Здравей Гост

Необикновените способности на стрелеца

• 132 Отговора
  • 15515 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Необикновените способности на стрелеца
« Отговор #100 -: Май 19, 2011, 01:14:10 am »
 Самата истина, но не им ( става въпрос за две различни стрелкини) се получи.
В единия случай "потърпевша" бях аз-Лилит в 11 дом.  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #101 -: Май 19, 2011, 01:16:26 am »

И в кой знак е Лилитката? ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #102 -: Май 19, 2011, 01:17:05 am »
близнаци.

*

Stella

• 7765
« Отговор #103 -: Май 19, 2011, 01:21:31 am »
В единия случай "потърпевша" бях аз-Лилит в 11 дом.  ;D

И аз имам такива наблюдения за стрелкини - едната е моя колежка, а другата - съученичка...После се правят, че нищо не е станало и се пишат първи приятелки на съперниците си. Ни лук яли, ни лук мирисали.

Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #104 -: Май 19, 2011, 01:25:40 am »
Хаха, а една Стрелкиня се сприятели с жената на любовника си. канеше ги семейно на гости и и правеше масажи на раменете на масата пред всичките им приятели.. Срам.....срам, срам.

Откъде знам, ли? Няма скрито-покрито!

ПП. Наричаше я "слънце" и "миличко"  :o
« Последна редакция: Май 19, 2011, 01:32:46 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #105 -: Май 19, 2011, 02:37:41 am »
еййй изкарахте ги стрелците най-злите и безскрупулните

« Отговор #106 -: Май 19, 2011, 02:38:52 am »
еййй изкарахте ги стрелците най-злите и безскрупулните

Не, бе. Просто са пердета.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Май 19, 2011, 02:45:14 am »
ЗАВИЖДАТ НИ..... ;D ;D

Провокирах с тази тема ОГЪНЧЕ....,зависта е най-лошата черта на българина....

ДОБРО ЗА СТРЕЛЕЦА ОТ МАЛЦИНА ЧУХ....НО....ЩЕ ТИ КАЖА НЕЩА ;D ;D Срещу нас да тичат -няма да ни стигнат!

ВИЖ ТАЗИ ТЕМА.....АСЦЕНДЕНТА БИЛ СТРЕЛЕЦ :57: И ТИ КАК ГО НАРИЧАШ ТОВА! И ВИЕ КОЛЕГИ! Е ТЕ ТОВА Е СТРЕЛЕЦА-МРАЗИ ПОДЛИЗУРКОВЦИТЕ И ЛИЦЕМЕРИТЕ!!! ;D

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2304.msg220580.html#new 

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #108 -: Май 19, 2011, 02:47:37 am »
Всеки знак има и положителни, и отрицателни черти.

Не се и съмнявам, че Стрелец с акцент върху Скорпион, Козирог или Телец може да бъде до болка прям.

я да се припозная- това съм аз, ма ме посъветваха да престана да убивам с думи :o :P

Още си спомням разказа ти за среща със случаен онанист в парка, представям си как си го стъписала горкия.  ;D

може и да съм го излекувала завинаги ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #109 -: Май 19, 2011, 02:55:05 am »

И аз имам такива наблюдения за стрелкини - едната е моя колежка, а другата - съученичка...После се правят, че нищо не е станало и се пишат първи приятелки на съперниците си. Ни лук яли, ни лук мирисали.

На мен една такава навремето ми предложи да й лобирам интересите у нашиЙо град, вероятно за да нанесе удар под кръста на колегите, на които официално лижеше задниците (ще да е било от куртоазия  ;D), както се разбра впоследствие. Но там имаше други планетни влияния, не го свързвам със стрелешкото.

Иначе на мен стрелкиня не ми е отмъквала никое гадже, сред представителките на този слънчев знак имам и съм имала приятелки. Изключително разнолики са, не може да се обобщят лесно и да се каже, че еди какви си качества са тяхна запазена марка. По принцип при мутабелните я има тази черта, най-трудно се поддават на обобщения и при всички тях наблюдавам силно изразена хамелеонщина, ако съответният знак е подчертан.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Май 19, 2011, 03:01:27 am »
е НЕМА НАЧИН....СТРЕЛИЧКЕ..., тоя съм сигурна...,че отдавна не практикува....СЕКСА ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #111 -: Май 19, 2011, 03:42:10 am »
Хмм странно .. От два дни хвърлям по едно око на темата и съм малко озадачен .. Преобладава някак си негативизмът, което точно тук някак си седи не на място .. Непонятно ми е как някой който се стреми да огрее целият свят изглежда толкова тъмно отстрани ..  :(  Ако стрелците не се подкрепяме като гледам няма кой да ни подкрепи :) 
Светли поздрави на безкрайна степен закачени на стрела от мен :):):)
Бъди промяната, която искаш да видиш в другите :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Май 19, 2011, 03:44:43 am »
Хмм странно .. От два дни хвърлям по едно око на темата и съм малко озадачен .. Преобладава някак си негативизмът, което точно тук някак си седи не на място .. Непонятно ми е как някой който се стреми да огрее целият свят изглежда толкова тъмно отстрани ..  :(  Ако стрелците не се подкрепяме като гледам няма кой да ни подкрепи :) 
Светли поздрави на безкрайна степен закачени на стрела от мен :):):)

Ми добре дошъл!

Има обаче една анкета и скоро ще я изтипосам....,щото докато света живее в лицемерие , все ще ползва безплатно ток-стрелчешко производство.... ;D ;)

« Отговор #113 -: Май 19, 2011, 07:43:58 am »
Прочетох цялата тема и струва ми се не открих една думичка, която според мен също е много показателна за стрелеца... ИДЕАЛИЗЪМ. Баща ми е стрелец, разкошен човек, който винаги си остана идеалист и не промени житейските си ценности според \"времето\" в което живеехме. Изключително духовно силен мъж, оптимист дори и в нереалното. човек доставящ радост при пръв удобен повод и търпящ и до днес майка ми- телец  ;D

Дай дефиниция към днешна дата на думата- идеализъм....
Към днешна дата....може би сина ми и други млади хора които вярват, че нещата в БГ ще се \"оправят\" и не искат все още да тръгнат към Софийското летище с еднопосочен билет за друга точка от света. А на времето, предполагам мнозина си спомнят, че членство в БКП даваше доста благинки...условието да заемеш по-висок пост задължително включваше и това. Баща ми въпреки всичко отказваше да стане член на БКП, но все пак с повече труд и разлика във времето успяваше да се изкачва нагоре, защото беше ценен от колегите си. И до ден днешен не членува в никаква партия, пенсионира се с хубава пенсия, продължи да работи и след пенсионирането си, помагаше на всички и имаше много приятели/ последното е в минало време, защото вече е на 80 и доста от приятелите му се позагубиха/. Мога да разказвам много, но исках само да дам пример.

ЗАВИЖДАТ НИ..... Grin Grin

А за завистта... аз съм я нарекла за себе си -национално Българско патологично заболяване, нелечимо за съжаление.

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Май 19, 2011, 08:08:19 am »
Прочетох цялата тема и струва ми се не открих една думичка, която според мен също е много показателна за стрелеца... ИДЕАЛИЗЪМ. Баща ми е стрелец, разкошен човек, който винаги си остана идеалист и не промени житейските си ценности според \"времето\" в което живеехме. Изключително духовно силен мъж, оптимист дори и в нереалното. човек доставящ радост при пръв удобен повод и търпящ и до днес майка ми- телец  ;D

Дай дефиниция към днешна дата на думата- идеализъм....
Към днешна дата....може би сина ми и други млади хора които вярват, че нещата в БГ ще се \"оправят\" и не искат все още да тръгнат към Софийското летище с еднопосочен билет за друга точка от света. А на времето, предполагам мнозина си спомнят, че членство в БКП даваше доста благинки...условието да заемеш по-висок пост задължително включваше и това. Баща ми въпреки всичко отказваше да стане член на БКП, но все пак с повече труд и разлика във времето успяваше да се изкачва нагоре, защото беше ценен от колегите си. И до ден днешен не членува в никаква партия, пенсионира се с хубава пенсия, продължи да работи и след пенсионирането си, помагаше на всички и имаше много приятели/ последното е в минало време, защото вече е на 80 и доста от приятелите му се позагубиха/. Мога да разказвам много, но исках само да дам пример.

ЗАВИЖДАТ НИ..... Grin Grin

А за завистта... аз съм я нарекла за себе си -национално Българско патологично заболяване, нелечимо за съжаление.

Това е идеализъм ДАНИ....Точно това е шибания идеализъм на стрелеца...., той вярва в едно нещо-доброто заложено изначално в хората...и няма земна сила , която да го спре...Той вярва , че хората са част от един учебно-преподавателен процес и , че учителя е ученик , а ученика-учител....Стрелеца е удивителен в тези си качества , той не може да избяга от отговорност , ако е виновен -признава , ако е невинен се бие до смърт...За него е важно , да покаже фактите....да ги види света...и после тръгва...,за да поеме следващата битка...Той не е герой , но времето го прави такъв...,защото живее нашироко и не е дребнав...,ако го захапе животно от групата на тежкия лов ;D , но...,ако някоое комарче докосне човешкия образ и иска да хапне и животинското тяло на кентавъра той става друг....-НЕПРЕДВИДИМ , БЕЗ ДА ОСЪЗНАВА ПОСЛЕДСТВИЯТА , защото знае , че всяко последствие е тежест в бъдещето...
Не е ли идеализъм....ДАНИ? ;) :blink:

« Отговор #115 -: Май 19, 2011, 08:23:52 am »
\" шибания идеализъм\" на стрелеца- баща, на мен лично ми е донесъл само и много РАДОСТ. Имах щастливо детство, защото израстнах в баланса между стрелец- телец, баща привързан и показващ обичта си към децата си и майка- материалист, която и до ден днешен остава студена и понякога непредсказуема в действията си, достатъчно пресметнати. Но не я обвинявам, просто характер, които също ми е дал много за да буда това което съм сега.

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Май 19, 2011, 08:29:34 am »
\" шибания идеализъм\" на стрелеца- баща, на мен лично ми е донесъл само и много РАДОСТ. Имах щастливо детство, защото израстнах в баланса между стрелец- телец, баща привързан и показващ обичта си към децата си и майка- материалист, която и до ден днешен остава студена и понякога непредсказуема в действията си, достатъчно пресметнати. Но не я обвинявам, просто характер, които също ми е дал много за да буда това което съм сега.

Радвай се , че вселената ти е дала шанса да бъдеш част от идеализма на стрелеца... ;) :wub:

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
« Отговор #117 -: Май 19, 2011, 02:49:28 pm »
Дани, Привет от отбора на огнените амазонки :)

идеализмът е както хубав, но май е и гаден особено в на местата където той не е на почит.
Тези дни сериозно се чудя защо хората тук имат толкова негативно мнение за стрелчетата. Хрумна ми, че стрелците често казват истината без задни мисли, но много хора не я възприемат така, и се чудят какви са били задните мисли. Ако един стрелец заяви, че с този "цвят червило приличаш на на маймунско д." той има точно това, но отсрещния го тълкува незнайно как.

Стана ми интересно как го описваш - идеализма на баща ти и консерватизма на майка ти, понякога се чудя това нащо тИле, какво ли дживотно ще излезе :))) с майка стрелец и баща винолейче (тези са ми мммм любими)

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Май 19, 2011, 04:42:32 pm »
Дани, Привет от отбора на огнените амазонки :)

идеализмът е както хубав, но май е и гаден особено в на местата където той не е на почит.
Тези дни сериозно се чудя защо хората тук имат толкова негативно мнение за стрелчетата. Хрумна ми, че стрелците често казват истината без задни мисли, но много хора не я възприемат така, и се чудят какви са били задните мисли. Ако един стрелец заяви, че с този "цвят червило приличаш на на маймунско д." той има точно това, но отсрещния го тълкува незнайно как.

Стана ми интересно как го описваш - идеализма на баща ти и консерватизма на майка ти, понякога се чудя това нащо тИле, какво ли дживотно ще излезе :))) с майка стрелец и баща винолейче (тези са ми мммм любими)

Бутам темичката .... ;D ;D
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4692.0.html

С две думи невъзможно откровени , толкова , че не е за вярване... ;D

*

tara

• *
  • 85
  • няма такава
« Отговор #119 -: Май 19, 2011, 07:51:18 pm »
И това е способност. ;D