Diyana, за да се говори толкова за лъжа и лицемерие, явно са сред качествата, които дразнят Стрелеца (май повечето в тази тема имат :sun: в :sagittariuss:) - също така е логично изпипания лъжец и лицемер да не развява това качество (скорпионската тема). Пък и има разлика от невинната измишльотина и лъжата, (интригата) която е целенасочена - от първото може да се получи страхотен роман, а второто хъмм - преди малко зациклих в една от многото астробанки и се изумих, колко много писатели, политолози и социолози имат слънце в стрелец + планета в риби.
въпреки, че мерка не ми е от най-добрите (близък уран, лилит... и какви ли не камъняци) не си спомням да съм лъгала... много, но пък за сметка на това често ставам жертва на лъжци (нептун кв. марс де)
А за депресиите и обидите дам - дълго е въпрос на гледна точка, има хора, за които и 2 дни е много време, а за други една година е малко

И ако се върнем към "прикриването" според мен стрелците умеят да прикрият обидата (депресията) да вдигнат глава и да се ухилят, макар в душицата да им се плаче.