При мен е в началото на втори дом, малко преди да влезе там може да се каже, че съм имала нещо като предупреждение, на което изобщо не обърнах внимание и сега си сърбам надробеното. С влизането там изгубих семейни ценности, много ми клати джобовете, трябваше да трансформирам сексуалната си енергия в нещо по-велико и красиво. И тр. СЛВ мина през втори дом, където е и наталния и ми просветна какво трябва да развивам в този живот. Преподредих си и стойностните и важни неща за мен, направих много компромиси, които се оказаха напълно излишни. Изгубих безграничното доверие, което имах към хората. Преди много мразех парите и твърдях, че те не са ми необходими и се чудех защо хората все за тях говорят.. е сега мога да оценя стойността им, защото станаха такива времена, че всички зависим от тях.. Разбрах, че когато става дума за пари.. неверните приятели изчезват много бързо.. За много неща ми отвори очите плутона, надявам се да не е късно.. Сега специално като обърна хода на движението си.. още повече се замислям върху пребиваването му във втори дом.. Върти ми се върху Урана /У3 мажорно неаспектиран, на 5 градуса от него е нептун/. Вчера четох из нета за плутон и специално за транзитите му.. Марая винаги точно на време пуска подходяща тема за дискусия
Той все си взима и променя каквото не му харесва... Лошото е, когато човек се заинати и му пречи да си свърши работата..
Подходящо ли е по ретро фазата човек да започне да гради разрушеното, или да го замени с нещо ново? Ясно е, че ще има забавяне по тези въпроси, но не е ли това бонус време да премислим ситуацията и да действаме /разбира се, не срещу него

/