Не, Док, няма мои думи там. Моят стил е друг, на някои им влиза твърде твърдо. Бях се включила в разискването на казуса, когато картата беше публикувана във форума, но аргументирах мнението си с някои позиции по сидерал. А те не вършат работа на повечето астролози, защото малцина практикуват индийска астрология или въобще си имат някакво понятие от нея. Но това не пречи да се критикува и отрича, де. А неразбирането на дадена система ражда всякакви бисери. :blink:
Малко ли са ти бисерите тук, имаме цяла тема за тях. :blink:
Цитат на: Lillie в Април 29, 2011, 02:21:38 amНе, Док, няма мои думи там. Моят стил е друг, на някои им влиза твърде твърдо. Бях се включила в разискването на казуса, когато картата беше публикувана във форума, но аргументирах мнението си с някои позиции по сидерал. А те не вършат работа на повечето астролози, защото малцина практикуват индийска астрология или въобще си имат някакво понятие от нея. Но това не пречи да се критикува и отрича, де. А неразбирането на дадена система ражда всякакви бисери. :blink: Тюх , бях готов да се обзалагам , че виждам твоето пръстче за кармичността ..............