Обичам да ме стимулират да мисля 
Да има вярно?
Отлично.

Кола, дааа, аз го обичам пък това.
Пътешествията със сигурност, но по-дивички места, не традиционни дестинации. Съчетани с удоволствия, глезотии, екзотична кухня.
Луната ми е по-далеч от Сатурн и се запазва щедра, обещала съм една-две къщи, какво да правиш, предварително са уговорени.
Венера тя много ясно ще се подсигури, но и като У7 може да възложи на един Телец да върти бизнес, че за управляващ мога да доразвия талант, но не съм толкоз на ти с парите да ги умножавам, повече с идеи как да ги влагам съм май. За интересните желания - няма да плащам за секс това е сигурно

-дано не ми се и налага; а ще ги насоча нещо по 11 дом, както и ще осъществя някои други мечтани проекти, планове, дето са от по-дребните за таз сума и няма да занимавам аудиторията, от личния списък с хилядите хрумвания, на които просто не им е дошло времето. А ще има и за даване много- Лъвовете обичат да доставят радост на хората около себе си, че дори били те и далечни познати.
Допускам, че след сериозното допитване, за не ни издадеш на мафията, ще настояваш за процент, да минем на въпроса - в какъв размер ще е претенцията?