Здравей Гост

Тото

• 52 Отговора
  • 13575 Прегледи
*

tadj-all

Re:Тото
« Отговор #20 -: Април 19, 2011, 11:29:50 pm »
Ако утре спечелите от тотото 3млн.лв, какво ще (на)правите?

Не е лошо първо да се види кой е предразположен към печалби от лотария.  :P ;D

Това в някоя друга тема.

Ти кажи първом, какво ще (на)правиш ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #21 -: Април 19, 2011, 11:32:41 pm »

Не е лошо първо да се види кой е предразположен към печалби от лотария.  :P ;D

Това в някоя друга тема.

Ти кажи първом, какво ще (на)правиш ;)

Ще обиколя света с любимия.  :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Април 19, 2011, 11:33:01 pm »
Къде са ти Възлите, Луната и Венерта и какви аспекти имат?

Пробвай наоборот тогава - по тях, дето ще ти ги кажа да предположиш, за какво ли бих ги дала? :P

« Последна редакция: Април 26, 2011, 03:26:01 am от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #23 -: Април 19, 2011, 11:39:38 pm »

Аз бих я използвал тази печалба по следния начин:
20 % за дарения
20 % за инвестиции в недвижима собственост - примерно няколко апартамента, които ще давам под наем
20 % като влогове в банки (поне в три различни банки; поне в две различни валути)
20 % за започване на собствен бизнес
5   % кеш за черни дни  ;D
5   % в злато и (или) диаманти
Останалите 10% ще са за непосредствено харчене и подаръци за роднини и приятели :mellow: .

*

holanda

« Отговор #24 -: Април 20, 2011, 12:05:21 am »
.
« Последна редакция: Април 24, 2011, 07:56:58 pm от жълтолилава »

*

tadj-all

« Отговор #25 -: Април 20, 2011, 12:17:06 am »
Къде са ти Възлите, Луната и Венерта и какви аспекти имат?

Пробвай наоборот тогава - по тях, дето ще ти ги кажа да предположиш, за какво ли бих ги дала? :P

Луна в Лъв  - 9
Венера в Рак - 8
Възли Везни/Овен - 11/5

Без аспекти засега.

Обичам да ме стимулират да мисля  ;D

1) Ако си родена 03.1502 (:P), ще се подсигуриш финансово, за да няма кризи (Венера в Рак иска сигурност; 8-дом са кризите и добре, ще й влезнат тия 3млн лв ;), а ако си родена и тогава - има квадратура ВЕнера/Плутон - със сигурност ще си удовлетвориш някои "интересни" желания...

Абве според мен ще си търсиш задължително презастраховката, ако си около тая дата, като това си зависи, евентуално колко Луната е близко до Сатурн ;)

* За пътешествие се чудех, има индикации, обаче все си мисля, че няма да е толкова значимо.

** хрумна ми - спортна кола ;) (само не си мисли, че аз бих си купил и го проектирам върху теб - даже не обичам да шофирам!)

Да има вярно?
« Последна редакция: Април 20, 2011, 02:20:34 am от tadj-all »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #26 -: Април 20, 2011, 12:19:40 am »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 06:55:35 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

tadj-all

« Отговор #27 -: Април 20, 2011, 12:23:28 am »

20 % за дарения
20 % за инвестиции в недвижима собственост - примерно няколко апартамента, които ще давам под наем
20 % като влогове в банки (поне в три различни банки; поне в две различни валути)
5   % кеш за черни дни  ;D
5   % в злато и (или) диаманти
Останалите 10% ще са за непосредствено харчене и подаръци за роднини и приятели :mellow: .

Кефиш ме!

Звънни ми, когато,ако ги спечелиш! ;)

Можеш ли да се обосневеш защо и най-важното: Какви са ти Възлите, Луната и Венера ;)

*

tadj-all

« Отговор #28 -: Април 20, 2011, 12:40:44 am »
3 млн. до никъде не стигат, няма да може да се направи нещо особено смислено в обществен план с толкова пари - а дарения за бедни е като преливане от пусто в празно, от опит го казвам. Ще направя няколко работи, които и без друго правя, и без 3 млн. BGN от тотото:)

Може да помогна със здравето на някои болни около мен, и на близки познати пациенти с доказани нужди и морали на лекарите около мен, просто защото това са болести, които познавам. Може и да помогна с малка кампания за обучение на родители за здравословен живот и хранене на децата им - с акценти в напълняване, диабет и други подобни - само от началото на годината чувам за трето дете с открит диабет в София, деца все на състоятелни, образовани и обичащи родители... Тъжно...

Също бих помогнала с PR материали на кампания за ранна диагностика и насочване на кардиологични проблеми при деца и младежи, то и за други болести липсва профилактика, но просто аз познавам доста кардиолози с горещи сърца и бази като за подобни инициативи...

Като се замисля, дори ми се струва, че за оптимизиране на *бизнес плана* и бюджетите - горните две направления може и да се обединят някак, до колкото е възможно...

Какво друго бих сторила? Бих завела любими човеци на някое хубаво и неособено претенциозно лятно място... Например в Австралия, Хавай или ЮАР... В краен случай ще се примиря и с Турция де:)

Интересна тема, Тадж... Да беше закръглил сумата с още една нуличка поне, да можех да се поразвихря ;D

Добре резонира с хороскопа ти - Луната с Марс и Сатурн, Венера в 9-ти и Везни.
Харесва ми, че разбираш, че, наистина са малко пари за нещо обществено.

А, ако бяха 30 млн и ги спечелиш - първи не мафията ще те набара, а аз! ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #29 -: Април 20, 2011, 12:47:37 am »
този джакпот падна, но отдавна съм измислила какво ще правя, даже съм обещала и на други хора..играя и тото почти редовно..
никога не съм мислила обяче чак за 3 милиона, най- много до един..но да кажем, че са три..двата ги влагам в различни акции, облигации и други такива занятия, познавам подходящ човек, който с това се занимава, ще му се доверя..с третия си купувам малка къщичка /или апартаментче с голяма тераса/, аз съм скромна, за него с обзавеждането при сегашните цени на пазара ще отидат към 200 000 лв..още двеста хиляди влагам в един бизнес, който отдавна съм го намислила, но няма да ви го кажа, за да не ми откраднете идеята..свързан е с красотата..и остават 600 000, които ще раздам и похарча..  ;D  ще водя няколко приятелки на пластична хирургия по тяхно желание, на други ще върна заемите, ще си изкарам най- шантавото лято на морето и няма да работя повече, ще стана богата и мързелива.. :P

възлите ми са: юлв-лъв-12, съвпад венера, луната в телец- 9-ти дом..луната е в квадрат с венера..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #30 -: Април 20, 2011, 01:00:43 am »

20 % за дарения
5   % кеш за черни дни  ;D
5   % в злато и (или) диаманти

Кефиш ме!

Звънни ми, когато,ако ги спечелиш! ;)

Можеш ли да се обосневеш защо и най-важното: Какви са ти Възлите, Луната и Венера ;)

СЛВ ми е във водолей в 5ти дом - неаспектиран.Луната ми е в лъв в 11ти дом, прави секстил с Венера и квадрат с Плутон.
Венера ми е във везни в 1ви дом, прави секстил с Луна, квадрат с Нептун и евентуално квадрат със Сатурн ( 6 градуса орб ).

Разпределението на процентите е съобразено с моя изключителен и ненадминат мързел - ще си живуркам охолно от ренти и лихви и ще се занимавам с неща, които са ми интересни  :mellow: .

*

Vision

• 3523
« Отговор #31 -: Април 20, 2011, 01:03:58 am »

СЛВ ми е във водолей в 5ти дом - неаспектиран.Луната ми е в лъв в 11ти дом, прави секстил с Венера и квадрат с Плутон.
Венера ми е във везни в 1ви дом, прави секстил с Луна, квадрат с Нептун и евентуално квадрат със Сатурн ( 6 градуса орб ).

Разпределението на процентите е съобразено с моя изключителен и ненадминат мързел - ще си живуркам охолно от ренти и лихви и ще се занимавам с неща, които са ми интересни  :mellow: .

ние с теб все едно сме близнаци /не по зодия/, сходно мислим.. ;D
и мен ме кефиш, явно кефиш лъвовете заради луната ти, дето ни е около слънцето, и секстила на венерата ти със слънцата ни.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

tadj-all

« Отговор #32 -: Април 20, 2011, 01:09:30 am »
Цитат на: Alric

Е, нещо Девешко нямаш ли - така да ги изтипосаш нещата в табличен вид и ясно, кое за какво, говори за един ясен Меркурий, който разграничава нещата.

89-та ли си?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Април 20, 2011, 01:10:39 am »
Да има вярно?

Отлично. ;) Кола, дааа, аз го обичам пък това.
Пътешествията със сигурност, но по-дивички места, не традиционни дестинации. Съчетани с удоволствия, глезотии, екзотична кухня.
Луната ми е по-далеч от Сатурн и се запазва щедра, обещала съм една-две къщи, какво да правиш, предварително са уговорени.
Венера тя много ясно ще се подсигури, но и като У7 може да възложи на един Телец да върти бизнес, че за управляващ мога да доразвия талант, но не съм толкоз на ти с парите да ги умножавам, повече с идеи как да ги влагам съм май. За интересните желания - няма да плащам за секс това е сигурно ;D-дано не ми се и налага; а ще ги насоча нещо по 11 дом, както и ще осъществя някои други мечтани проекти, планове, дето са от по-дребните за таз сума и няма да занимавам аудиторията, от личния списък с хилядите хрумвания, на които просто не им е дошло времето. А ще има и за даване много- Лъвовете обичат да доставят радост на хората около себе си, че дори били те и далечни познати.

Допускам, че след сериозното допитване, за не ни издадеш на мафията, ще настояваш за процент, да минем на въпроса - в какъв размер ще е претенцията?      

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #34 -: Април 20, 2011, 01:25:13 am »

ние с теб все едно сме близнаци /не по зодия/, сходно мислим.. ;D
и мен ме кефиш, явно кефиш лъвовете заради луната ти, дето ни е около слънцето, и секстила на венерата ти със слънцата ни.. :blink:

Действително съм забелязал, че се разбирам доста добре с повечето представители на зодия лъв, но досега не се бях
замислял, че може да е заради позициите на Луната и Венера в картата ми  :P .

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #35 -: Април 20, 2011, 01:32:02 am »
Цитат на: Alric

Е, нещо Девешко нямаш ли - така да ги изтипосаш нещата в табличен вид и ясно, кое за какво, говори за един ясен Меркурий, който разграничава нещата.

89-та ли си?

Ми ...  имам Слънце в Дева  ;D.
Иначе самия Мерк е във везна, в 12ти дом, в съвпад с АЦ и прави четири мажорни аспекта - квадрати с Юпитер,
Сатурн, Уран и Нептун.

« Отговор #36 -: Април 20, 2011, 01:38:07 am »
Ти направо ме заби с тоя въпрос  ;D по принцип все си мислиш,че ако ги спечелиш някой ден,ще знаеш какво искаш да направиш с тях,но в действителност не изглежда толкова ясно всичко....
Тъкмо прочетох половината тема и реших,че сигурно в повече ми е егоизма,четяйки какви неща ще правят останалите,ама....не съм де  :P по собственна предценка.

Сега,ако седна да мисля какво ще правя...тоест да си помечтая...
Ще си купя къща(голяма и луксозна  :-[ ако може) близо до морето....ако може да не е в
Б-я,даже по скоро до океана бих искала къщата.Не съм сигурна ще остане ли нещо след такава покупка,че то мебели,работи...къде ще ги диря  ;D Бих подпомогнала семейството си с някаква част от тези пари и каквото остане за дарение за сирачета  :blink:

*

tadj-all

« Отговор #37 -: Април 20, 2011, 01:43:50 am »
Да има вярно?

Отлично. ;) Кола, дааа, аз го обичам пък това.
Пътешествията със сигурност, но по-дивички места, не традиционни дестинации. Съчетани с удоволствия, глезотии, екзотична кухня.
Луната ми е по-далеч от Сатурн и се запазва щедра, обещала съм една-две къщи, какво да правиш, предварително са уговорени.
Венера тя много ясно ще се подсигури, но и като У7 може да възложи на един Телец да върти бизнес, че за управляващ мога да доразвия талант, но не съм толкоз на ти с парите да ги умножавам, повече с идеи как да ги влагам съм май. За интересните желания - няма да плащам за секс това е сигурно ;D-дано не ми се и налага; а ще ги насоча нещо по 11 дом, както и ще осъществя някои други мечтани проекти, планове, дето са от по-дребните за таз сума и няма да занимавам аудиторията, от личния списък с хилядите хрумвания, на които просто не им е дошло времето. А ще има и за даване много- Лъвовете обичат да доставят радост на хората около себе си, че дори били те и далечни познати.

Допускам, че след сериозното допитване, за не ни издадеш на мафията, ще настояваш за процент, да минем на въпроса - в какъв размер ще е претенцията?      

Ама за спортна кола говорим или само за кола? (точно гледах датата, дето Луната ти е по-далеч от Слънце/Сатурн и Венерата попада на точен мидпойнт между Марс/Уран. Това често дава желание за бързи скорости ;) Еле пък и 8-ми дом, че и Меркурий/Марс карето...затова така предположих )

* За мълчанка пари не взимам ;) Още по-малко пък от индивид с Венера/Плутон. После 9 живота ще трябва да се разплащаме, докато ми се отпише от "тефтера", че съм взел от такъв човек ;) Аййде няма нужда :P

Обаче забелязвам, че това Лъвиците сте ... с едно 200-300 хилки предварително назад заради обещания :P
Като я гледам и Вижън ....тц-тц ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #38 -: Април 20, 2011, 01:47:31 am »
Това с даряването за бедни като индулгенция и застраховка с/у това съдбата да не си ги прибере обратно? ;D ;D
Безсмислено е така даряването без мисъл. Това допълнително мултиплицира проблема. Трябва промяна, ампутация на стереотипа, но тези 3 милн. са много малко.
По-добре да измъкнеш един единствен човек от блатото отколкото да се правят опити за спасяване целокупното човечество.
Това е лично мнение и се извинявам ако с него обиждам някого :wub:

Към Тадж: Според теб аз как ще ги похарча и какво ще направя на ползу роду?
Луна и асц в лъв. Слънце водолей, възли овен-везни в 9/3 дом. :blink:

п.п.Ако са 300 милиарда, ще финансирам революция.
« Последна редакция: Април 20, 2011, 01:52:15 am от Uran »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #39 -: Април 20, 2011, 02:00:56 am »
Ама за спортна кола говорим или само за кола?
За две - една спортна и една за дивите места и язовирите. :P

Сега като ми разнищи картата, поне мани горе месец, година.  

После 9 живота ще трябва да се разплащаме, докато ми се отпише от "тефтера", че съм взел от такъв човек ;) Аййде няма нужда :P

;D Абе давам бе, няма страшно, нали ти казвам, пък и требе си обмен, те парите са си затуй.  

п.п.Ако са 300 милиарда, ще финансирам революция.

Пиши ме в списъка с участниците, че то се е видяло вече.