Здравей Гост

Живот като на кино

• 35 Отговора
  • 4489 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:Живот като на кино
« Отговор #20 -: Май 11, 2011, 08:49:45 pm »
При тебе е много сложно мила защото всичко опира до Мерка, който е ретро, и У на СЛВи се намира в съвпад с ЮЛВ. За да се отключи успешната реализация по СЛВ индивида трябва да се научи да работи с времето и пространството.
Това е аспект подобен на моя.
УСЛВ в съвпад с УЮЛВ. Това е аспект който когато се отработи можеш да манипулираш събития и хора, но за това е нужно израстване. За хора с такива аспекти се казва, че не са случайни  и могат да влияят на развитието на човечеството.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 11, 2011, 08:55:46 pm »
При тебе е много сложно мила защото всичко опира до Мерка, който е ретро, и У на СЛВи се намира в съвпад с ЮЛВ. За да се отключи успешната реализация по СЛВ индивида трябва да се научи да работи с времето и пространството.
УСЛВ в съвпад с УЮЛВ. Това е аспект който когато се отработи можеш да манипулираш събития и хора, но за това е нужно израстване. За хора с такива аспекти се казва, че не са случайни  и могат да влияят на развитието на човечеството.

Има взаимна рецепция на управителите на нодалната ос , както и ретроградие и при мерка и при юпито....
Градусите по сидерал са на границата на първата декада в скорпион / телец....значи говорим за венера и марс.... ;D
И ако трябва да се разгледат през погледа на всички школи звученето им ще е безумно противоречиво....

А аз просто трябва да намеря отговора защо живота ми е кино?! :unsure: Не филм , а кино.... :'(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #22 -: Май 11, 2011, 09:16:32 pm »

Има взаимна рецепция на управителите на нодалната ос , както и ретроградие и при мерка и при юпито....
Градусите по сидерал са на границата на първата декада в скорпион / телец....значи говорим за венера и марс.... ;D
И ако трябва да се разгледат през погледа на всички школи звученето им ще е безумно противоречиво....

А аз просто трябва да намеря отговора защо живота ми е кино?! :unsure: Не филм , а кино.... :'(

Всеки живот е кино то нали знаеш - живота е сцена само , че едни имат дарбата да се изразяват и описват нещата по-добре а дрги хора не могат да го направят. Ти умееш да се израяваш по-колоритно и не се притесняваш да споделяш.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Май 11, 2011, 09:26:14 pm »
Годините никога не са имали значение за мен , нито физически нито ментално....Често децата ми са казвали:"Мамо , кога ще пораснеш?!" ;D.....Но в крайна сметка техния отпечатък си оказва влиянието....
В живота ми е имало всичко , както и много опит трупан при различни обстоятелства...Ставала съм , падала съм , продължавала съм , успявала и неуспявала , но винаги в екшъна....в действието .....,никога , ама никога отстрани и като наблюдател....
В далечната 1986г. , когато дупето ми беше като детско барабанче ;D и когато оптимизма граничеше с лудост нямаше земна сила , която да вразуми желанията и страстите....Света беше сякаш поднесен на тепсия , имах желание да покорявам и всяка стъпка беше победа... ;D Побеждавах и това беше най-важното , единствената цел....
Мъжете?! За тях или добро или нищо.... ;D Е , не е съвсем правилно твърдението , но те сякаш идваха с определени задачи и цели....Винаги съм знаела , че всъщност съм сложна и трудна за обичане.... :-[ ;D...Дори невъзможна...Но дали всъщност те са обичали мен или онова , което имам в себе си , а при тях липсва....
Деспотичния баща , желанието за свобода или нещо друго бяха предпоставка да стана малката снаха на един от тогавашните ръководители на държавата....?! Кое всъщност провокира това тогава и до днес не мога да осъзная...
Защото нямам спомени за онази стъпка , спонтанна и непринудена , но една сутрин осъмнах в студа , заедно с кумовете си в ритуалната зала на Витошка.... ;D Студ и сняг....в деня в който подписах гражданския договор с маминото синче дори не осъзнавах какво върша.... ;D
Месеци по-късно сватбата беше задължителна и наложителна....И както си му е реда се изсипаха около 300 човека...лица , които не помня , силуети и суета....Ръководители , хора , горчиво.... ;D....А аз вече с оформено коремче....
И така , докато не родих и 15 дни по-късно не напуснах вилаетите на "специалните"....Тръгнах си , защото вече знаех какво правя и знаех , че трябва да го направя....
И така в годините се разминахме...Ние дори не се виждахме , не се чувахме , не комуникирахме....Имах усещането , че той е оставил пълномощно на баща си ;D...,защото неговия баща и до ден днешен наричам татко...Собствения ми баща не ми е бил толкова близък...

Ще продължа по-късно..... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #24 -: Май 11, 2011, 09:34:32 pm »
На мнение си , че се случва , защото по този начин трябва да се науча.... :rolleyes: Но на какво? :-\ :rolleyes:

Ти сама си избираш този живот, още преди да се родиш. Всички се учим и на всички ни е трудно!
Хубавото е че Стрелеца винаги намира начин и успява, а не вдълбава надълбоко като други зодии.
Учи се на търпение, на любов, учи се да не бързаш! Ние все бързаме за някъде...и това уморява другите....
Учи се да обичаш себе си и да имаш реална представа за живота си.
Учи се да се кефиш и не задълбавай. Както ми каза един астролог - на тебе всичко ти е в главата и сама си правиш " филмите" а то всъщност всичко си е наред...

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Май 11, 2011, 09:44:59 pm »
На мнение си , че се случва , защото по този начин трябва да се науча.... :rolleyes: Но на какво? :-\ :rolleyes:

Ти сама си избираш този живот, още преди да се родиш. Всички се учим и на всички ни е трудно!
Хубавото е че Стрелеца винаги намира начин и успява, а не вдълбава надълбоко като други зодии.
Учи се на търпение, на любов, учи се да не бързаш! Ние все бързаме за някъде...и това уморява другите....
Учи се да обичаш себе си и да имаш реална представа за живота си.
Учи се да се кефиш и не задълбавай. Както ми каза един астролог - на тебе всичко ти е в главата и сама си правиш " филмите" а то всъщност всичко си е наред...

Въобще не коментирам дали ми е трудно или лесно...Философията си е философия....Важно е да се намери причината...Защо? ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Май 11, 2011, 09:54:21 pm »
Както и да е живота продължи , всеки по пътя си , компанията с която бяхме свързани пое и тя по пътя си....Всеки от нас е тръгнал за някъде....Но защо , защо да се срещнем след толкова години и да разберем , че и децата ни са свързани без да подозират нищо за нас.... :'( Просто турски сериал с бразилски привкус , американска гордост и ....не знам още какво?! :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #27 -: Май 11, 2011, 09:58:52 pm »
Aз имам лъвски акцент, но не съм по драмите.
Всъщност, има драми, но са изключително вътрешни.

« Отговор #28 -: Май 12, 2011, 01:14:01 am »
Ние Стрелците все си оставаме едни големи деца нали? Кажи ми че не е така....

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 12, 2011, 05:48:40 am »
Ние Стрелците все си оставаме едни големи деца нали? Кажи ми че не е така....

В това е чара на Стрелеца...Имах едно гадже навремето....,казваше ми: ХЕЙ СТРЕЛЕЦО СТРЕЛЯЙ ИЛИ СИ ВЪРВИ! ;D
От тогава се научих , че не е важно само да стреляш...,важни са и други неща....от сорта на ЦЕЛ  е ВРЕМЕ....БЪРЗИНА И ТОЧЕН ОКОМЕР.... ;) :wub:И не на последно място-патрона... ;D

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #30 -: Май 13, 2011, 12:57:07 am »
Драми, екшъни, комедии.. важното е да няма скука  ;D
Всички ние сме филмови звезди, чеда на Бродуей  ;D

Сложна е тази позиция на възлите и доста интересна :))) от два, три дни и аз чета за тях :))))
Явно в минал живот си действала на изцяло на своя глава :п Значи ще се развиваш посредством партньорите, чрез тях ще учиш за себе си, съвпада на диспозитора на СЛВ с ЮЛВ ми е много интересен, чрез партньори от минал живот ли ще става това развиване, но положението на ЮЛВ също означава, че там не трябва да прекаляваме, да задълбаваме, да стигаме до крайности, защото това ще ни донесе много сълзи.. А може би всички умения, които си натрупала в минал живот трябва да ги предадеш на другите, да ги научиш на твоята мъдрост, на твоето търпение и на всички качества, които не им достигат, трябва да погледнеш отстрани на картинката и смирено да тръгнеш към другите, да не се концентрираш много върху себе си, а върху другите.. доста е сложна тази позиция.. Ти си се развила като личност още от минали въплъщения, достигнала си много високо ниво, развила си всичко от стрелеца, сега е време да погледнеш от другата страна на нещата, чрез качествата на близнаците да опознаеш другите, да им позволиш да бъдат част от твоя свят, да ги зареждаш с енергия.. И мисля, че до тук си постигнала много от задачите си по СЛВ :))))

Дано поне с малко да съм ти била полезна :)))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Май 13, 2011, 01:06:30 am »
Драми, екшъни, комедии.. важното е да няма скука  ;D
Всички ние сме филмови звезди, чеда на Бродуей  ;D

Сложна е тази позиция на възлите и доста интересна :))) от два, три дни и аз чета за тях :))))
Явно в минал живот си действала на изцяло на своя глава :п Значи ще се развиваш посредством партньорите, чрез тях ще учиш за себе си, съвпада на диспозитора на СЛВ с ЮЛВ ми е много интересен, чрез партньори от минал живот ли ще става това развиване, но положението на ЮЛВ също означава, че там не трябва да прекаляваме, да задълбаваме, да стигаме до крайности, защото това ще ни донесе много сълзи.. А може би всички умения, които си натрупала в минал живот трябва да ги предадеш на другите, да ги научиш на твоята мъдрост, на твоето търпение и на всички качества, които не им достигат, трябва да погледнеш отстрани на картинката и смирено да тръгнеш към другите, да не се концентрираш много върху себе си, а върху другите.. доста е сложна тази позиция.. Ти си се развила като личност още от минали въплъщения, достигнала си много високо ниво, развила си всичко от стрелеца, сега е време да погледнеш от другата страна на нещата, чрез качествата на близнаците да опознаеш другите, да им позволиш да бъдат част от твоя свят, да ги зареждаш с енергия.. И мисля, че до тук си постигнала много от задачите си по СЛВ :))))

Дано поне с малко да съм ти била полезна :)))))

Много благодаря за включването Слънце... :wub:

Полезна си и още как след като провокираш разни мисли.... :rolleyes: :wub:
Докато те четях , се сетих , че последния урок който вероятно трябва да дам е на Близнак отново....06.06.1968г. Мисля , че е в София....

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #32 -: Май 13, 2011, 01:58:11 am »
Определено ще има урок, както за него, така и за теб..
Направих синастрия, веднага ми се наби на очи, че твоята луна е мажорно неаспектирана от неговите планети.. Все повече ми правят впечатление куинконсите, каретата и полусекстилите.. и изобщо не действат тайно, а по-скоро в началото са неуловими и неосъзнати :)) 
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 13, 2011, 05:32:44 am »
Дааа, изключително важни са минорните аспекти , както и всички разбира се...Висш пилотаж ги наричам.... :unsure:

А на този съм се приготвила да му смачкам ЕГОТО , така както аз си знам.... :angry: Вярвям , ще успея... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #34 -: Май 13, 2011, 05:39:00 am »
А на този съм се приготвила да му смачкам ЕГОТО , така както аз си знам....

Направи го със скорпионски финес и стрелешки замах.  ;D На мен замахът ми липсва, но финеса го докарвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 13, 2011, 05:44:59 am »
А на този съм се приготвила да му смачкам ЕГОТО , така както аз си знам....

Направи го със скорпионски финес и стрелешки замах.  ;D На мен замахът ми липсва, но финеса го докарвам.
:kissd: , обещавам....Фино и леко , но така , че да не може да мръдне..... :( ;D