Цитат на: lealya в Май 29, 2013, 03:09:56 pmЦитат на: Oceanborn в Май 27, 2013, 09:40:10 pmЦитат на: lealya в Април 29, 2013, 10:56:29 amЗдравей Оушън аз пак с два въпроса :blink:1.Безразлична ли съм му вече?2.Имали някакво бъдеще за нас?Благодаря ти предварително за отделеното време.1. Мисля че по-скоро да.2. Мисля,че сте в момент на пълна обърканост в момента. Принципно се нареди, тоест ДА, но не знам за колко време.Благодаря оушън :blink:,може ли да задам още един въпрос.Има ли друга жена до него?До него силно казано. Около него - има. Може и да не е една.
Цитат на: Oceanborn в Май 27, 2013, 09:40:10 pmЦитат на: lealya в Април 29, 2013, 10:56:29 amЗдравей Оушън аз пак с два въпроса :blink:1.Безразлична ли съм му вече?2.Имали някакво бъдеще за нас?Благодаря ти предварително за отделеното време.1. Мисля че по-скоро да.2. Мисля,че сте в момент на пълна обърканост в момента. Принципно се нареди, тоест ДА, но не знам за колко време.Благодаря оушън :blink:,може ли да задам още един въпрос.Има ли друга жена до него?
Цитат на: lealya в Април 29, 2013, 10:56:29 amЗдравей Оушън аз пак с два въпроса :blink:1.Безразлична ли съм му вече?2.Имали някакво бъдеще за нас?Благодаря ти предварително за отделеното време.1. Мисля че по-скоро да.2. Мисля,че сте в момент на пълна обърканост в момента. Принципно се нареди, тоест ДА, но не знам за колко време.
Здравей Оушън аз пак с два въпроса :blink:1.Безразлична ли съм му вече?2.Имали някакво бъдеще за нас?Благодаря ти предварително за отделеното време.
Дано да не е "има ли х спин"И аз да бях-нямаше да го напиша
Цитат на: Papy в Май 30, 2013, 09:38:56 pmДано да не е "има ли х спин"И аз да бях-нямаше да го напишанито оригинално, нито забавно. и за капак - доста неуместно. както винаги.
Цитат на: Oceanborn в Май 30, 2013, 09:13:48 pmЦитат на: priya в Май 30, 2013, 09:11:28 pmедин въпрос от мен, ако може :blink:има ли .... ....?Не, не, не, дай по-конкретно,какво да питам: Има ли звезди на небето? ))това е съвсем конкретно
Цитат на: priya в Май 30, 2013, 09:11:28 pmедин въпрос от мен, ако може :blink:има ли .... ....?Не, не, не, дай по-конкретно,какво да питам: Има ли звезди на небето? ))
един въпрос от мен, ако може :blink:има ли .... ....?
Цитат на: MoonLight в Май 13, 2013, 05:12:52 amОушън,един въпрос и от мен?До месец ще ...... ли със сегашната си..... в ....?Много благодаря!Да.
Оушън,един въпрос и от мен?До месец ще ...... ли със сегашната си..... в ....?Много благодаря!
Цитат на: sme6ko_84 в Май 29, 2013, 02:53:00 pmЗдравей Оушън ще се радвам , ако ми отговориш на въпроса На 24 и 25 май дали съм,,,,,,,,,въпроса ми е свързано със събитие , което се надявам да е станало , но чакам обратна връзкаБлагодаря ти Да кажа , че не е свързано с учене , друго е събитието Дааааа
Здравей Оушън ще се радвам , ако ми отговориш на въпроса На 24 и 25 май дали съм,,,,,,,,,въпроса ми е свързано със събитие , което се надявам да е станало , но чакам обратна връзкаБлагодаря ти Да кажа , че не е свързано с учене , друго е събитието
няма нужда. благодаря все пак.
За първи път пиша тук, много е интересно. Мога ли да задам въпрос?
Цитат на: ini в Май 31, 2013, 09:38:46 amЗа първи път пиша тук, много е интересно. Мога ли да задам въпрос?Можеш. Задават се до 2 въпроса.
Здравей Оушън, с молба за два въпроса. 1 Ще започнали да подреждам хаоса в живота си до три месеца? (за хаоса сама съм си виновна) 2 Шефа ми ще приеме ли предложението ми? (за допълнителна работа)
Привет да попитам отново ;1. ще имам ли детенце отново2. ще имам ли успешна кариера в.....Благодаря!