Здравей Гост

Пълнолуние 15 юни 2011 с десерт затъмнение

• 117 Отговора
  • 17266 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Пълнолуние 15 юни 2011 с десерт затъмнение
« Отговор #80 -: Юни 16, 2011, 04:59:14 am »
Пиша тук, защото е най-четената тема в момента. Някой чувал ли се е с Дивна тези дни? Моля, ако ме чете Дивна в момента да пише...

*

leny

• 21
« Отговор #81 -: Юни 16, 2011, 05:04:31 am »
гръмна ми главата дне,гръмна..отвсякъде оферти,отвсякъде проблеми,писна ми,гати деня

Я не пискай ;D , а хващай бика за рогата.... ;D :wub:

Кой го казва! Нали щеше да се самоубиваш?

Вие пък на затъмнения за самоубийства говорите?! :unsure:  Защо и е да се самоубива?  :-\

« Отговор #82 -: Юни 16, 2011, 05:08:48 am »
Някой успя ли да наблюдава затъмнението?
Да :)
Вече не се вижда, поне от Варна.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #83 -: Юни 16, 2011, 05:11:57 am »
Някой успя ли да наблюдава затъмнението?

Пика е след около половин 4ас----аз сам пред ритуал----нали съм вещица ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #84 -: Юни 16, 2011, 05:23:15 am »
Притеснено ми е за Дивна. :(  Някой знае ли дали е тръгнала за България?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #85 -: Юни 16, 2011, 05:23:37 am »
Е, след час някой ще откърти, няма да дочакам пика на затъмнението.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Юни 16, 2011, 05:24:18 am »
Притеснено ми е за Дивна. :(  Някой знае ли дали е тръгнала за България?

Защо да е тръгнала? Нещо случило ли се е? Или просто е решила да пътува насам?  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #87 -: Юни 16, 2011, 05:38:34 am »
Лунното затъмнение става близо до пълнолуние в 14 – 15 лунен ден, когато енергията е максимална, но и трудно управляема. Ако в слънчево затъмнение е добре да започеш някакво дело, то при лунно затъмнение е добре нещо да се остави и разруши, например лоши навици или други препятствия. Можеш да се откажеш да пушиш например. Това е най-добре да се направи в лунно затъмнение.

Изобщо съзнателните действия по време на затъмнение са сродни с магическите ритуали и изискват някаква подготовка. За това трябва да се гледа в какъв знак става затъмнението. За лунното затъмнение гледаме в какъв знак ще бъде Луната. Органът, който съответства на този знак преди затъмнението трябва да бъде здрав. Освен това трябва да е здрава тази зона от тялото, съответстваща на знака. Например при затъмнение случащо се в Близнаците трябва да бъдат здрави белите дробове и не трябва да ви болят ръцете. Ако преди затъмнениет в знака на Близнаци имате кашлица или ви болят ставите на ръцете, то организма ви сигнализира, че не сте готов за работа при затъмнение, че организма ви няма достатъчно енергия. По добре е да пропуснете затъмнението и нищо важно да не предприемате в продължение на 2-3 дни от този ден.

РОДЕНИТЕ в близост до затъмнение – това е един от показателите за фаталност в съдбата на човека. На такъв човек ще му бъде трудно да промени своя живот, който като че ли върви в определен коловоз, по релси, по разписание. На такъв човек лесно се прави хороскоп и прогноза, защото неговия живот е разписан за много години напред. Орбисът на затъмнението е плюс - минус 3 дни, но и родените плюс – минус 10 дни от затъмнението също чувстват неговото действие. В живота това може да се прояви като пречка, стена, която не дава възможност за промени. Янския, мъжкия тип хора възприемат това болезнено, те се мъчат, напрягат до саморазрушение. Инския, женския тип хора се отнасят към ограничението на свободата спокойно, но има опасност окончателно да се предадат, да заспят. Трябва да се разбере къде се намира тази стена, пречка и внимателно да се проучи. За това ще помогне анализът на събитията и ситуациите ставащи през тези 18, 36 години. Особено натоварен кармически е човек, роден в мястото на затъмнението. Неговата съдба е обединена със съдбата на целия регион и той живее не със своята карма, а с кармата на група хора и тя се материализира. Такъв човек трябва да бъде много внимателен в думите и мислите си, защото в най-лошия случай може да стане жертва, да изкупи кармата на тази група от хора.

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=24

« Последна редакция: Юни 16, 2011, 05:45:50 am от Hm »

« Отговор #88 -: Юни 16, 2011, 05:39:23 am »
Lunata e myglqvo 4ervenikava i li4no men ne me vpe4atli osobeno... Men me interesuva dnes /t.e. ot nqkolko dena/ Mars, v syvpad e s Algol....i s moq MC v opoze na natalen, koyto e vyrhu IC...

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #89 -: Юни 16, 2011, 05:55:45 am »

дори и от гугле уважиха затъмнението

*

Марая

• 28287
« Отговор #90 -: Юни 16, 2011, 05:58:40 am »
Лунното затъмнение става близо до пълнолуние в 14 – 15 лунен ден, когато енергията е максимална, но и трудно управляема. Ако в слънчево затъмнение е добре да започеш някакво дело, то при лунно затъмнение е добре нещо да се остави и разруши, например лоши навици или други препятствия. Можеш да се откажеш да пушиш например. Това е най-добре да се направи в лунно затъмнение.

Изобщо съзнателните действия по време на затъмнение са сродни с магическите ритуали и изискват някаква подготовка. За това трябва да се гледа в какъв знак става затъмнението. За лунното затъмнение гледаме в какъв знак ще бъде Луната. Органът, който съответства на този знак преди затъмнението трябва да бъде здрав. Освен това трябва да е здрава тази зона от тялото, съответстваща на знака. Например при затъмнение случащо се в Близнаците трябва да бъдат здрави белите дробове и не трябва да ви болят ръцете. Ако преди затъмнениет в знака на Близнаци имате кашлица или ви болят ставите на ръцете, то организма ви сигнализира, че не сте готов за работа при затъмнение, че организма ви няма достатъчно енергия. По добре е да пропуснете затъмнението и нищо важно да не предприемате в продължение на 2-3 дни от този ден.

РОДЕНИТЕ в близост до затъмнение – това е един от показателите за фаталност в съдбата на човека. На такъв човек ще му бъде трудно да промени своя живот, който като че ли върви в определен коловоз, по релси, по разписание. На такъв човек лесно се прави хороскоп и прогноза, защото неговия живот е разписан за много години напред. Орбисът на затъмнението е плюс - минус 3 дни, но и родените плюс – минус 10 дни от затъмнението също чувстват неговото действие. В живота това може да се прояви като пречка, стена, която не дава възможност за промени. Янския, мъжкия тип хора възприемат това болезнено, те се мъчат, напрягат до саморазрушение. Инския, женския тип хора се отнасят към ограничението на свободата спокойно, но има опасност окончателно да се предадат, да заспят. Трябва да се разбере къде се намира тази стена, пречка и внимателно да се проучи. За това ще помогне анализът на събитията и ситуациите ставащи през тези 18, 36 години. Особено натоварен кармически е човек, роден в мястото на затъмнението. Неговата съдба е обединена със съдбата на целия регион и той живее не със своята карма, а с кармата на група хора и тя се материализира. Такъв човек трябва да бъде много внимателен в думите и мислите си, защото в най-лошия случай може да стане жертва, да изкупи кармата на тази група от хора.

http://www.astroto.com/sarticle.php?id=24

Шанс----за промяна.....НЕ ФАТАЛНОСТ----ПРОМЯНА! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #91 -: Юни 16, 2011, 06:09:52 am »
Ау, затъмнената Луна е много красива, току що я видях от терасата. Прилича на НЛО.  ;D
Червеникава и с тъмно петно върху диска, само вляво се вижда блестящ светъл сърп.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #92 -: Юни 16, 2011, 06:13:19 am »
Марая, ако обичаш дай някаква идея за пустия му Марс, голямо театро имам в картата, транзитен в опозе на натален, прогресивен на К5.... ДНЕС И УТРЕ, то днес вече мина де, ама гледам да шофирам по светлото тези дни и със съобразена скорост :mellow:
 i v dopylnenie stremq se da myl4a, t.e. da ne davam volq na ezika si, a mnogo mi se iska ;D

« Отговор #93 -: Юни 16, 2011, 06:20:51 am »
Забелязах, че транзитен Марс в деня на пълнолунието ми е в съвпад с МЦ, а моят натален е  в съвпад с IC....така, че една страхотна опозиция, освен че пълнолунието при мен е в 10 дом. Оста 10/ 4 ще бъде засегната + Марс в опозиция. Прог. Марс пък е на К 5....Какво зайче да очаквам да изскочи от храстите???? smiley

eto podrobnoto opisanie ... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #94 -: Юни 16, 2011, 06:30:44 am »
Луната свойта болка е приела...
Ранена от земята и от сльнчеви льчи...
Луната днес е силна и самотна
прегърната от слънчеви очи...

Луната днес е огнено червена...
Във знака на стрелеца с вик крещи....
Луната е към бъдещето устремена...
Не спирайте.....стрелите й....

към бъдещето са....и нека да крещи...
От страст и болка...
И от ярост и безумие....
ОТ чувство и от гордост и  от тишина....

Луната- тя е скитница безумна....
Без нея би бил друг света......

00:30 МИН..
с-я
« Последна редакция: Юни 16, 2011, 06:56:20 am от Марая »

« Отговор #95 -: Юни 16, 2011, 07:08:29 am »
Mnogo hubav stih, Maraja...mnogoplastov  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #96 -: Юни 16, 2011, 07:15:45 am »
Mnogo hubav stih, Maraja...mnogoplastov   :wub:

Стрелеца----там е луната----тя е устремена към бъдещето----
за теб е този стих Дани-ит :wub:

« Отговор #97 -: Юни 16, 2011, 07:28:55 am »
Благодаря, Марая!  :wub:...Интуиция.... Точно търсех нещо старо, но не забравено за да го напиша за теб... Но не го намирам за момента. От Иван Методиев е...

« Отговор #98 -: Юни 16, 2011, 07:30:35 am »

Какъв ритуал правиш сега?

Edva li e vajen kakyv e rituala na Maraja....po/vajen e rituala koyto pravim sami za sebe si....

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Юни 16, 2011, 07:38:15 am »

Какъв ритуал правиш сега?

Мир , смирение , любов! ХЕЛО , ИМАМ МИСЪЛ КОЯТО МОЖЕ И ТЕБ ДА ВРАЗУМИ-ПРИЕМИ ГО...НО ТИ НЯМАШ НАЦИОНАЛНА КАРМА...НЕПТУН НЕ ТИ Е В 12-ТИ ДОМ! :blink: