Цитат на: Vela в Юни 17, 2013, 03:47:09 pmЦитатЦитат на: Vela в Юни 11, 2013, 11:33:28 amЦитатОушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?Извинявам се много за неправилно зададения въпрос.1 Влияе ли му някой на Е...?2 Това ли беше края на отношенията ни с Е..?1. Възможно е влияние от страна на сестра или майка, но не мога да кажа категорично да. 2. Определено да. Жена е причината - или тя е повлияла или си има нова. Благодаря Оушън, майка му е.Не знам защо на мен ми се видя по-млада жена, мислех си за сестра, но и майката върши работа. Бих ти препоръчала от личен опти да не се обвързваш с мъже, който не са се отделили и няма да се отделят от полата на мама. Мъже бол - просто търпение да имаш!
ЦитатЦитат на: Vela в Юни 11, 2013, 11:33:28 amЦитатОушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?Извинявам се много за неправилно зададения въпрос.1 Влияе ли му някой на Е...?2 Това ли беше края на отношенията ни с Е..?1. Възможно е влияние от страна на сестра или майка, но не мога да кажа категорично да. 2. Определено да. Жена е причината - или тя е повлияла или си има нова. Благодаря Оушън, майка му е.
Цитат на: Vela в Юни 11, 2013, 11:33:28 amЦитатОушън много ти благодаря, и дано. Ще се наредя с още един въпрос.Защо Е... се държи така?Вела,как да ти отговоря на този въпрос с ДА или НЕ? Нали си чела правилата на 1 страница?Извинявам се много за неправилно зададения въпрос.1 Влияе ли му някой на Е...?2 Това ли беше края на отношенията ни с Е..?1. Възможно е влияние от страна на сестра или майка, но не мога да кажа категорично да. 2. Определено да. Жена е причината - или тя е повлияла или си има нова.
Здравей,ОушънЩе си намеря ли работа в България или да стягам куфарите за навън? И .....,кога във времето?!Благодаря!
Здравей Оушън. Добре дошла! Може ли да погледнеш дали Германия или Англия - кой е по-добрият вариант за мен ? Много , много благодаря предварително.
Два въпроса и от мен:Ще отговори ли на въпросите ми Х.?Ще бъдем ли отново заедно? :unsure:
Цитат на: Oceanborn в Септември 05, 2013, 04:56:35 pmЦитат на: Vela в Септември 05, 2013, 02:58:38 pmЗдравей Оушън!Хайде и аз на опашката с един въпрос.Ще се справя ли сама?Не изцяло.Благодаря Оушън :58: Във връзка с въпроса ми още едни за моя яснота -1. Ще ми помогне ли някой?2. Ще се върне ли при мен ...?Много много ти благодаря.
Цитат на: Vela в Септември 05, 2013, 02:58:38 pmЗдравей Оушън!Хайде и аз на опашката с един въпрос.Ще се справя ли сама?Не изцяло.
Здравей Оушън!Хайде и аз на опашката с един въпрос.Ще се справя ли сама?
Здравейте,ако е удобно и аз да попитам :blink:1-Ще живеем ли,скоро заедно с И.?2-Ще имаме ли,дете с И.,защото И. има проблем?Благодаря :blink:
Здравей Оушън :blink: и аз се нареждам на опашката с два въпроса:1.С ...... нещата окончателно ли са приключили?2.Ще срещна ли човека за мен?Благодаря ти за отделеното време :blink:.
Здравей Оушън,моля ,ако и когато е удобно, да попиташ бобчетатаЩе се срещнем ли с Т отново?Харесал ли ме е Т?Доста подробности ни разделят-не са други хора,но разстояние и подобни пречат,а на мен ми се иска:)Благодарности
Здравей Оушън,Моите въпроси към теб са следните:1. Изпитва ли любовни чувства И. към мен?2. Ще се изнеса ли скоро в самостоятелно жилище?Много ти благодаря предварително:)
Оушън, здравей и от мен :blink:Бих искала да питам В. обича ли ме Имам ли реални основания да го ревнувамИмаме ли бъдеще с негоВсичките въпроси са за В.Благодаря ти предварително!
Ще ме потърси ли "S"?Ще възобновим ли отношенията си с него?Благодаря
Здравей, Оушън!1.Ще си намеря ли работа до края на октомври 2013?2. Ще се задълбочат ли взаимоотношенията ми с Х до една година?Благодаря ти предварително!!!
Здравей, Оушън!Може ли няколко въпроса, които ме мъчат:-Ще си намеря ли работа до една година?- Как ще се развие връзката ми с *?- Ще остана ли да живея тук?Благодаря! :wub:
Здрасти! Два въпроса от мен:Има ли шанс връзката ни с Д. да се задълбочи/прерасне в нещо хубаво? Защото малко съм предубедена и имам съмнения, че ще си доведа тревоги с негоХ. само секс и забавления ли иска от мен, за това ли ме търси?Благодаря
Привет Оушън, бих желала да питам бобчетата и теб естествено...1. Ще забременея ли в близките 2-3 месеца?не знам ...бобчетата отговарят ли на такива въпроси?