Здравей Гост

Хороскопа в действие

• 22 Отговора
  • 3036 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хороскопа в действие
« Отговор #20 -: Април 29, 2011, 03:09:15 am »
Вторите 2 карти...слънцата са в различни домове...7-ми и 8-ми...Ивсе около куспидите... :rolleyes:

Вярно - това пък направо е очеизбождащо. А аз винаги съм мислила че купсидите са чувствителни и като се върти планета, особено светило, наоколо направо го броим във дома на купсидата.....а явно не е така..... :unsure:....сичко си има значение...

Интересно е , какво им се случва в момента с транзита на Нептун в/у слънцата? :rolleyes:
Ира роди миналата година( Нептуна и е на върха на 5-ти) - не знам кога е първото му навлизане  в риби - може и да е било малко предварително. Сега са тука с цялото домочадие и ще ходят на почивка...някаде на море
За Светуци нямам данни..но май и тя е тук....

Лили ме подсети , че Юпи и Уран ингресираха миналата година за малко в овен...В картата на Светуци са били в абсолютна конюкция с к5....Мисля , че и при нея има промени... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #21 -: Април 29, 2011, 05:35:07 pm »
Мисля , че Нептун не е влизал в риби миналата година и това му е първия ингрес... :rolleyes:
Нямам ефемериди в момента...
Картите са много интересни...,но поради зачестилите кражби на интелектуална и жсякаква собственост ще те помоля да ми дадеш малко данни за хората на лични...Правя си изследване и ако не е проблем , ще бъда изкключително благодарна и задължена... ;D :wub:
Няма проблем  ;D аз днес съм на рожден ден на телците така че ще разбера какво им се случва в момента...щото от както са в Канада не знам много подробности....Само да ме насочиш какво точно искаш да знаеш?

*

sasha

• *
  • 179
« Отговор #22 -: Април 29, 2011, 05:37:29 pm »
О..и забравих да споделя...днес ми се обади Калинка да каже че ме е подвела с часа....та сега ще коригирам картите на телците :confuse3: