Разберете, че когато мислите за "нещо" вие каните това "нещо" в живота си.
Мислите са енергии, вибрации. "Нещото" за което мислите също си има своя вибрация и като си съсредоточите вниманието върху това "нещо" активирате неговата вибрация, тя става част от вашата вибрационна същност и "нещото" започва да се движи към вас.
За вас не знам, но мен ме очаква една щастлива година 
Кой каза, че не знаем за какво става дума. Дори ще допълня изказването ти с Първият Херметичен/Вселенски Закон:
Цялото е Ум, Вселената е ментална! - или най-малката градивна частица на Вселената е мисълта!И въпреки всичко съм на мнение, че нещо ще се случи, защото тази цивилизация е гнила в същността си! Законите на Плутон: Тумора или се изрязва, или се трансформира, тоест тялото носещо тумора умира!
Има един много сладък лаф, който заключва Истината в себе си: Тази планета не е модел на рационална мисъл и това, което се смята за здрав разум тук, кара останалата част от Вселената да настръхва! Фактите са си факти. Тук на Земята няма хора, тук живеят /в по-голямата си част/ егоистични, самовлюбени, алчни и злобни същества, които мислят за собствените си зависимости, Душите си са ги заровили дълбоко в задниците си и им пука само за парите и храната им!
Е, според вас трябва ли или не трябва да се отсее зърното от плявата?! Защото има и много хора, на които вече тук не им се седи и са готови и най-вече узрели да продължат напред и нагоре...
Времената се забързват, енергиите от Центъра на галактиката продължават да заливат тази планета и промяната е неизбежна!