Здравей Гост

Стелиумите в лъв

• 22 Отговора
  • 2857 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Стелиумите в лъв
« -: Май 06, 2011, 07:19:09 pm »
Имате ли впечатления и наблюдения от лъвски стелиуми?
И какви? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Стелиумите в лъв
« Отговор #1 -: Май 06, 2011, 07:33:37 pm »
имам наблюдения в/у няколко карти.
Интересното е , че м/у тях има присъствие и на двата пола...
Общото е ясно - блясък и суета , тщеславие , на всяка цена следва да бъдат лидери , може и на домашни любимци ;D ;D , силно Его..., в особенно големи размери , желание за доминиране на всяка цена. Най-много могат , най-много знаят....
Страшно е да срещнеш нереализиран лъв , а когато е в преклонна възразт е ад.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Май 06, 2011, 08:18:09 pm »
Някой може ли да качи картата на жена с данните:
19.08.1947
гр.Лом
05:53 мин.

и данните на мъж
15.08.1955
20:45
Гр.В.Търново

« Отговор #3 -: Май 06, 2011, 08:35:46 pm »
Заповядай  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #4 -: Май 06, 2011, 09:14:40 pm »

имаме, даже карти сме качвали
теб кое те интересува
аз бих го нарекла огромно самочувствие (без оглед действителността), което им помага дори да имат само едно положително качество, то да се покаже в удебелен размер, съчетано с непоклатима вътрешна увереност
но моите наблюдения са върху по-млади представители ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Май 06, 2011, 09:17:30 pm »
Както казва моят любим: "НЕ Е ВАЖНО КАКВО ЯЙЦЕ ЩЕ СНЕСЕШ, А КАК ЩЕ ГО ОКРЯКАШ". това е стелиумът в Лъв.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Май 06, 2011, 09:25:07 pm »
Както казва моят любим: "НЕ Е ВАЖНО КАКВО ЯЙЦЕ ЩЕ СНЕСЕШ, А КАК ЩЕ ГО ОКРЯКАШ". 

:haha: :haha: :haha:

По мои наблюдения същото с пълна сила важи и за Сатурн в Лъв в първи дом, особено ако има мажорен аспект със Слънцето. ;D

Познавах жена със стелиум в Лъв, който попада в 8 дом (пускала съм тук тази карта). Интересното при нея е, че лъвските качества не изпъкват и остават някак прикрити. На пръв оглед се усеща влияние на Козирог и Скорпион - има Луна в Козирог в първи дом (АС Стрелец) и Плутон на МС в квадрат с Луната.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

• 2478
« Отговор #7 -: Май 06, 2011, 09:48:54 pm »

;D Лепяха се като ваденки по мен. С моя ЮЛВ в Лъв голяма карма в продължение на дълги години изплащах и то само с лъвове.  :-[

Лъвовете умеят да съхранят детското в себе си. Те си остават завинаги едни пораснали дечица, силно вярващи, че света се върти около тях.  ;D

« Отговор #8 -: Май 06, 2011, 10:01:09 pm »
Аз, аз, аз, аз...всяко изречение започва с лично местоимение в първо лице, единствено число  ;D И като добавим ретрогарден Меркурий в първи дом - е няма друго мнение. Ний сме най-прави, наш'то оброзование е най-добро, а дипломата ни най-зачитана  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #9 -: Май 06, 2011, 10:19:40 pm »
за стелиумния лъв или за слънце венера в съвпад в лъв , като за мъртав-или добро или нищо. :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #10 -: Май 06, 2011, 10:48:44 pm »

Повече от прекрасни!! :blink:
Брат,бивше гадже и настоящ шеф.
Хората,притежаващи лъвско в изобилие,най-много се доближават до Мр.Идеален.Силни,великодушни,кавалери,щедри...Не съм усетила надувки,преструвки и хипер самочуствие,напротив..Но и тримата си имат достатъчно земя в картите..
Дали  защото нямам достатъчно огън в картата или защото стелиумите им попадат в моя 3-ти дом,но много добре се разбирам с тях..
За жените съм с по-особено мнение.. ;)Поносими са ми само лъвски асценденти.. ;D

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #11 -: Май 07, 2011, 02:42:40 am »
Мдам. Две жени. Лошото е, че не им личи в първия момент. Жените Лъв имат способността да прикриват своята мегаломанска властност, за да успеят да се приближат до хората и тъкмо си ги харесал... и те са се почувствали сигурни и стъпили на по-здрави отношения, и ти се качват на главата с командорене, съвети как да се държиш, как да мислиш, какво да ядеш, как да се обличаш, с кого да се срещаш и пр. Или кратки забележки, отразяващи пак същото. Както и обсъждане с общите ви познати на твоите кусури, за да изпъкне тя колко е умна, хубава, добра и т.н.
Затова аз винаги съм казвала - видиш ли Лъв (това важи и за мъжете), запаси се с един стик като дресьорите в цирка и стой нащрек, защото не се знае кога това диво животно ще ти се нахвърли да те наяде. Обаче имаш ли достатъчно самоуважение/достойнство, както и твърдо собствено мение по въпросите, гледат да са уважителни и почтителни. На мен лично изобщо не ми пука какво си мислят или какво говорят зад гърба ми, важното е пред мен да застават мирно. А това става само ако си с "пръчка" в ръка. С добро, с приятелски жест, с равноправие там не става, трябва да има страх и уважение.
« Последна редакция: Май 07, 2011, 02:52:47 am от ana125 »

« Отговор #12 -: Май 07, 2011, 03:10:16 am »
Марая, втората карта на един пълничък господин с "оръжеен" прякор ли е? Типичен Лъв - доста самовлюбен, но пък и се раздава на любимите си.

Миналата година соларният му АС е бил в 5-тия му дом. Прогресивната му Луна (натален У5) е навлезнала също в 5-тия му дом, като е направила съвпад с наталната Луна и натален Уран и тригони с транзитни Юпитер и Уран - вероятно се е влюбил лудо и внезапно. По това време транзитен Сатурн е бил на DC - изпитал е и желание да се обвърже с новата си любов. Обаче транзитен ретрограден Сатурн в 7-ми дом съм чела, че дава забаваня на сключването на брак.
« Последна редакция: Май 07, 2011, 05:11:00 am от Mirabella »

*

Vision

• 3523
« Отговор #13 -: Май 07, 2011, 12:40:42 pm »
коментарите са от 'Осана' до 'Разпни го'..добре че не страдам от 'Божествен синдром'.. :haha:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #14 -: Май 07, 2011, 03:22:15 pm »
 Ще постна картата на леля ми, и друг път съм я поствала. За първи път като я построих - ахнах, не бях виждала толкова планети в лъв, пък и въобще не съм очаквала...Освен прекалената обич към котките, на пръв поглед нищо лъвско няма...Очите й малко котешки /променят цвета си и има жълта боичка около ириса - тигрови  ;D/. Като държане е тиха, не се налага, но и не позволява друг да го прави. Има финни маниери, докато за някои пародии на лъвици съм чувала, че всичко това преекспонира - и гласът им груб и излъчването и говора...Та леля ми е капризна по отношение на храна и хигиена, изживява всичко много навътре, няма го този лъвски рев, когато е наранена. Абе, почти нищо лъвско, освен щедростта, може да има 5лв. в джоба, но ще иска да те зарадва с подарък.....
  Съвсем скоро си отбелязах, че всъщност предпочитам Лъвовете /мъжете/, пред останалите, по простата причина, че са благородни и при тях няма подли номерца....

*

Uran

• 6041
« Отговор #15 -: Май 07, 2011, 09:51:13 pm »
 Лъвските стелиуми са си ОК ако няма земя. Тя осира пейзажа. Ако е особено огън, няколко капки вода и хубав въздушен бриз от тях по-стабилни хора едва ли ще намериш.
Проблемът на оконите с лъвските стелиуми не е, че се дуят, а че има за какво да го правят. Някои са наистина целунати от Бог и направо фрустрират "обикновените" си побратими и посестрими.
 Лошо впечатление имам единствено от лъвове с акцентирана земя. Даже съм поствала такава карта. Някакъв уникум е.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #16 -: Май 07, 2011, 10:13:01 pm »
Аз много лъвски стелиуми не познавам, но откакто се помня, все съм имала по някое другарче със Слънце в Лъв, още от детска възраст. Изключително лоялни са, но не обичат да бъдат пренебрегвани.
Имала съм вземания-давания само с един стелиум в Лъв (осмодомен), за който споменах по-горе. В съчетание с АС Стрелец и Слънце в съвпад с Юпитер излъчваше непоклатимо достойнство и непукизъм дори в тъпотията си и в жалката позиция на доносник, която заемаше във фирмата благодарение на приятеля си (също със Слънце в Лъв), който беше на мениджърска позиция там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #17 -: Май 08, 2011, 12:01:23 am »
Мерка/Юпитер/Венера и Слънце/Регул Лъв, последното  съвпад с Луна Дева- много точен и коректен човек и в живота и в професия, обича скъпи и маркови неща
Юпитер/Венера/Слънце Лъв и Луна, Мерка Дева -  интелигентен,обаятелен и магнетичен, асц.Скорпи, не обича показност
Марс/Слънце/Мерка в Лъв- не го коментирам, това е синът ми, Слънцето му като прогресира в Дева от мъркане премина на мрънкане, но аз съм с Марс/Уран/Плутон в Дева не се трогвам лесно :mellow:

Слънце/Слв Лъв с близнашки Луна/Венера , Мерка Рак, Марс/Плутон Везни,Юпитер/Сатурн Дева ,пълна със страхове, интригант и отмъстително злопаметен човек, злослови 
« Последна редакция: Май 08, 2011, 12:11:16 am от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Май 08, 2011, 04:01:27 am »
Защо земя Уран? :rolleyes: Тя не ги ли прави по-блудкави?! :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Май 08, 2011, 04:21:23 am »
Защо земя Уран? :rolleyes: Тя не ги ли прави по-блудкави?! :-\
Посипва с пепел творческото начало у тях и ги кара да бъдат по един много неприятен начин меркантили и използвачи при това с претенции.