Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75914 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #220 -: Ноември 11, 2011, 02:44:17 pm »
Аз днес не мисля за нищо - цял ден си кютам в златно-огнена сфера и си чета книжки, а след малко смятам да правя шоколадови мъфини...  ;D  Днес просто съм извън време и пространство, защото снощи каквото се случи та още ми е настръхнала и козината по краката...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #221 -: Ноември 11, 2011, 02:45:11 pm »
освен това, аз имам усещането, че Вещичка е родена за лечител, смъква много енергия на планетата. Аз в живота си съм забелязала, че енергийните ми избухвания не действат толкова добре, колкото способността ми да подреждам и регулирам човешките дейности и взаимоотношения, в един екип все това правя....Вещето ми е ВДЪХНОВИТЕЛ, като функция.  :tongue2:
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #222 -: Ноември 11, 2011, 02:46:19 pm »
Аз днес не мисля за нищо - цял ден си кютам в златно-огнена сфера и си чета книжки, а след малко смятам да правя шоколадови мъфини...  ;D  Днес просто съм извън време и пространство, защото снощи каквото се случи та още ми е настръхнала и козината по краката...

АЙДЕ, кажи какво стана, беше супер зле енергията снощи...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #223 -: Ноември 11, 2011, 02:48:25 pm »
Ето какво ми се случи снощи:

Като всички вас и аз се бях залисала с тази дата и очаквах едва ли не чудеса и рози /то аз винаги очаквам чудеса, но това е друг въпрос/. Та, лежа си снощи на дивана и чета "Вътрешен космос" на Юлияна Дончева - да е било към 21:00 часа. В един момент екрана на съзнанието ми започва да ми предава следната картина: гледната ми точка беше от космоса над Земята. Появиха се едни като бели светкавици ей така от нищото и започнаха да трескат по всякакви точки на нашата планета. Едната ме цапардоса по главата - коронната ми чакра и това ме наведе на мисълта, че тези светкавици удрят хората, а не места по Земята.

Енергията на светкавицата беше по-ниска и от мойта, което ме почуди веднага! Нали висшите сили имат силни и високи вибрации и това дори да е маскирано в бяло, то нямаше ефекта на нещо "събуждащо". В същия момент осъзнавам, че някой някъде ми казва да си пожелая да бъда каквато искам, което пак ми дойде в повече, щото аз искам много неща, ама съм наясно, че едно съзнание само достига до тях, а не се дават даром, защото никой не ти го дава, а ти сам се учиш да ги събуждаш и използваш... Е, сега ако са подарък хубо, ама нали знаете, че безплатен обяд няма, та се замислих дълбоко и оставих нещата висящи в пространството...

В този момент, в 21:24 часа ми звъни по телефона Синухе и силно разтревожен ми казва следното: Обещай утре да не медитираш, да не се занимаваш с никакви практики и да си кротуваш! Ако имаш въпроси прочети новата статия на Хорус и утре ще говорим! - на това аз реагирах само с: Ми добре! и влязах в нета да търся статията - ето тази: http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/377--11-.html

След като прочетох статията, веднага прекъснах енергийната връзка между мен и светкавицата. Прибарах си астралното тяло със заповед в мен и наплясках за де що защити се сетих! Та това е!

Сами можете да си направите изводите за случващото се...

Една приятелка беше преди малко на кафе у дома и ми съобщи следното: вчера е сънувала, че някой и е "арестувал" коронната чакра в мастилено-черен ринг с пипала като на октопод. Разрушила е ринга и пипалата с огън, но самият факт доказва отново, че работата изобщо не е чиста!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #224 -: Ноември 11, 2011, 02:58:44 pm »
Пък и току що се сетих и друго: 11.11.2011 се пада в петък - деня на шаврантията Венера и освен някой да избачка к*рвенската целокупното население, друго като вариант не виждам...  :rolf: :rolf: :rolf:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #225 -: Ноември 11, 2011, 03:14:09 pm »
Гал страхувам се, че не си ме разбрала правилно ..

напротив, много добре те разбрах ..  :P

ти си знаеш най-добре от какво имаш нужда в момента ..  ;)

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #226 -: Ноември 11, 2011, 03:14:46 pm »
ххахахахах  ;D ;D ;D по темата мой приятел Телец се е вдъхновил да развиваме бизнес заедно и днес ми разказва за идеята си  :P, може и да намаже от рептилските ритуали  :rolleyes:

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #227 -: Ноември 11, 2011, 03:33:44 pm »
 Не знам за кой как го вижда тоз ден, но аз се пробвах за десетина минути да дам воля на подсъзнанието и не бих казала, че се зареях в облаци, напротив разпилях се на милиони късчета по земята, споделих себе си, тайните си всичко и се замислих, какво ще покълне от тях  :unsure:
За да говорим за извисяване първо трябва да сме си направила пълна ревизия.
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #228 -: Ноември 11, 2011, 03:38:39 pm »
системата не може да се победи от разпокъсани индивиди...

Напротив, точно обратното е!

Система се нарича множество от обекти и връзки между тях, които се разглеждат като едно цяло. Една връзка може да свързва два или повече обекта. Тя може да бъде информационна, материална или енергийна. Съвкупността от връзките определя структурата на системата.

И като изходим от дефиницията за система стигаме до извода, че всяко едно непредвидено нарушаване на връзка някъде и по някое време може да бъгне цялата система. А това нарушаване се случва благодарение на привидно хаотичното мислене на един индивидуалист, който не се вмества изобщо в дадената система и самата система идея си няма къде и как ще удари, защото индивидуализма за самата система е равнозначен на хаоса, а хаоса е непредвидим по дефиниция...  ;D ;D ;D

А я си представи хиляди хаотични индивидидуалности какво биха сторили с тази система...  :tongue2:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #229 -: Ноември 11, 2011, 04:19:37 pm »
системата не може да се победи от разпокъсани индивиди...

Напротив, точно обратното е!

Система се нарича множество от обекти и връзки между тях, които се разглеждат като едно цяло. Една връзка може да свързва два или повече обекта. Тя може да бъде информационна, материална или енергийна. Съвкупността от връзките определя структурата на системата.

И като изходим от дефиницията за система стигаме до извода, че всяко едно непредвидено нарушаване на връзка някъде и по някое време може да бъгне цялата система. А това нарушаване се случва благодарение на привидно хаотичното мислене на един индивидуалист, който не се вмества изобщо в дадената система и самата система идея си няма къде и как ще удари, защото индивидуализма за самата система е равнозначен на хаоса, а хаоса е непредвидим по дефиниция...  ;D ;D ;D

А я си представи хиляди хаотични индивидидуалности какво биха сторили с тази система...  :tongue2:

В хаоса има ред....В системата каквато и да е тя...има освен ред и защитни механизми...Един елемент не може да обърка реда. Нещо повече представи си една многокамерна гума...Ако едната камера изпусне...това не спира движението. Или...винаги има защита в системата , каквато и да е тя...
Всеки индивидуализъм е част от егрегора и всеки егрегор е съвкупност от индивидуализъм ръководен от обща енергия....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #230 -: Ноември 11, 2011, 04:49:17 pm »
То добре, че все пак като настъпи деня, форума се събуди от тази всеобща болест. Натрапени дати, набедени за важни, колко да е случайно или пък вярно..? Е имаше знаци от различни посоки и реплики в този смисъл, но май трудно и рядко от някого биват забелязани. До следващия повод за подобни теми.

А тия медитации и прояви, дето на всички им хрумнаха, и са обхванали тълпи от хора последните години, поначало не ги възприемам и изпитвам вътрешна съпротива, освен, ако не целим да подпомогнем някого енергийно, тогава бих се включила и то с няколко подходящи думи, останалото са пълни глупости и много шум за нищо. Духовната работа е лично занятие, даже и на разпалените ви разговори, нещо се чудя. ;D
« Последна редакция: Ноември 11, 2011, 05:46:01 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #231 -: Ноември 11, 2011, 05:22:41 pm »
аз съм на мнение, че няма нищо по-хубаво от това да срещнеш себеподобен  :P Защо иначе сме във форум??? Това също е система.  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #232 -: Ноември 11, 2011, 05:30:46 pm »
Защо иначе сме във форум??? Това също е система.  ;D

Система - да, но участваш съзнателно в нея и когато си искаш можеш да я напуснеш! Не е принудителна като социалният живот...  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #233 -: Ноември 11, 2011, 05:39:38 pm »
Духовната работа е лично занятие, даже и на разпалените ви разговори, нещо се чудя. ;D

Виж какво получих днес на мейла  ;D ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #234 -: Ноември 11, 2011, 05:42:30 pm »
Защо иначе сме във форум??? Това също е система.  ;D

Система - да, но участваш съзнателно в нея и когато си искаш можеш да я напуснеш! Не е принудителна като социалният живот...  ;)

да затова съм съгласна, социалният живот е насилие....

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #235 -: Ноември 11, 2011, 11:07:30 pm »
Леле, Лили... :)

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #236 -: Ноември 12, 2011, 07:43:24 am »
..
« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 02:54:29 pm от gal »
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #237 -: Ноември 12, 2011, 11:30:59 am »
 ;D :P

е пирамида с око е МНОГО древен символ, много преди новия световен ред, според една от хилядите теории, пирамидите след като били облицовани с белия варовик, са боядисвани с три цвята и се рисува онова специално око с двата радиуса, на двете окръжности, класически масонски символ, който го има навсякъде в египетската и древногръцката архитектура и изкуство.... е тва съм го учила в училище още... :rolf: :rolf:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #238 -: Ноември 12, 2011, 12:48:01 pm »
..
« Последна редакция: Ноември 13, 2011, 02:54:18 pm от gal »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #239 -: Ноември 12, 2011, 02:03:59 pm »
те кога не са се използвали, Египет е навсякъде из Европа и САЩ  :P

дори ако искаш - форматът на A4, А3, А2, А1, А0 - e 1:1,41, 1,41 = корен от 2; а тъй наречения "Питагоров триъгълник" със страни 3,4,5 е Египетски триъгълник, и тва сме го учили в училище, в 8 клас, как иначе да построят прав ъгъл.....

търсите под вола ТЕЛЕ  :-[ :P

Всяка сграда и пространство в Европа и САЩ са изградени чрез древноегипетски пропорции... такъв MIND CONTROLL, какъвто не сте си и представяли.... ама няма как все някак трябва да се строи...... в Азия пропорциите са други и символите са други, и хората са други..... а пък това, че небето в синьо, че има гравитация и тн е още ПО-ГОЛЯМ MIND CONTROLL, ама го упражнява "архитектът" на 3D измерението, който вярвайте ми не е рептил......

е т'ва се учи под една или друга форма във всеки ВУЗ по архитектура.....има го всичко описано в атласа Architectural Theory на Ташен.... до който всеки има достъп......

:P 
« Последна редакция: Ноември 12, 2011, 02:24:26 pm от Anabell »