Цитат на: Last_Kiss в Септември 22, 2013, 02:48:12 pmЗдравей, Оушън!Може ли няколко въпроса, които ме мъчат:-Ще си намеря ли работа до една година?- Как ще се развие връзката ми с *?- Ще остана ли да живея тук?Благодаря! :wub:Моля те, само 2 въпроса, избери си кои! Освен това на 2 въпрос няма как да отговоря, прочети отново правилата !!!!
Здравей, Оушън!Може ли няколко въпроса, които ме мъчат:-Ще си намеря ли работа до една година?- Как ще се развие връзката ми с *?- Ще остана ли да живея тук?Благодаря! :wub:
Цитат на: ivola в Септември 24, 2013, 09:55:07 amЗдравей,ОушънЩе си намеря ли работа в България или да стягам куфарите за навън? И .....,кога във времето?!Благодаря!Здравей,прочети условията за гледане. Отговаря се само с ДА или НЕ. Можеш да питаш " Ще си намеря ли работа в България? ". Време не мога да казвам, не съм баба Ванга
Здравей,ОушънЩе си намеря ли работа в България или да стягам куфарите за навън? И .....,кога във времето?!Благодаря!
Цитат на: Yasmin в Септември 20, 2013, 02:35:45 pmОушън, здравей и от мен :blink:Бих искала да питам В. обича ли ме Имам ли реални основания да го ревнувамИмаме ли бъдеще с негоВсичките въпроси са за В.Благодаря ти предварително!Извинявай Първите два въпроса остават, без този за бъдещетоЯсмин, имаш право само на 2 въпроса, избери си кои.
Оушън, здравей и от мен :blink:Бих искала да питам В. обича ли ме Имам ли реални основания да го ревнувамИмаме ли бъдеще с негоВсичките въпроси са за В.Благодаря ти предварително!
Цитат на: mimi-1977 в Септември 10, 2013, 02:49:27 amЗдравейте,ако е удобно и аз да попитам :blink:1-Ще живеем ли,скоро заедно с И.?2-Ще имаме ли,дете с И.,защото И. има проблем?Благодаря :blink:1.Да. 2. След време.Мерси много :58:
Здравейте,ако е удобно и аз да попитам :blink:1-Ще живеем ли,скоро заедно с И.?2-Ще имаме ли,дете с И.,защото И. има проблем?Благодаря :blink:
Цитат на: _perla_ в Септември 05, 2013, 10:10:54 am Здравей,Оушън!Само тук не съм се записала Искам да попитам:1. ''Х'' ще ме потърси ли? "Х'' е мъж2. Има ли чувства към мен?П.П. И прабаба ми гледаше на боб – познаваше женицата, лека и пръст. Аз така и не се научих. Ех, знам тук-там нещо :blink:1. Да. 2. Мисля,че не е ясно все още дали има или няма. Трябва време.
Здравей,Оушън!Само тук не съм се записала Искам да попитам:1. ''Х'' ще ме потърси ли? "Х'' е мъж2. Има ли чувства към мен?П.П. И прабаба ми гледаше на боб – познаваше женицата, лека и пръст. Аз така и не се научих. Ех, знам тук-там нещо :blink:
Цитат на: Ropotamo в Септември 05, 2013, 09:18:41 pmЗдравей Оушън. Добре дошла! Може ли да погледнеш дали Германия или Англия - кой е по-добрият вариант за мен ? Много , много благодаря предварително.АНГЛИЯ. Ще ти съдейства жена.
Здравей Оушън. Добре дошла! Може ли да погледнеш дали Германия или Англия - кой е по-добрият вариант за мен ? Много , много благодаря предварително.
Цитат на: Oceanborn в Септември 29, 2013, 07:00:06 pmЦитат на: Last_Kiss в Септември 22, 2013, 02:48:12 pmЗдравей, Оушън!Може ли няколко въпроса, които ме мъчат:-Ще си намеря ли работа до една година?- Как ще се развие връзката ми с *?- Ще остана ли да живея тук?Благодаря! :wub:Моля те, само 2 въпроса, избери си кои! Освен това на 2 въпрос няма как да отговоря, прочети отново правилата !!!!Ок, благодаря! Ще си намеря ли работа до 1 година?Ще продължа ли живота си тук (за чужбина става въпрос)?
Здравей Оушън! Дано си починала през лятото от постоянните въпросчета! Аз имам два въпроса, дано намериш време и за мен :Ще започна ли работа до края на м.10.2013г.?Ако отговора на първия въпрос е да - Дали ще се задържа повече от една година на това работно място?Благодаря предварително за отговора!Приятна и спокойна вечер!
Цитат на: Oceanborn в Септември 29, 2013, 06:55:35 pmЦитат на: Yasmin в Септември 20, 2013, 02:35:45 pmОушън, здравей и от мен :blink:Бих искала да питам В. обича ли ме Имам ли реални основания да го ревнувамИмаме ли бъдеще с негоВсичките въпроси са за В.Благодаря ти предварително!Извинявай Първите два въпроса остават, без този за бъдещетоЯсмин, имаш право само на 2 въпроса, избери си кои.
Здравей Оушън две въпросчетаимам ли бъдеще със стажовете и сферата към която съм се насочила?ще си завърша ли висшето скоро?много ти благодаря за усилията които полагаш за нас :58:
Цитат на: Freya в Септември 22, 2013, 10:22:35 pmЗдрасти! Два въпроса от мен:Има ли шанс връзката ни с Д. да се задълбочи/прерасне в нещо хубаво? Защото малко съм предубедена и имам съмнения, че ще си доведа тревоги с негоХ. само секс и забавления ли иска от мен, за това ли ме търси?БлагодаряМисля,че се забавлява. Извинявай, този мъж женен ли е? Виждам някаква жена?
Здрасти! Два въпроса от мен:Има ли шанс връзката ни с Д. да се задълбочи/прерасне в нещо хубаво? Защото малко съм предубедена и имам съмнения, че ще си доведа тревоги с негоХ. само секс и забавления ли иска от мен, за това ли ме търси?Благодаря
Цитат на: Oceanborn в Септември 29, 2013, 07:01:39 pmЦитат на: Freya в Септември 22, 2013, 10:22:35 pmЗдрасти! Два въпроса от мен:Има ли шанс връзката ни с Д. да се задълбочи/прерасне в нещо хубаво? Защото малко съм предубедена и имам съмнения, че ще си доведа тревоги с негоХ. само секс и забавления ли иска от мен, за това ли ме търси?БлагодаряМисля,че се забавлява. Извинявай, този мъж женен ли е? Виждам някаква жена?Благодаря за отговора, но въпросите са отделни и се отнасят за двама различни човека. Ти за кого говориш? Значи, първият въпрос е за Д. - приятеля ми. Втория - за Х. който наскоро се е разделил с бившата си и ме потърси... и не бих се учудила ако при него си видяла някаква жена. Но и двамата не са женени.
Цитат на: Last_Kiss в Септември 29, 2013, 07:15:39 pmЦитат на: Oceanborn в Септември 29, 2013, 07:00:06 pmЦитат на: Last_Kiss в Септември 22, 2013, 02:48:12 pmЗдравей, Оушън!Може ли няколко въпроса, които ме мъчат:-Ще си намеря ли работа до една година?- Как ще се развие връзката ми с *?- Ще остана ли да живея тук?Благодаря! :wub:Моля те, само 2 въпроса, избери си кои! Освен това на 2 въпрос няма как да отговоря, прочети отново правилата !!!!Ок, благодаря! Ще си намеря ли работа до 1 година?Ще продължа ли живота си тук (за чужбина става въпрос)?1.Да. 2. Да, но си оправи документите и си оправи финансовото състояние. Имаш драми и проблеми, изчисти ги за да не ти се клати трона
Цитат на: karizma в Септември 08, 2013, 11:17:05 pmДва въпроса и от мен:Ще отговори ли на въпросите ми Х.?Ще бъдем ли отново заедно? :unsure:Ще отговори.Не мисля...
Два въпроса и от мен:Ще отговори ли на въпросите ми Х.?Ще бъдем ли отново заедно? :unsure: