Мдам. Две жени. Лошото е, че не им личи в първия момент. Жените Лъв имат способността да прикриват своята мегаломанска властност, за да успеят да се приближат до хората и тъкмо си ги харесал... и те са се почувствали сигурни и стъпили на по-здрави отношения, и ти се качват на главата с командорене, съвети как да се държиш, как да мислиш, какво да ядеш, как да се обличаш, с кого да се срещаш и пр. Или кратки забележки, отразяващи пак същото. Както и обсъждане с общите ви познати на твоите кусури, за да изпъкне тя колко е умна, хубава, добра и т.н.
Затова аз винаги съм казвала - видиш ли Лъв (това важи и за мъжете), запаси се с един стик като дресьорите в цирка и стой нащрек, защото не се знае кога това диво животно ще ти се нахвърли да те наяде. Обаче имаш ли достатъчно самоуважение/достойнство, както и твърдо собствено мение по въпросите, гледат да са уважителни и почтителни. На мен лично изобщо не ми пука какво си мислят или какво говорят зад гърба ми, важното е пред мен да застават мирно. А това става само ако си с "пръчка" в ръка. С добро, с приятелски жест, с равноправие там не става, трябва да има страх и уважение.