Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75953 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #160 -: Ноември 09, 2011, 04:31:57 pm »

Разберете, че когато  мислите за "нещо" вие каните това "нещо" в живота си.

Мислите са енергии, вибрации. "Нещото" за което мислите също си има своя вибрация и като си съсредоточите вниманието върху това "нещо" активирате неговата вибрация, тя става част от вашата вибрационна същност и "нещото" започва да се движи към вас.

За вас не знам, но мен ме очаква една щастлива година :P

Кой каза, че не знаем за какво става дума. Дори ще допълня изказването ти с Първият Херметичен/Вселенски Закон: Цялото е Ум, Вселената е ментална! - или най-малката градивна частица на Вселената е мисълта!

И въпреки всичко съм на мнение, че нещо ще се случи, защото тази цивилизация е гнила в същността си! Законите на Плутон: Тумора или се изрязва, или се трансформира, тоест тялото носещо тумора умира!

Има един много сладък лаф, който заключва Истината в себе си: Тази планета не е модел на рационална мисъл и това, което се смята за здрав разум тук, кара останалата част от Вселената да настръхва! Фактите са си факти. Тук на Земята няма хора, тук живеят /в по-голямата си част/ егоистични, самовлюбени, алчни и злобни същества, които мислят за собствените си зависимости, Душите си са ги заровили дълбоко в задниците си и им пука само за парите и храната им!

Е, според вас трябва ли или не трябва да се отсее зърното от плявата?! Защото има и много хора, на които вече тук не им се седи и са готови и най-вече узрели да продължат напред и нагоре...

Времената се забързват, енергиите от Центъра на галактиката продължават да заливат тази планета и промяната е неизбежна!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Veselin

« Отговор #161 -: Ноември 09, 2011, 04:36:57 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:24:15 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #162 -: Ноември 09, 2011, 04:47:38 pm »
Обаче запомни едно: разрухата не значи трансформация! Световната история е показала, че разрухата не води до нищо добро, трябва да се променя това, което вече съществува. Когато планетата се очисти от голяма част от населението, тези души (алчните, завистливите, злобните, политиците, убийците, и т.н.) няма да си вземат поука и да си научат урока. Но когато изпитат всичко, което са причинили на другите точно тук на Земята, е много по-вероятно да се постигне пречистване.
Смъртта не винаги е решение на всичко.

Веско,

питам се защо не вземеш да си озаптиш малко стрелчешкият ентусиазъм и да вземеш малко повечко да помислиш над това, което пиша/говоря? Всеки път се опитваш да ми опонираш и всеки път изпадаш в смешни ситуации! Не ти ли стига няколко пъти да си блъснеш главата в стената за да престанеш?

Новото се гради само върху руините на старото!!! Нещо ново не може да се изгради докато съществува старото, защото не го позволява ЗАКОНА!

Душите, които имат нужда да продължат обучението си в 3Д реалност ще го продължат, но не тук! Никой не може да бъде помилван спрямо кармичните си уроци и да ги прескочи - такава опция просто НЯМА!

Смъртта на физическият носител не значи нищо! Абсолютно нищо! - елементарна трансформация на енергии и нищо повече!

Колко пъти трябва да повтарям репликата: Седни малко да четеш!

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #163 -: Ноември 09, 2011, 04:54:52 pm »
Душите, които имат нужда да продължат обучението си в 3Д реалност ще го продължат...

Ъпсолютно.  :mellow:

« Отговор #164 -: Ноември 09, 2011, 05:01:10 pm »
И мен това ми направи впечатление, смъртта не е равна на разруха и като цяло нищо не се губи. Съответно може да има само един ход на нещата и той е -трансформация. Смъртта е почивка между отделните рундове.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #165 -: Ноември 09, 2011, 05:02:11 pm »
Душите, които имат нужда да продължат обучението си в 3Д реалност ще го продължат...

Ъпсолютно.  :mellow:

Във Варна на влизане в града от Аспарухов мост има един билборд вляво, на който има реклама на някъв телевизор и надпис: Добре дошли в 3Д измерението! /или нещо от сорта/. На това аз му викам промиване на мозъци и застопоряване тук, по един шмекерски и непочтен начин, защото дори и да не осъзнава човек, това му се набива до мозъка на костите... Все още изпитвам мерак някой ден да сляза на нея спирка и с блажна боя да намацам билборда с думите: Не ща бе!  Ама е много висок да му се невиди...  :thinking:

« Отговор #166 -: Ноември 09, 2011, 05:04:51 pm »
Ти пък за един билборд, я ела да видиш в Софито колко има да се катериш и да мацаш :D
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Veselin

« Отговор #167 -: Ноември 09, 2011, 05:07:23 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:24:04 am от Veselin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #168 -: Ноември 09, 2011, 05:08:12 pm »
Ти пък за един билборд, я ела да видиш в Софито колко има да се катериш и да мацаш :D

"Благодаря Ви, д-р Енчев!".  ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #169 -: Ноември 09, 2011, 05:10:29 pm »
Вещичке, дай ми пример за нещо ново изградено след пълно заличение на старото.

Не съм Вещичка, но за пример мога да ти дам социализма.  :P  :haha:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

« Отговор #170 -: Ноември 09, 2011, 05:11:34 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:23:47 am от Veselin »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #171 -: Ноември 09, 2011, 05:13:23 pm »
Напротив, Веще, тези неща съм ги чел и ги знам. Не пиша, за да ти опонирам нарочно, а защо има неща, които не мога да си обясня и са в противоречие с други.
След като новото се гради само ако се разруши старото, защо винаги се стига пак до упадък? Не е ли това напълно преднамерено предначертане да стане така (всеки знае за цикличността)?
Вещичке, дай ми пример за нещо ново изградено след пълно заличение на старото. Но този път не се измъквай както винаги. Тука на Земята са заличавани много цивилизации напълно, всичко е започвало от нулата и какво - стига се дори до по-лошо. Това ли е новото, което ще се създава и занапред.
А кой е казал, че трябва да се продължи после другаде, а не пак тук?

Времетраенето на един космически цикъл /от по-малките/ е 26000 години, тоест цивилизации, които са стигали до саморазрушение - разбирай тотално отдалечаване от Духа - са били унищожавани и после всичко е започвало отново. Нашата цивилизация в момента е точно на този ръб и доста отдавна е минала Нулевата точка, от която няма връщане назад! Цикълът обаче и свършва вече, така че помилване няма да има. Огледай се наоколо, погледни Бг от горе, погледни света отгоре и си направи изводите какво виждаш! Ако си изкривиш душата и ми кажеш, че това което виждаш ти харесва, то явно или не знаеш нищо или не искаш да го видиш...

Научи се да гледаш картината ОТГОРЕ, а не на нивото на очите си!

Това, че ще продължи 3Д на друго място го пише в не една книга!

« Отговор #172 -: Ноември 09, 2011, 05:14:03 pm »
Вещичке, дай ми пример за нещо ново изградено след пълно заличение на старото.

Не съм Вещичка, но за пример мога да ти дам социализма.  :P  :haha:

Атлантида  :08:

*

Veselin

« Отговор #173 -: Ноември 09, 2011, 05:17:36 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:23:34 am от Veselin »

« Отговор #174 -: Ноември 09, 2011, 05:19:41 pm »
Напротив, Веще, тези неща съм ги чел и ги знам. Не пиша, за да ти опонирам нарочно, а защо има неща, които не мога да си обясня и са в противоречие с други.
След като новото се гради само ако се разруши старото, защо винаги се стига пак до упадък? Не е ли това напълно преднамерено предначертане да стане така (всеки знае за цикличността)?
Вещичке, дай ми пример за нещо ново изградено след пълно заличение на старото. Но този път не се измъквай както винаги. Тука на Земята са заличавани много цивилизации напълно, всичко е започвало от нулата и какво - стига се дори до по-лошо. Това ли е новото, което ще се създава и занапред.
А кой е казал, че трябва да се продължи после другаде, а не пак тук?

Щото никой няма да те чака и да остане специално заради теб тук. Ако видиш планетарния дух, той е много по-напреднал от нашите единични душички, ще разбереш че той няма намерение да се забавя заради някои от нас дори!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #175 -: Ноември 09, 2011, 05:20:18 pm »
Никъде не съм казвал, че това, което виждам на Земята ми харесва! Ама никъде!  :angry: Но не съм съгласен с пълно заличение на всичко, а само избирателно. Може само човекът да изчезне, а всички останали животни и растителния свят да останат. Те не са виновни за нашите грешки! И не ми казвай сега пък, че нещата не могат да стават избирателно.

А случайно да ти е идвало на ума, че планетата като тяло с включени всички растения и животни /те спадат към общия планетарен Дух/ са отровени от негативните вибрации на човечеството?

Не се притеснявай за тях - нищо не се губи!

« Отговор #176 -: Ноември 09, 2011, 05:21:44 pm »
Вещи, ама много си бърза, подкрепям твърдението ти  :mellow:

*

Veselin

« Отговор #177 -: Ноември 09, 2011, 06:13:15 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:23:23 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #178 -: Ноември 09, 2011, 06:52:45 pm »
Веско с НАС не можеш да спориш, просто няма начин ;D  :08:, ще те надприказваме. Събрали сме се тук, твърдо решени да продължим напред и НИКОЙ и НИЩО не може да ни спре.  :confuse3:.

За разрухата и аз ще кажа само едно нещо - синусоидата, ВСИЧКО на планетата има пик - възход и падение, такава е природата, вселенския закон (Вещето ЗНАЕ к'во говори).

« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 05:54:40 pm от Anabell »
When One Door Closes Another Door Opens

*

Veselin

« Отговор #179 -: Ноември 09, 2011, 06:56:32 pm »
...
« Последна редакция: Ноември 10, 2011, 10:23:12 am от Veselin »