Ето какво ми се случи снощи:
Като всички вас и аз се бях залисала с тази дата и очаквах едва ли не чудеса и рози /то аз винаги очаквам чудеса, но това е друг въпрос/. Та, лежа си снощи на дивана и чета "Вътрешен космос" на Юлияна Дончева - да е било към 21:00 часа. В един момент екрана на съзнанието ми започва да ми предава следната картина: гледната ми точка беше от космоса над Земята. Появиха се едни като бели светкавици ей така от нищото и започнаха да трескат по всякакви точки на нашата планета. Едната ме цапардоса по главата - коронната ми чакра и това ме наведе на мисълта, че тези светкавици удрят хората, а не места по Земята.
Енергията на светкавицата беше по-ниска и от мойта, което ме почуди веднага! Нали висшите сили имат силни и високи вибрации и това дори да е маскирано в бяло, то нямаше ефекта на нещо "събуждащо". В същия момент осъзнавам, че някой някъде ми казва да си пожелая да бъда каквато искам, което пак ми дойде в повече, щото аз искам много неща, ама съм наясно, че едно съзнание само достига до тях, а не се дават даром, защото никой не ти го дава, а ти сам се учиш да ги събуждаш и използваш... Е, сега ако са подарък хубо, ама нали знаете, че безплатен обяд няма, та се замислих дълбоко и оставих нещата висящи в пространството...
В този момент, в 21:24 часа ми звъни по телефона Синухе и силно разтревожен ми казва следното: Обещай утре да не медитираш, да не се занимаваш с никакви практики и да си кротуваш! Ако имаш въпроси прочети новата статия на Хорус и утре ще говорим! - на това аз реагирах само с: Ми добре! и влязах в нета да търся статията - ето тази:
http://www.parallelreality-bg.com/statii/control/377--11-.htmlСлед като прочетох статията, веднага прекъснах енергийната връзка между мен и светкавицата. Прибарах си астралното тяло със заповед в мен и наплясках за де що защити се сетих! Та това е!
Сами можете да си направите изводите за случващото се...
Една приятелка беше преди малко на кафе у дома и ми съобщи следното: вчера е сънувала, че някой и е "арестувал" коронната чакра в мастилено-черен ринг с пипала като на октопод. Разрушила е ринга и пипалата с огън, но самият факт доказва отново, че работата изобщо не е чиста!