Здравей Гост

Усвоени планетни енергии

• 79 Отговора
  • 8239 Прегледи
*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
Усвоени планетни енергии
« -: Май 14, 2011, 02:24:23 am »
До къде стигате с енергиите на планетите?
Прочетох , че при някои Хирон се изявява положително , други предпочитат квадратурите , трети не усещат изобщо транзитите , на четвърти не им действат нито хоризонтално , нито вертикално.
Не мислите ли , че планетарните енергии имат своите интелектуални и материални вибрации и част от тях не стигат до мястото което трябва да стигнат!?
До колко и кои планети в хороскопа Ви оказват влияние?
Има ли сред Вас хора , които не усещат Сатурн , Плутон , Нептун , Хирон , защо не и Юпитер?

Надявам се да се получи дискусия :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Усвоени планетни енергии
« Отговор #1 -: Май 14, 2011, 02:37:44 am »
Усвоила съм всичко , до ниво кадет.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

• 2187
« Отговор #2 -: Май 14, 2011, 02:55:59 am »
Хирон и аз не усещам (говоря за съвпади, за другите дори и не помислям)
Сатурн/Уран - съвпад/опозиция, квадрат - много силно, тригон - слабо
Нептун - съвпад силно, квадрат/тригон - слабо
Плутон - съвпад силно, опозиция/квадрат/тригон - слабо, до незначително

секстилите почти съвсем не

говорим за транзити, нали :rolleyes:
и струва ми се, усещането за "тези" енергии не е точно комплимент :blink:

« Отговор #3 -: Май 14, 2011, 03:01:13 am »
имам питане - показатела за усвоеност  на енергията на дадена планета  само външна събитийност ли е  :rolleyes: или... и още нещо, вътр.трансформе невидимо или какво :rolleyes:или усвояването е като еврофондовете , отчита се ,а реална наличност свършена дейност зеро
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Май 14, 2011, 03:03:26 am »
Прочетох , че при някои Хирон се изявява положително , други предпочитат квадратурите , трети не усещат изобщо транзитите , на четвърти не им действат нито хоризонтално , нито вертикално.
Не мислите ли , че планетарните енергии имат своите интелектуални и материални вибрации и част от тях не стигат до мястото което трябва да стигнат!?
Има ли сред Вас хора , които не усещат Сатурн , Плутон , Нептун , Хирон , защо не и Юпитер?

Първо, Хирон не е планета. Има огромна разлика между интензитета на енергията на планетите и тази на един астероид, какъвто е Хирон. Първите са по-силни, следователно доминират. Има йерархия на небесните тела.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #5 -: Май 14, 2011, 03:07:59 am »
имам питане - показатела за усвоеност  на енергията на дадена планета  само външна събитийност ли е  :rolleyes: или... и още нещо, вътр.трансформе невидимо или какво :rolleyes:или усвояването е като еврофондовете , отчита се ,а реална наличност свършена дейност зеро

:72:  Предлагам да въведем "Коефициент на полезна усвояемост" (КПУ)
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #6 -: Май 14, 2011, 03:17:52 am »
Транзитите на Юпитер като не изливат в/у ми благодат, това усвоена енергия ли е или напротив?

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #7 -: Май 14, 2011, 03:18:42 am »

Първо, Хирон не е планета. Има огромна разлика между интензитета на енергията на планетите и тази на един астероид, какъвто е Хирон. Първите са по-силни, следователно доминират. Има йерархия на небесните тела.

Това не е нищо ново и не съм я нарекла планета- Хирон. Но е косач и не е за подценяване в никой случай!
Йерархия няма има хаос. :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Май 14, 2011, 03:26:14 am »

Това не е нищо ново и не съм я нарекла планета- Хирон.
Йерархия няма има хаос. :blink:

Има йерархия на планетните цикли. А също и индивидуално присъщи йерархични зависимости. Това обяснява факта, защо при едновременно случващи се транзити едните са по-окрояващи се на фона на другите.

Например, аз усещам най-силно транзитите на Уран, защото съм Уранова (Уран управлява светилата ми) и тези на Юпитер, защото съм с изгряващ Стрелец, както и транзитите на Плутон, защото Уран е в съвпад с него в натала. Но аз съм астролог и мога да кажа, че всичко влияе, защото си следя транзитите и оттам си правя изводи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Май 14, 2011, 03:30:35 am »
Аз пък казвам Хирон е планета.... ;D ;D
Има ли значение какво е , що да сме дребнави?!
Астролога е широкоскроен , той не е буквалис.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Май 14, 2011, 03:33:27 am »
Ако само размерът имаше значение...  ;D
Де да знам, скептична съм спрямо Хирон и не съм видяла да показва нещо по-различно от това, което може да се извлече от останалите планети в хороскопа. Но по тази логика гигантът Юпитер би трябвало да оказва най-силно влияние, а на практика не е така.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #11 -: Май 14, 2011, 03:34:45 am »
Аз също и предлагам да не се слагат етикети на астролозите, които мислят различно моля!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #12 -: Май 14, 2011, 03:35:04 am »

Аз! Пък даже и Слънцето и Луната не ги усещам. Вие как ги усещате?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Май 14, 2011, 03:36:22 am »
Ако само размерът имаше значение...  ;D
Де да знам, скептична съм спрямо Хирон и не съм видяла да показва нещо по-различно от това, което може да се извлече от останалите планети в хороскопа. Но по тази логика гигантът Юпитер би трябвало да оказва най-силно влияние, а на практика не е така.

Повярвай ми размера е от значение.
Аз съм водолей с асцендент стрелец от 15 години се занимавам с астрология и знам , че в небето всичко има значение. Не говорим за духовност.Всички сме божии творения. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Май 14, 2011, 03:43:31 am »
Аз също и предлагам да не се слагат етикети на астролозите, които мислят различно моля!

А кой е сложил етикет , нещо не разбрах.... :o :rolleyes: ;D.....

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #15 -: Май 14, 2011, 03:55:50 am »
Брей , че много Уранянки със стрелчешки акцент в тоя форум има.
И Стела и Марая- изумена съм. Дълго чета и разбирам колко сте различни.Е , едната от 11 , а другата от 15години се занимава с астрология. Дали астрологията се занимава с Вас момичета?

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Май 14, 2011, 03:58:41 am »
Тара , пошегувах се...., аз не съм воЗолей , ;D ;D а телец :P ;D

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #17 -: Май 14, 2011, 04:09:25 am »
Ако само размерът имаше значение...  ;D

Имаше една теория, че колкото по-далече е едно небесно тяло, толкова по-силно влияние оказва върху нас.
Според мен това е логично (макар и необяснимо от гледна точка на съвременната физика  ;D )  и мощта на влияние се определя от масата на обекта по разстоянието до нас.

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #18 -: Май 14, 2011, 04:13:21 am »
Да , имаше теория. И Плутон е най-важната планета в този ред.
От мен лека нощ приятели! :wub:
Бъдете щастливи и обичани!
И не е важно , дали си вино-лей или вино-подлей, важно е да си астролог , тук в този форум.
Или езико-терик , а защо не и мръс-тик? :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Май 14, 2011, 04:19:14 am »
Винаги са ми били интересни казусите, когато при две сходни карти или почти еднакви енергиите на планетите се изразяват по съвсем различен начин.
Имам братовчедка със Слънце във Водолей, АС Стрелец и Уран на МС, при нея обаче пълният втори дом в съчетание с ъглов Сатурн в квадрат с Луната си е казал думата. Много материално същество, астрологията и прочие окултни науки не я влекат въобще. Интересува я само нейният собствен комфорт и на семейството й, в живота е с нагласа да получава, нищо никому не дава от сърце.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.