Здравей Гост

Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!

• 389 Отговора
  • 75848 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Знае ли накой какво всъщност ни очаква през 2012!!!
« Отговор #260 -: Ноември 23, 2011, 02:59:13 pm »
Цитат
На това му викам, да бягаш от отговорността, да си живееш живота

Той живота е за това - да се живее. Това ти е отговорността! Цялата отговорност.

Точно. Отговорността е сам да си направиш живота да следваш себе си. Не е внушената от вън отговорност (Зеланд ги описва като енергийни махала).  ;)
When One Door Closes Another Door Opens

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #261 -: Ноември 23, 2011, 03:02:23 pm »
Не да бъдеш това или онова, а да бъдеш.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #262 -: Ноември 26, 2011, 04:46:50 pm »

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #263 -: Ноември 26, 2011, 05:50:21 pm »
Гледам, че са обградени от "приятели" и "врагове", България обаче не я виждам на картата.  :thinking:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #264 -: Ноември 26, 2011, 06:21:22 pm »
Гледам, че са обградени от "приятели" и "врагове", България обаче не я виждам на картата.  :thinking:

Има я бре - в клуба на приятелите  ;D

*

Anabell

• 2022
« Отговор #265 -: Ноември 26, 2011, 06:24:15 pm »
леле Веще, страшни са тези карти :))) :Р

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #266 -: Ноември 26, 2011, 06:25:35 pm »
леле Веще, страшни са тези карти :))) :Р

Бе те и руснаците са си страшни в това отношение  ;D ... Не че вдянах точно за какво иде реч, ама ми стана интересно и ви ги пуснах тука...  :P

И изобщо не вдянах къв е смисъла от руска федереция  :o  - че те нали бяха такава и после се разпърдяха, а сега пак старата песен на нов глас... ми странно е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #267 -: Ноември 26, 2011, 06:40:28 pm »

Има я бре - в клуба на приятелите  ;D

Карта №50 гледах и ми се стори, че някакъв поток е минал през България - "The 3 Seas wave".  :mellow:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #268 -: Ноември 28, 2011, 06:26:03 pm »
Цитат
Прочети внимателно!!!

Тук в 3Д има една група, която се наричат Просветени, които осъществяват ритуалностни процеси на точно определени енергийно-вихрови точки, които отварят определени портали в други измерения за комуникация с определени тъмни същности, пребиваващи в 4Д - така наречения Астрал - това е енергийно психично пространство, както всички знаем.

Тук бих искал да направя малко отклонение, за което съм особено любопитен какво мислите, ако се говори за преход в 4Д, това не е ли своеобразна и реална био-човешка физическа смърт? - На практика ДА.

Целта на тея Просветени, както всички знаем е редуцирането на световното население до 500млн. и колко удобно идва момента за сладките приказки за трансформация за прехода в 4Д и т.н. Тяхната цел на Илюминати е да предизвикат моментална смърт на 5,5млрд души, пак повтарям моментална, тоест в първия момент ние няма да осъзнаем че сме мъртви, просто това ще стане в един момент, тъй като те ще са предизвикали нашата смърт мигновенно. - това на практика изглежда особено "хуманно" за тях -

На практика, 2012 и всичките тиражирания за Възнесения и т.н. си е чиста информация за директното редуциране на населението, като те на практика, ще са с измити ръце, защото на всякъде има информация за Финалния ден, с други
думи ние сме били информирани и сме имали достатъчно време, за да се подготвим - кой тихо и спокойно да медитира и да се подготвя за възнесението, кой да чака търпеливо, за да види какво ще се случи и съответно тези, които биха противодействали.

Както всички знаем, те разполагат с пълните и цялостни информационни установки в 3Д, както и съответните предаватели в 4Д, които приематели са ченълинги, контактьори и т.н. С други думи това е една особено добра подготовка на всяко ниво и е логично да е така, защото редуцирането и възнесението на 5,5млрд души не е шега   работа. В крайна сметка, Илюминати в 3Д ще са постигнали своите цели, но по-лошото или най-лошото е че и енергийно-паразитните същности в 4Д ще са постигнали също своите цели, а именно 5,5млрд обекта, които ще бъдат
използвани за храна, енергия, роби и т.н. - и всичко това в добре координиран план - мигновенен, за да може докато се усетят душите, че вече са мъртви в 3Д, те вече да бъдат "сграбчени" и "натоварени" за определените цели на същностите в 4Д - а ние винаги знаем каква са техните цели - храна и лууш и робство!

Бих желал да обърна внимание относно споделената информация около космическите процесии, еклиптики, фотонни пояси, енергийни-вибрационни трансформации, смяна на полюсите и т.н. Всички те се споделят като предпоставки за образуването на някаква моментална видима промяна на 3Д в някакво друго "Д" - Нов Свят, нова визия и т.н., като тук е и особения момент, в който много удобно се спуска информация, че "4Д" дава възможност на всички да създадат свят, какъвто пожелаят или с други думи че каквото си помислят това ще е - подобен сценарий съществува единствено и само в изкуствено създадена и генерирана реалност - Матрица - мисля, че ме разбирате какво се опитвам да Ви кажа.

Нека се върнем на момента с промяната земните полюси - Всички знаем, че планета образно има две страни - Светла и Тъмна, когато образно "натежи" тъмната, съответно показателите на полюсите тръгват в посока на смяна - натежаване, но в случай, в който имаме надделяване на Светлата, движението на полюсите се спира или се коригира, ние на практика този вариант не сме го виждали все още, тъй като е надделявало своеобразната тъмната страна. Това е своеобразен рестартиращ механизъм, който е заложен в организацията на пространството. Да отговоря "рестарт" означава катаклизми

Всичко останало с процесии, еклиптики, енергийно-вибрационни трансформации - въобще не искам да споделям за Нибиру и дрън-дрън - са предпоставки за енергийна промяна - да, но не и за моментална 3Д трансформация, такова нещо, като моментална 3Д трансформация не съществува, но пък за това имаме ЕВОЛЮЦИЯ, траеща, толкова, колкото е необходимо - 5,100, 300млн години и т.н.

Какви са изводите, които можем да направим за 2012 е чудесна стратегия и тактика на Просветените, с други думи:

С цялата си организация и власт Посветените, работят в две посоки - Квантов скок на човечеството, директно в капана 4Д и директна физическа сеч, като преди това ще ни пуснат малко предпоставки за ШОУ чрез холограмите на Син Лъч - атака на извънземни и други и тогава, ще дойде момента на техниките им на масова смърт, след това, над останалото живо население, ще се спуснат Новите Холограмни Богове, които ще се преборят с "извънземните" "нашественици" и остатъка от човечеството ще е готово не само на чипове в тиквите, ами и на всякакви други работи, та дори и в задниците - за винаги и вечно послушание  Grin

Нека да споделя, нещо от особено значение - в момента в океаните са разположени приятелски кораби, чийто размери са наистина гигантски, които за в момента стабилизират полюсите, за да ни се даде още време.Какво означава това -

ВСИЧКО ВСЕ ОЩЕ ЗАВИСИ ОТ НАС - ОТ ТЕБ И МЕН!!!

И последно, нека да не товарим човеците с излишни религиозни грехове, че човека е деградирал, че човека си заслужава участта и т.н., всички знаем кой предизвиква моралното и духовно разложение на човека, който по изначално му е невинен Wink

от тук: http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php/topic,5108.msg237420.html#msg237420

Е тоя пич изби рибата!  :rolf: :rolf: :rolf:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #269 -: Ноември 28, 2011, 06:56:00 pm »
Айде, да съставим план за действие, аз съм съгласна, че около 90% от нещата, които казва пича са истина.

К'во правим?

от 6 милиарда, 4 милиарда, ако не и повече, са абсолютно за боклука, консуматори, неразумни, родени прекалено рано и тн и тн....имат много ниска лична енергия, ако ние сме от другите, ЩОТ поне си ги говорим тези неща и ги "мислим",

КАКВО ПРАВИМ?   :tongue2:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #270 -: Ноември 28, 2011, 07:03:12 pm »
Да бе, интерсно звучи спор няма!  ;D

Ми кво прайм - откъде да знам - като стане нещо тогава ще я мисля. Няма от сега да си тровя съзнанието с глупости я...  :rolf:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #271 -: Ноември 28, 2011, 07:08:41 pm »
EEEE ама аз като един Козирог ще си кажа - трябва да се ОРГАНИЗИРАМЕ и концентрираме !!!! В общата посока, която е най-добра за нас.

Има още нещо - има хора с МНОГО силна лична енергия, тяхната индивидуална концентрация може да е равна на концентрацията на стотици други индивиди. Тези хора са по-важни какво ще мислят.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #272 -: Ноември 28, 2011, 07:11:07 pm »
А бе я си прати козела да организира нещо друго...  ;D  Тия неща не искат организация, а работа по себе си. То иначе кво - една палатка, две торби консерви, запалка, цигари и бутилка Джак Даниълс и ареее в гората - партизани ще ставаме...  :haha: :rolf: :haha: :rolf: :haha: :rolf:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #273 -: Ноември 28, 2011, 07:21:00 pm »
аааааааааа не съм съгласна за партизаните, сега му викаме ЕКО туризъм  ;D :rolf: :haha:

Работа по себе си, но в ОБЩАТА посока. Която естествено ние Козирозите сме избрали  :P :P
затова са ни пратили тук. Да организираме всички, и да използваме потенциала им максимално.  :P

Вие Рибките, ще поемете грижата за душата.  :piscess:

*

Veselin

« Отговор #274 -: Ноември 28, 2011, 08:07:15 pm »
.
« Последна редакция: Януари 28, 2012, 09:08:55 am от Veselin »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #275 -: Ноември 28, 2011, 09:49:22 pm »
..........haha нещо не си ги разпознал рибите добре. Рибите КОНТРОЛИРАТ всичко.... фини манипулатори. Е Вещето има много въздух в Натала... и се усеща това...

« Отговор #276 -: Ноември 29, 2011, 08:25:49 am »
Лично аз съм се нагледала на слънчеви риби, такова чудо нЕма!! Никакъв контрол няма, само когато плуват в собствени води се чувстват добре.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #277 -: Ноември 29, 2011, 09:13:50 am »
Не знам Бети, явно попадаме на различен тип хора, около мен най-добрите шефове са Риби и Раци.  :P ;D

« Отговор #278 -: Ноември 29, 2011, 11:12:55 am »
Не съм попадала на жени Риби и Раци които да притежават качествата на добри и организирани лидери и ръководители. Говоря за жени от всякаква възраст. Тези които лично аз познавам не могат да намерят сила в себе си да се справят с личните си проблеми (търсят помощ отвън), не са устойчиви при дълги кризи (депресират се, изолират се) и обикновено създават фалшив образ в обществото олицетворяващ това което искат да бъдат, но не са :(
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #279 -: Ноември 29, 2011, 12:07:08 pm »
За Рачките се съгласявам, има много амбициозни сред тях и добри мениджъри, предприемачи, особено ако има нещо в земни или огнени знаци.
За Рибите много зависи, по-амбициозни са тези със сатурнова доминанта, пък и зависи от целия хороскоп. Познавам няколко жени от този слънчев знак и всички те са безработни. Половината от тях обаче си имат някакъв занаят, който могат да упражняват у дома, ако са по-предприемчиви. Тези, които са с акцент върху Скорпион и Слънце в Риби, също се отличават със силно желание за успех, но някои сами работят за успеха си, а други паразитират (имам един "+" пример и два "-" с такава сигнатура). Сега се сетих за още една Рибка (АС Скорпион и Луна в Рак), тя също си има занаят - собствен фризьорски салон, в който работи. За мъжки Риби имам наблюдения, че са добри финансисти, някои от тях.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.