Здравей Гост

Плутон и транзит през дом

• 21 Отговора
  • 4666 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Плутон и транзит през дом
« -: Април 26, 2011, 07:56:54 am »
Та ,нека споделим и за Плутон... ;D...отречен..,но обречен да извършва най-черната и тежка работа...
Аз съм *любовница*на Плутон и всяка споделена информация за него приемам като своя.... ;D
Ще се радвам..да споделите за неговите бавни и тежки стъпки..,които съм сигурна , че отекват не само на материално ниво...,а и там на дълбоко...в душите Ви.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:Плутон и транзит през дом
« Отговор #1 -: Април 26, 2011, 01:54:55 pm »
11-ти, като сключва квадрат към наталната си позиция  :tongue2:

най-прекрасното време от живота ми - разчистих стари и ненужни приятелства, завързах нови и прекрасни приятелства, самата планета в една скорошна медитация ми подари нещо невероятно... и така...

само, че да не забравя да поясня, че преди да започне квадратурата му към себе си аз му зададох координати за действие и поле за действие  ;)  чадото сега си действа по плана  :29:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

iva22

• *
  • 151
« Отговор #2 -: Април 26, 2011, 03:39:32 pm »
1-ви дом...и при мен е в квадрат с натален плутон. От началото на транзита над 1-ви дом - време на интензивни, активни промени, както външни събития, така и вътрешни трансформации, преоценки, разчистване на стари възгледи, постепенно набиране на кураж да отстоявам себе си. Като цяло много и значими неща, "навързани" едно до друго, с много малки "почивки" между тях.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #3 -: Април 26, 2011, 06:34:16 pm »
При мен е в началото на втори дом, малко преди да влезе там може да се каже, че съм имала нещо като предупреждение, на което изобщо не обърнах внимание и сега си сърбам надробеното. С влизането там изгубих семейни ценности, много ми клати джобовете, трябваше да трансформирам сексуалната си енергия в нещо по-велико и красиво. И тр. СЛВ мина през втори дом, където е и наталния и ми просветна какво трябва да развивам в този живот. Преподредих си и стойностните и важни неща за мен, направих много компромиси, които се оказаха напълно излишни. Изгубих безграничното доверие, което имах към хората. Преди много мразех парите и твърдях, че те не са ми необходими и се чудех защо хората все за тях говорят.. е сега мога да оценя стойността им, защото станаха такива времена, че всички зависим от тях.. Разбрах, че когато става дума за пари.. неверните приятели изчезват много бързо.. За много неща ми отвори очите плутона, надявам се да не е късно.. Сега специално като обърна хода на движението си.. още повече се замислям върху пребиваването му във втори дом.. Върти ми се върху Урана /У3 мажорно неаспектиран, на 5 градуса от него е нептун/. Вчера четох из нета за плутон и специално за транзитите му.. Марая винаги точно на време пуска подходяща тема за дискусия  ;D
Той все си взима и променя каквото не му харесва... Лошото е, когато човек се заинати и му пречи да си свърши работата..

Подходящо ли е по ретро фазата човек да започне да гради разрушеното, или да го замени с нещо ново? Ясно е, че ще има забавяне по тези въпроси, но не е ли това бонус време да премислим ситуацията и да действаме /разбира се, не срещу него  ;D /
« Последна редакция: Април 26, 2011, 07:26:03 pm от xtz »
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #4 -: Април 26, 2011, 06:53:12 pm »
при мен през 12-ти и прави опозиция на Слънцето и съвпад с Нептун...
ами не съм сигурна, не мога да преценя влиянието му.....може би ще го разбера когато мине в 1-ви дом....но като цяло, когато Плутон влезе в Козирог и ми кацна на Нептуна се "събудих".....избрах червеното хапче ... :blink:
Цитат
" Нека ти разкажа; защо си тук. Ти си тук; защото знаеш нещо. Нещо; което не можеш да обясниш; но го усещаш.Усещал си го цял живот. " Има нещо; нередно в този свят". Не знаеш какво е; но това се е забило като треска в мозъка ти; и те побърква. Точно това чувство те доведе при мен. Знаеш ли за какво говоря?"

Морфеус предлага на Нео- избор между две хапчета- синьо и червено. Избор между това да се събудиш в леглото си; и да вярваш в каквото си искаш; и това да продължиш пътуването- в Страната на чудесата. Две предложения- един избор. При това - няма връщане назад.
и други фактори са изиграли ролята си тогава, но това мисля е основния.... :blink:

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #5 -: Април 26, 2011, 09:57:02 pm »
http://skywriter.wordpress.com/2010/05/07/pluto-transits-to-the-2nd-or-8th-%E2%80%94money-issues-get-murky/

Плутон ще транзитира 14 години през знака на козирог и 25 години през риби  :o :o :o

http://www.bobmarksastrologer.com/transitspluto18.1.htm
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #6 -: Април 26, 2011, 10:16:53 pm »
Точно на МЦ е кацнал ,  прави квадрат към  натален Плутон във Везни .Много ми е трудно ,но едва ли  е само от него и Сатурн доста му помага.Да има как да избягам ,ама не става,трябва да остана да се пречистя  ;)

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #7 -: Април 26, 2011, 10:50:53 pm »
Минава ми през десцендента и доста време още ще го прави...
Станах доста безцеремонна и крайна в отношенията си с другите.
За пръв път откак се помня,прекъснах всякакви връзки с бивши гаджета..Не мога да се позная,ама вече не чуствам нужда да ги поздравявам по поводи,да знам  какво става с тях,край,вече не съществуват за мен..За добро или лошо..
Много се чудя какво да правя с живота си-да продължавам сама в същия дух,което е по-малко плашещо и неизвестно или да се обвържа,поемайки голям риск.. ;D
Силно се надявам да нямам избор за решението и да бъда поставена пред свършен факт.. :P

« Отговор #8 -: Април 27, 2011, 03:24:40 am »
тр.Плутон в 4 дом- пет безвъзвратни загуби на най-близките хора от рода :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #9 -: Април 27, 2011, 03:33:19 am »
http://skywriter.wordpress.com/2010/05/07/pluto-transits-to-the-2nd-or-8th-%E2%80%94money-issues-get-murky/

Плутон ще транзитира 14 години през знака на козирог и 25 години през риби  :o :o :o

Колко интересно...Не вярвам да съм жива до тогава, но как мислите ще се отрази съвпад на транзитен Плутон с натална Луна. Някой преживявал ли го е? Моля, да ми отговорите... :-\

*

Yaya

• 2265
« Отговор #10 -: Април 27, 2011, 08:59:01 pm »
При мен е в 3ти - интерсептиран, тригон към Луната. Сатурн ми е в 11, опозира Слънце, Юпитер и той там почти, а Уран е във 2ри и квадратира доста неща, вкл. и Юпитера  ;D. Предстои Плутон да тригонира Сатурна, но това доста напред във времето.

Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Divna

• 2478
« Отговор #11 -: Април 27, 2011, 09:54:35 pm »

Колко интересно...Не вярвам да съм жива до тогава, но как мислите ще се отрази съвпад на транзитен Плутон с натална Луна. Някой преживявал ли го е? Моля, да ми отговорите... :-\

Запознах се с бащата на децата ми. Запо4на първата ми сериозна връзка, която стигна в последствие до брак.  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #12 -: Април 28, 2011, 03:46:27 am »
Мерси, слънце! :wub:

« Отговор #13 -: Април 28, 2011, 05:02:17 am »
Запознах се с бащата на децата ми. Запо4на първата ми сериозна връзка, която стигна в последствие до брак.  :blink:

Дивна, а при аспект от колко градуса беше? :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #14 -: Април 28, 2011, 05:37:07 am »
И като се има в предвид , че Дивна има скорпионска луна..., а транзита на Плутон е през собствения му знак е ясно за каква връзка с какъв кармически оттенък иде реч... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #15 -: Април 28, 2011, 05:54:14 am »

Дивна, а при аспект от колко градуса беше? :rolleyes:

Абсолютно то4ен съвпад.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #16 -: Април 28, 2011, 05:57:49 am »
Дивна, ще може ли да кажеш датата на събитието или поне на лс ? Ако часът на раждане ти е точен, Луната ти е в квадратура с МЦ, а аспектът й с транзитен Плутон я активира и това е засегнало и социалното ти положение.

*

Divna

• 2478
« Отговор #17 -: Април 28, 2011, 06:01:17 am »
И като се има в предвид , че Дивна има скорпионска луна..., а транзита на Плутон е през собствения му знак е ясно за каква връзка с какъв кармически оттенък иде реч... :blink:

Така е.   :blink: Тогава и У5 дом /тр. Нептун/ е пртавил секстил с нат. Луна. Въобще Луната ми е била силно аспектирана от към тежки транзити.

*

Divna

• 2478
« Отговор #18 -: Април 28, 2011, 06:04:05 am »
На4алото на месец август 1988 г. /5 август/.

4асът ми на раждане има леко отклонение с няколко минутки, но така и не си направих ректификация. Реших, 4е с тоя 4ас ми работи картата и го оставих. :blink:

« Отговор #19 -: Май 15, 2011, 04:18:38 pm »
На4алото на месец август 1988 г. /5 август/.

4асът ми на раждане има леко отклонение с няколко минутки, но така и не си направих ректификация. Реших, 4е с тоя 4ас ми работи картата и го оставих. :blink:
Някой преживял ли е транз Плутон секстил с нат Сатурн
Този аспект ще ми се влачи дълго време
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent