Здравей Гост

Президентски избори 2011

• 257 Отговора
  • 37966 Прегледи
*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
Re:Президентски избори 2011
« Отговор #100 -: Юни 07, 2011, 04:03:21 am »
Тази е бита карта от всякъде Мирабела.С точен час или без.Колкото и неастрологично да прозвучи. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Юни 07, 2011, 04:12:01 am »
Една ГОЛЯМА ЖЕНА Е ТАЗИ ЖЕНА....
Но добрите и кадърните винаги са отричани........

СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ Е ЖЕНА.....!

КОЯТО И ДА Е ТЯ - Е ЖЕНА....
ЖЕНАТА Е РОДЕНА ДА СЪЗДАВА...НЕ ДА РУШИ....

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ПУХЛЬОВЦИ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #102 -: Юни 07, 2011, 04:00:35 pm »
НЕ бих гласувала за предател на националните интереси,народа  помни ....бъдещето на децата ни също
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #103 -: Юни 11, 2011, 04:49:20 pm »
"Уикилийкс": Зловещите софийски улици
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3877951  :-X

След като посетих София, разбрах на колко хубаво и зелено място живея.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #104 -: Юни 13, 2011, 05:41:32 am »
Тази смръдла Меглена Кунева никога няма да си дам гласа за нея - типична подмолна, лицемерна, мазна и предателска жена, родена под знака на Рака.
Бойко няма да е президент. Бих гласувала за Кристалина Георгиева.

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Юни 13, 2011, 05:43:16 am »
Тази смръдла Меглена Кунева никога няма да си дам гласа за нея - типична подмолна, лицемерна, мазна и предателска жена, родена под знака на Рака.
Бойко няма да е президент. Бих гласувала за Кристалина Георгиева.

а промяна в конституцията...? нужна е сделка...Колко депутата можеш да подсигуриш?! :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #106 -: Юни 21, 2011, 05:36:04 am »
България ще има президент – ром!  :o Роден на 5 юли 1967 г. в Златица, България
http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/news/story/431780681-Tsvetelin_Kanchev_Bulgaria_shte_ima_prezident_%E2%80%93_rom.html

Тоя рептил ли е? Как са му светнали очичките..леле! http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%9A%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2

:rolf:

Сиктир бе... :haha: :rolf: Секишим ананЪ....Значи аз съм вице.... :rakeattack: :haha:

Цецо Кънчев....

:o :o :o Тоя ли? :o :o :o :o

« Отговор #107 -: Юни 21, 2011, 05:46:49 am »
България ще има президент – ром!  :o Роден на 5 юли 1967 г. в Златица, България
http://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/news/story/431780681-Tsvetelin_Kanchev_Bulgaria_shte_ima_prezident_%E2%80%93_rom.html

Тоя рептил ли е? Как са му светнали очичките..леле! http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD_%D0%9A%D1%8A%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2

:rolf:

Като казваш как са му светнали очичките, така червено светят очите на крокодилите вечерно време като ги осветаят!
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #108 -: Юни 21, 2011, 05:55:38 am »
ГЕРБ ще издигнат Плевенлиев, а може и да бъде избран при добра Пи Ар акция.. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Юни 21, 2011, 06:07:10 am »
ГЕРБ ще издигнат Плевенлиев, а може и да бъде избран при добра Пи Ар акция.. :rolleyes:

Голямо ТЦ...,Груба грешка Жином....ГЕРБ ще издигне друга кандидатура...ПЛЕВНЕЛИЕВ Е КАДЪРЕН...И Е В КРАЯ...ЗАЩОТО КАДЪРНИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА....А ГОЦЕ-ДЕЛЧЕВСКИЯ МЪЖ....Е КАДЪРЕН...Една тайна...докато работеше за ЛИНДЕР и един друг Айтовски тарикат...Иван...женен в Благоевград....бях....бях влюбена в него... :-[ в Р.Пл...Но не стигнах до Плевнята... :-[ :P ;D ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #110 -: Юни 21, 2011, 03:00:43 pm »
Не е трудно да се влюбиш в него :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Юни 21, 2011, 06:55:25 pm »
Не е трудно да се влюбиш в него :P

Никак..даже...

Но в тези президентски избори ще има много смях и недоразумения.... ;D ;D

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #112 -: Юни 26, 2011, 07:05:08 pm »
Ако се случи голямо нещо и ББ стане президент, аз бих размислил за отказване от българско гражданство.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Юни 26, 2011, 07:20:15 pm »
Ако се случи голямо нещо и ББ стане президент, аз бих размислил за отказване от българско гражданство.  ;D

;D

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re: Президентски избори 2011
« Отговор #114 -: Октомври 02, 2011, 11:46:34 am »
Аз ще гласувам за Светльо Витков
http://www.youtube.com/watch?v=yUtvOXM1afg

*

Lillie

• 30532
« Отговор #115 -: Октомври 21, 2011, 03:08:58 pm »
Прочетох темата и си мисля бББ не е ли с Асц Близнаци? Виждала съм някъде из интернет да разглеждат картата му с този Асц.

Обикновено Слънцето се поставя на Асцендента, ако часът на раждане не се знае.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #116 -: Октомври 21, 2011, 03:28:50 pm »
Не знам за кого ще гласувам, но ще гласувам, в крайна сметка трябва да се изрази гражданска позиция. Много хора ми развяват Светльо и ме агитират за него, но категорично казвам "не". Президента реална власт няма, но представялва държавата на интернационално ниво, определено не бих искала Светльо Витков (музикант е човека, не е политик, но и песните му, по-скоро забавни, не че толкова струват) да представлява държавата ми пред света. Така, че огледайте ги всичките, изберете там най-хубавото лице, понеже избирате човека, който няма друг избор, освен да издава укази и да казва "да" "да" "да" и отново "да" на всичко, което му предложи Народното Събрание и Министерския съвет.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #117 -: Октомври 21, 2011, 03:49:18 pm »
Аз искам президентът да е опозиция на Бойковата власт, да го критикува и да налага вето. Понеже така или иначе ще се повява често по ТВ, поне това. Но не мога да избера Калфин - той е обвързан с БСП и С. Станишев, чието правителсво вече видяхме на какво е способно. Kaлфин ще лобира за Белене (работил е за осъществяването на проекта) и ще защитава усърдно руските интереси.

Не мога да избера и Кунева, защото тя за мен не е лице с характер, думите й са толкова завъртяни и понпозни на момети - с нищо не ги е подкрепила до момента. В никакъв случай С. Витков - политиката не трябва да се превръща в шоу, тип "пиуе със зеуе" (макар често това да се случва). И без това от ЕС не гледат с добро око на нас, след като си избрахме мутра за мин.-председател, остава и един оуигофуен (нищо лично, това е на майтап :blink:) - за президент. Не, че ЕС ми е коректив с техните лицемерни ценности, но нали натам сме тръгнали и водим такава политика.

Цитат
Четирима от кандидатите за президенти са били сътрудници на Държавна сигурност. Това са Алексей Петров (щатен служител), Венцислав Йосифов (агент), Красимир Каракачанов (агент) и Стефан Солаков (щатен и нещатен служител)
Влияя се от това и за мен посочените отпадат директно.

« Последна редакция: Октомври 21, 2011, 04:41:44 pm от Shreya »

*

amanda

• *
  • 208
« Отговор #118 -: Октомври 21, 2011, 04:21:51 pm »
Аз искам президентът да е опозиция на Бойковата власт, да го критикува и да налага вето. Понеже така или иначе ще се повява често по ТВ, поне това. Но не мога да избера Калфин, макар да ми се струва интелигентен, той е обвързан с БСП и С. Станишев, чието правителсво вече видяхме на какво е способно. А и Ст. Данаилов кандидат за вицепрезидент - това е подигравка, да си снима Стъкления "Мол". Писна ми от болни амбции на хора, които не разбират от политика. Не мога да избера и Кунева, защото тя за мен не е лице с характер, думите й са толкова завъртяни и понпозни - губи им се съдържанието и с нищо не ги е подкрепила до момента. В никакъв случай С. Витков - политиката не трябва да се превръща в шоу, тип "пиуе със зеуе". И без това от ЕС не гледат с добро око на нас, а след като си избрахме мутра за мин.-председател, остава и един оуигофуен - за президент. Не, че ЕС ми е коректив с техните лицемерни ценности, но нали натам сме тръгнали и водим такава политика.

Тук съзирам отлична политическа култура с анализирана и Осъзната стойност на реалната действителност...Но да избереш по-малкото зло е компромис...,а компромиса е страх... :-\ ;D

« Отговор #119 -: Октомври 21, 2011, 04:41:12 pm »
Аз искам президентът да е опозиция на Бойковата власт, да го критикува и да налага вето. Понеже така или иначе ще се повява често по ТВ, поне това. Но не мога да избера Калфин, макар да ми се струва интелигентен, той е обвързан с БСП и С. Станишев, чието правителсво вече видяхме на какво е способно. А и Ст. Данаилов кандидат за вицепрезидент - това е подигравка, да си снима Стъкления "Мол". Писна ми от болни амбции на хора, които не разбират от политика. Не мога да избера и Кунева, защото тя за мен не е лице с характер, думите й са толкова завъртяни и понпозни - губи им се съдържанието и с нищо не ги е подкрепила до момента. В никакъв случай С. Витков - политиката не трябва да се превръща в шоу, тип "пиуе със зеуе". И без това от ЕС не гледат с добро око на нас, а след като си избрахме мутра за мин.-председател, остава и един оуигофуен - за президент. Не, че ЕС ми е коректив с техните лицемерни ценности, но нали натам сме тръгнали и водим такава политика.

Много хубаво изказване, но единствения радикален мозък, който ще си позволи да раздава вето е Волен Сидеров, но според моето скромно мнение, той е умопобъркан. За жалост, дори и при вето президентът няма особена сила, ветото му означава, че закона влиза за преразглеждане в НС. Ако НС реши, че закона си е добре така, той влиза в сила и президента вече не може да слага вето. Затова и по-горе казах, че по-скоро става въпрос за представителна фигура, поне според законодателството на България. Остава кой? Каракачанов? Но той няма да събере много гласове.