Не е едно мястото.
Защо реши, че и аз знам, че е едно? 
Всеки стига на неговото си място.
Ти специално счупи форума да пишеш за Майя и колко илюзорен е светът, как си и Кайли, и някое дете, и кучето...

Тогава реално няма различни места и пътища, мое и твое - разделенията и концепциите, формирайки отношения и относителност, са несъвместими с Абсолюта, а понеже пък умът работи с тях, то Брахман е непознаваем за отделния индивид и неговия ум, както и за емпиричната наука, освен най-много илюзорно като Ишвара (измислените антропоморфни богове).

Съгласно това, докато се джуркаме в сферата на Майя, така ни се струва - че ходим по различни маршрути, отсядаме за по-дълго или по-кратко по различни хижи, че притежаваме разни неща и т.н. От една страна пишеш за това, но от друга си привързана към вживяването и към себе си, към милионерството, към идеята за лошота в изгубването на желанията и привързаността към нещата, които водят страданията със себе си.
Нали обичате цитати...
Нисаргадата го е казал много хубаво:
"За да намериш това, което търсиш, търсачът трябва да изчезне". И думите на Иисус:
"АЗ СЪМ и Пътят, и Истината, и Животът", както и:
"Когато говорите за Мен, говорете за Мен като АЗ СЪМ" (видяно по този начин, то е особено силно изречение).
Въздушните зодии например, много повече имат нужда от комуникация с други хора.
Доста относително. Знаеш, че има и други фактори освен Слънцето. Повече нужда от общуване и по-силни външни стимули като цяло имат екстравертите, с повече фокус към събитията от външната среда. Слънчевият знак обаче не казва непременно дали доминиращата функция е екстравертна.