да остана. Ще вземат ли още един човек?
Цитат на: tasha в Април 01, 2013, 06:46:37 pmЦитат на: Oceanborn в Април 01, 2013, 05:21:47 pmЦитат на: tasha в Март 30, 2013, 09:20:13 pmЗдравей, Оceanborn,да се наредя с два въпроса:1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?2. За мен по-добре ли ще е да напусна сегашната си работа?Благодаря предварително.Стой и се ослушвай, не прави нищо засега. Иначе имаш спънки, но изчакай.Пак благодаря, около час преди отговора казах, че се отказвам от поста, който заемам, ако ми предложат друга работа ще е добре, ако не - здраве да има.Айде да видим. Трябвало е да изчакаш поне до края на седмицата, но...нищо.
Цитат на: Oceanborn в Април 01, 2013, 05:21:47 pmЦитат на: tasha в Март 30, 2013, 09:20:13 pmЗдравей, Оceanborn,да се наредя с два въпроса:1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?2. За мен по-добре ли ще е да напусна сегашната си работа?Благодаря предварително.Стой и се ослушвай, не прави нищо засега. Иначе имаш спънки, но изчакай.Пак благодаря, около час преди отговора казах, че се отказвам от поста, който заемам, ако ми предложат друга работа ще е добре, ако не - здраве да има.
Цитат на: tasha в Март 30, 2013, 09:20:13 pmЗдравей, Оceanborn,да се наредя с два въпроса:1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?2. За мен по-добре ли ще е да напусна сегашната си работа?Благодаря предварително.Стой и се ослушвай, не прави нищо засега. Иначе имаш спънки, но изчакай.
Здравей, Оceanborn,да се наредя с два въпроса:1. Ще се случи ли нещо лошо в работата ми, касаещо изпълнението на задълженията ми до края на годината?2. За мен по-добре ли ще е да напусна сегашната си работа?Благодаря предварително.
Здравей, Оушън! Преди месец ми отговори на две въпросчета, за което ти благодаря! И сега ще ти бъда много благодарна, ако попиташ вълшебните бобчета: "Дали ще приемат сина ми в училището, за чийто прием днес беше на изпит?"Поздрави и много успехи!
Здравей Оушън искам да задам въпрс свързан с баща ми/като имаш време и възможност ще се радвам да ми отговоришЩе блъснат ли ,,,,,,,,,,на баща миКристина ,,,,,,,,,,,,ще има ли достъп до тавана на баща миПроблемите са свързани с имот и земяБлагдаря ти :blink:
Здравейте искам да задам 2 въпроса, и благодаря предварително за отделеното време. 1. Ще разбера ли в крайна сметка какво точно се е случило?2. Отчуждение ли ни очаква?
Цитат на: sme6ko_84 в Април 10, 2013, 03:04:31 pmЗдравей Оушън искам да задам въпрс свързан с баща ми/като имаш време и възможност ще се радвам да ми отговоришЩе блъснат ли ,,,,,,,,,,на баща миКристина ,,,,,,,,,,,,ще има ли достъп до тавана на баща миПроблемите са свързани с имот и земяБлагдаря ти :blink:1.Има голяма вероятност и ще го направи мъж. 2. Ще има. Това втората съпруга ли е?
Цитат на: lealya в Април 02, 2013, 06:18:58 pmЗдравей Оушън и аз се нареждам отново с 2 въпроса.1.У него имали останали някакви чувства към мен?2.Правилно ли постъпих,като го потърсих?Отново благодаря за отделеното време :blink:Като цяло си постъпила правилно че си го потърсила, защото този човек е на кръстопът. Според мен има замесена друга жена, на 2 пъти ми излиза в реденето. Не знам как ще се развият нещата, но той е доста объркан и нерешителен в момента. Да, има някакви останали чувства и сантименти.
Здравей Оушън и аз се нареждам отново с 2 въпроса.1.У него имали останали някакви чувства към мен?2.Правилно ли постъпих,като го потърсих?Отново благодаря за отделеното време :blink:
Цитат на: jena в Април 11, 2013, 07:11:27 pmЗдравейте искам да задам 2 въпроса, и благодаря предварително за отделеното време. 1. Ще разбера ли в крайна сметка какво точно се е случило?2. Отчуждение ли ни очаква?1.Да. 2. Не. По-скоро объркване.
Здравей Оушън, ще хвърлиш 2 боба за мен.. Защо се държи с мен по този(за мен е студено, неебателно и гадно, пази дистанция) начин И?Ще промени ли държанието(да се държи по-добре, по-нормално) си към мен И?
Мацо, ти като редовна щи се карам. Нали знаеш,че може само с ДА или НЕ!
Оушън,едно въпросче и от мен:Търпението ми към Х.,ще доведе ли до желания от мен резултат? или иначе казано: Ще дочакам ли,ако го чакам?
И аз искам да се абонирам за вълшебните бобчета :blink: Ще се изпълни ли желанието ми до 2 години? Предварително благодаря! :wub:
Цитат на: Oceanborn в Април 16, 2013, 05:22:56 pmМацо, ти като редовна щи се карам. Нали знаеш,че може само с ДА или НЕ!извинявам се... 1. прикрива ли чувства от мен И с гадното си държание?2. Ще спре ли да се държи гадно/хладно с мен И?
Оушън,две въпросчета и от мен:1. Ще ....... ли допълнителни .... Ако си дам ...... на ....?2. Ще си намеря ли работа в Плевен?
Цитат на: luli в Април 17, 2013, 08:29:40 pmОушън,две въпросчета и от мен:1. Ще ....... ли допълнителни .... Ако си дам ...... на ....?2. Ще си намеря ли работа в Плевен?1.Не. Не си давай зор. 2. Да.