Здравей Гост

Необикновените способности на стрелеца

• 132 Отговора
  • 15509 Прегледи
*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #20 -: Май 17, 2011, 07:10:37 am »
Нали ви казах, че зареждат с положителна енергия?
В момента съм ухилена като маймунка  :rolf:
Колко малко му е нужно на човек, за да се усмихне - контакт със стрелец  :P

И аз те обичам, прекрасна, Марайке  :kissd:

И аз съм стрелец, хеййй  :P :P :P :P :P :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Май 17, 2011, 07:14:52 am »
Еее, аз докато си пишех коментарчето, вие извадихте керливите ризи  ;D ;D ;D мислех, че темата е с положителен наклон  :-[

Имах секретарка , която ме питаше:
-Г-жо с коя новина да започна?!- с добрата или с лошата.... :unsure:
Винаги казвах , с лошата Славея , но ще завършиш с добрата.... ;D

Темата ще завърши с копринени думи...,защото у стрелеца има една необикновена способност.... ;D :P
Една , но адски актуална и важна....особено днес....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Май 17, 2011, 03:48:24 pm »
За съжаление Стрелецът като всеки друг знак не е изтъкан само от положителни черти.
Познавам изключително фалшиви и лицемерни Стрелци, да не се обиждат присъстващите във форума.
Навремето имах приятелка с акцентиран Стрелец в хороскопа, Луна в Риби. Много обичаше животните, но беше доста шантава и послъгваше.

:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да изобщо съвсем безцелно ами ей така заради историята  :rolleyes:
Но пък си права, че има доста лицемерни стрелци (фокусирам хора със слънце в стрелец).
Всъщност лицемерието може да се търси по кофти поставен меркурий?

и не само...Вари го , печи го , мерка е на 28 гр. от слънце , ни повече , ни по-малко... ;)
Но , ако намериш мерка в близък контакт с нептун...-бързо бягай...Щото...си е е.....о мамата...

Извинявам се грубия израз, обаче духай супата. Аз имам Меркурий в съвпад с Нептун и никой не може да ме нарече лицемерка и лъжкиня. И двете планети получават само секстили.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #23 -: Май 17, 2011, 04:01:52 pm »
Хм, прави ли ви впечатление, че който и знак да се зачекне, като се стигне до отрицателните му качества, винаги се извежда "лицемерието". Май това ще излезе една от най-дълбоките болежки на форума. Много сме фиксирани в пустото лицемерие. :-\

И напоследък си мисля, че въпросното е способност именно на Меркурий. Per se. А не в конкретен знак. Ако Слънце и Луна не си говорят както трябва в хороскопа, отпускат края на Меркурий и той почва да "мери" лицата на натива според средата.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Май 17, 2011, 04:08:51 pm »
За съжаление Стрелецът като всеки друг знак не е изтъкан само от положителни черти.
Познавам изключително фалшиви и лицемерни Стрелци, да не се обиждат присъстващите във форума.
Навремето имах приятелка с акцентиран Стрелец в хороскопа, Луна в Риби. Много обичаше животните, но беше доста шантава и послъгваше.

:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да изобщо съвсем безцелно ами ей така заради историята  :rolleyes:
Но пък си права, че има доста лицемерни стрелци (фокусирам хора със слънце в стрелец).

и не само...Вари го , печи го , мерка е на 28 гр. от слънце , ни повече , ни по-малко... ;)
Но , ако намериш мерка в близък контакт с нептун...-бързо бягай...Щото...си е е.....о мамата...

Извинявам се грубия израз, обаче духай супата. Аз имам Меркурий в съвпад с Нептун и никой не може да ме нарече лицемерка и лъжкиня. И двете планети получават само секстили.
;D ;D
всяко правило има изключение....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Май 17, 2011, 04:24:54 pm »
Хм, прави ли ви впечатление, че който и знак да се зачекне, като се стигне до отрицателните му качества, винаги се извежда "лицемерието". Май това ще излезе една от най-дълбоките болежки на форума. Много сме фиксирани в пустото лицемерие. :-\

И напоследък си мисля, че въпросното е способност именно на Меркурий. Per se. А не в конкретен знак. Ако Слънце и Луна не си говорят както трябва в хороскопа, отпускат края на Меркурий и той почва да "мери" лицата на натива според средата.

Добре е преди да се правят обощения и заключения , да се прегледа цялата тема.... ;D ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #26 -: Май 17, 2011, 05:00:19 pm »
аз много харесвам положителния им заряд, пръска, струи, оптимизъм и не подправеност дори и когато става въпрос за егоистични подбуди....  :blink:
това, което не харесвам е егоизма им ...когато са в егоистичния си вихър просто нищо не може да ги притесни или смути, нищо не ги интересува......другите да се оправят....
и аз да кажа, че имам такива наблюдения от околоните и ежедневието ми   :blink:

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #27 -: Май 17, 2011, 05:02:59 pm »
не забравяйте склонността към дълги и дълбоки депресии  :angry:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #28 -: Май 17, 2011, 05:08:24 pm »
Добре е преди да се правят обощения и заключения , да се прегледа цялата тема.... ;D ;)

Винаги чета всичко, Марая. И подписите, и малките буквички. Това ми е от скрупульозния и захлЮпен Сатурн. Ай, прочети я темата и ти сега, ама не само главните букви и усмихнатите емотиконки, и виж, коя е най-често срещаната думичка в нея. Не е оптимизъм :P.

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Май 17, 2011, 05:15:09 pm »

Винаги чета всичко, Марая. И подписите, и малките буквички. Това ми е от скрупульозния и захлЮпен Сатурн. Ай, прочети я темата и ти сега, ама не само главните букви и усмихнатите емотиконки, и виж, коя е най-често срещаната думичка в нея. Не е оптимизъм :P.

Значи не я виждаш... :P Сигурно пак е виновен Сатурн ;D ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #30 -: Май 17, 2011, 05:26:38 pm »
Значи не я виждаш... :P Сигурно пак е виновен Сатурн ;D ;)

6. Не търпи лъжата и двуличието.

Познавам изключително фалшиви и лицемерни Стрелци,
..... и послъгваше, не можеше да се разчита на нея.

:-[ брех, ама понякога има стрелци дето могат такива приказки от 1001 нощ да сътворят и не с цел да излъжат или да изобщо съвсем безцелно ами ей така заради историята  :rolleyes:

... ахх каква лъжкиня излезе, а се правеше на Девата от Гуадалупе...

Лъжите им не винаги са безобидни фантазии или на шега, има и съвсем предумишлени.

Айде да не продължавам. Като четох темата за изключителните скорпиони, лицемерието беше в малко по-драматични краски - по-подмолничко и прикрито някак, ама пак си същото.

Не ми беше за туй думата обаче, а за онуй, че варим-печем, все за този недостатък най-много драчим. Най сме байгън от него, значи. Е, те тъй, астропсихоложски да се изходя по въпроса и аз :P.

« Отговор #31 -: Май 17, 2011, 05:28:39 pm »

Депресиите не са дълги но са дълбоки!
Проблема е че Стрелеца е много чувствителен, макар да не си личи, може и най-малкото нещо да го разстрои и с дни да не спи от мъка, че е обиден....

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Май 17, 2011, 05:59:16 pm »

Депресиите не са дълги но са дълбоки!
Проблема е че Стрелеца е много чувствителен, макар да не си личи, може и най-малкото нещо да го разстрои и с дни да не спи от мъка, че е обиден....

Съзирам и в това необикновена способност...... ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #33 -: Май 17, 2011, 06:09:17 pm »
Diyana, за да се говори толкова за лъжа и лицемерие, явно са сред качествата, които дразнят Стрелеца (май повечето в тази тема имат   :sun: в :sagittariuss:) - също така е логично изпипания лъжец и лицемер да не развява това качество (скорпионската тема). Пък и има разлика от невинната измишльотина и лъжата, (интригата) която е целенасочена - от първото може да се получи страхотен роман, а второто хъмм - преди малко зациклих в една от многото астробанки и се изумих, колко много писатели, политолози и социолози имат слънце в стрелец + планета в риби.
въпреки, че мерка не ми е от най-добрите (близък уран, лилит... и какви ли не камъняци) не си спомням да съм лъгала... много, но пък за сметка на това често ставам жертва на лъжци (нептун кв. марс де)

А за депресиите и обидите дам - дълго е въпрос на гледна точка, има хора, за които и 2 дни е много време, а за други една година е малко :) И ако се върнем към "прикриването" според мен стрелците умеят да прикрият обидата (депресията) да вдигнат глава и да се ухилят, макар в душицата да им се плаче.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #34 -: Май 17, 2011, 06:17:01 pm »
1. Оптимизъм до дупка.
2. Вяра , дори когато няма изход.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
7. Не понася подлизурковците.
8. Вечно търси знания и хора.
9. Не понася фалша....

Нататък продължете Вие и кажете защо....И на кому е нужен стрелеца.... :yahoo: :haha:
Познавам няколко стрелци, които ОБОЖАВАТ лъжата и двуличието, подлизурковци са и около тях можеш да "подишаш" доста фалш...идея нямам защо такива са ми впечатленията :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Май 17, 2011, 06:32:37 pm »
1. Оптимизъм до дупка.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
9. Не понася фалша....

Нататък продължете Вие и кажете защо....И на кому е нужен стрелеца.... :yahoo: :haha:
Познавам няколко стрелци, които ОБОЖАВАТ лъжата и двуличието, подлизурковци са и около тях можеш да "подишаш" доста фалш...идея нямам защо такива са ми впечатленията :-\

Разпознаваш ги само в точките 6 , 7 и 9....И нищо друго не би могла да кажеш за тях.... :rolleyes: ;D

Нека позная сред тях няма мъже....или бъркам ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #36 -: Май 17, 2011, 06:36:56 pm »
1. Оптимизъм до дупка.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
9. Не понася фалша....

Разпознаваш ги само в точките 6 , 7 и 9....И нищо друго не би могла да кажеш за тях.... :rolleyes: ;D

да речем 40 на 60 в полза на жените... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Май 17, 2011, 06:42:16 pm »
1. Оптимизъм до дупка.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
9. Не понася фалша....

Знаех си аз.... ;D

И според теб при тях липсват каквито и да било способности...., освен умението да лъжат , мажат , да са подлизурковци и фалшиви.... :unsure: :-\

Винаги съм казвала , че Юпитер е лоша планета , особено когато е невидима в картата на натива.... ;D

Що не качиш някоя карта да я разгледаме.... :rolleyes: , от тези на чиито впечатления се базираш... ;D

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #38 -: Май 17, 2011, 07:07:22 pm »
1. Оптимизъм до дупка.
3. Любов към животните.
4. Любов към природата.
5. Непоправим философ.
9. Не понася фалша....

Знаех си аз.... ;D

И според теб при тях липсват каквито и да било способности...., освен умението да лъжат , мажат , да са подлизурковци и фалшиви.... :unsure: :-\

Винаги съм казвала , че Юпитер е лоша планета , особено когато е невидима в картата на натива.... ;D

Що не качиш някоя карта да я разгледаме.... :rolleyes: , от тези на чиито впечатления се базираш... ;D
Щото не знам час на раждане, чакай сега, не го приемай лично... :P Нещата, които подчертах, съм ги усетила ярко изразени....Иначе що се касае до юпитер, много съм се чудила, доколкото е съуправител и на риби, дали и рибите не са в тоя кюп ;D

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
« Отговор #39 -: Май 17, 2011, 07:13:15 pm »
и те, и те, ама при тях имаме и Нептун...  ;D

всъщност не е ли странно, че бракове и връзки между Слънце в Стрелец и Риби са често явление, а все пак вероятността Слънцата да са в квадратура е голяма - явно това е един от търпимите ъгли?
п.с. много си ги обичам рибите де