3 дом в телец, нямам планети в дома, освен Хирон в близнаци.
нямам нито братя, нито сестри и това много ми липсва
винаги съм искала да имам братче...
от малка съм обградена от по-възрастни хора...
И аз сред старци съм расла - при баба и дядо и с две немощни прабаби, които починаха малко преди да тръгна в първи клас. И съм единствено дете, след мен опитите на майка ми да се сдобие с второ дете бяха неуспешни.
В твоя случай важи едно правило от индийската астрология, което гласи, че сигнификаторът на даден дом ако се намира в същия дом, може да навреди на темите, свързани с него. Например, Марс в 3 дом, Юпитер в 5 дом, Венера в 7 дом...
Марс е естествен сигнификатор на 3 дом, братята и сестрите. В твоята индийска карта (с прецесия) Марс се намира в 3 дом и в собствен знак (мулатрикона) - Овен, където е много силен. Освен това Марс има най-висок статус в хороскопа ти по система "шадбала".
По 3 дом са по-малките братя и сестри, по 11-ти са по-големите. В 11 дом нямаш планети, но се управлява от Юпитер. Юпитер е в силна позиция (сидерални Риби), но съвпада с два малефика - Слънцето и Раху. Слънцето и Юпитер са планети с огнена, експанзивна природа, Раху също се свързва с експанзията. И когато даден принцип е преекспониран, често се получава обратният ефект - вместо да даде с пълни шепи (според естествената сигнификация на планетите и дома), се получава липса, недостиг. Същият принцип се прилага и при анализа на репродуктивните способности в хороскопа, но спрямо 5 дом. Тук говорим за братя и сестри и липсата им.