Здравей Гост

Транзити, носещи болка

• 151 Отговора
  • 22405 Прегледи
*

Alric

• *
  • 358
Re:Транзити, носещи болка
« Отговор #20 -: Май 19, 2011, 06:09:41 am »
Аз 2 пъти през живота си съм бил в агония.Единият от тия пъти е интересен от гледна точка на транзитите и затова качвам
картата.Според мен слабото звено в случая е натален Марс - транзитен ретрограден Уран е в опозиция на наталния Марс
и транзитен Сатурн е върху Регулус (където е мидпойнта Марс/Луна ).
« Последна редакция: Май 28, 2011, 05:15:02 am от Alric »

*

Stella

• 7765
« Отговор #21 -: Май 19, 2011, 06:12:04 am »
Аз 2 пъти през живота си съм бил в агония.Единият от тия пъти е интересен от гледна точка на транзитите и затова качвам
картата.Според мен слабото звено в случая е натален Марс - транзитен ретрограден Уран е в опозиция на наталния Марс

Транзит на ЮЛВ над Слънце (не подценявай нодалната ос), съчетано с период на Саде сати.

А тр. Уран в опозиция с Марс се съчетава ис марсова квадратура. това може да е предизвикало някакви трескави температурни състояния или възпаления, тъй като Уран транзитира в 6-ти дом...нещо със здравето или инцидент?!!
но марсовите квадратури бързо отминават за 2-3 дни.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 06:16:51 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Май 19, 2011, 06:23:32 am »
Водолей и Лъв нямат нищо общо....Единия иска да блести , но все нещо не му стига , другия да се освободи от суетата и блясъка....и да бъде свободен завинаги....

Има една малка подробност..., но за нея....в престоящата ми книга.... ;D :P , за теб подарена с автограф....,за да не ме забравиш! ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #23 -: Май 19, 2011, 06:27:23 am »

Транзит на ЮЛВ над Слънце (не подценявай нодалната ос), съчетано с период на Саде сати.

А тр. Уран в опозиция с Марс се съчетава ис марсова квадратура. това може да е предизвикало някакви трескави температурни състояния или възпаления, тъй като Уран транзитира в 6-ти дом...нещо със здравето или инцидент?!!

Варицела. Картата показва момента на заразяването с точност до 1 - 2 дни. Десетина дни по-късно, когато Сатурн е влязъл в дева, разбиранията ми за болка бяха предефинирани.

*

Stella

• 7765
« Отговор #24 -: Май 19, 2011, 06:34:15 am »

Варицела. Картата показва момента на заразяването с точност до 1 - 2 дни. Десетина дни по-късно, когато Сатурн е влязъл в дева, разбиранията ми за болка бяха предефинирани.

Уран дава някакво остро вирусно заболяване, съчетано с треска и температура, но бързопреходно, а по Сатурн са хроничните болежки.

Той Сатурн здраво те е подкарал тогава: 1/ саде Сати; 2/ съвпад със Слънце и 3/ транзит в 12-ти дом в аспект с планетите там. Цяла верижна реакция.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 06:39:08 am от Stella »
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Май 19, 2011, 06:41:14 am »
Аз не схванах дали си говорим за физически болки като от зараза с варицела /не знаех, че варицелата боли...  :-\/ или за душевно житейска генерализирана болка...

Бих гласувала за Сатурн, при мен възлите през ъглите и светилата нищо генерално не са носели при транзити...

Та значи, най-гигантска физическа болка /поне към представите ми за момента, пък кой знае - сигурно има и повече... ;)/ с операции и т.н. - Сат, транзитира през Луна/Марс в 8ми дом.

Не говорим само за физически болки...Просто съвпадение. видях вирусното заболяване в картата, понеже той каза Уран в опозиция на натален марс и аз му казах вероятното проявление. Оказа се, че наистина е преживял варицела в този период.

Темата е за душевните генерализирани болки, които, разбира се, винаги имат и физическо измерение.

*

Stella

• 7765
« Отговор #26 -: Май 19, 2011, 06:44:45 am »

Има една малка подробност..., но за нея....в престоящата ми книга.... ;D :P , за теб подарена с автограф....,за да не ме забравиш! ;D :P

Браво! Нека всеки да се развива в посоката, в която иска...А колкото до последното, то няма как да стане.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #27 -: Май 19, 2011, 06:46:58 am »

Уран дава някакво остро вирусно заболяване, съчетано с треска и температура, но бързопреходно, а по Сатурн са хроничните болежки.

Той Сатурн здраво те е подкарал тогава: 1/ саде Сати; 2/ съвпад със Слънце и 3/ транзит в 12-ти дом в аспект с планетите там. Цяла верижна реакция.

Мда варицелата беше само началото.После дойдоха "хроничните болежки", престои по болници и операции и какви ли не
други ограничения.Варицелата обаче макар и краткотрайна на фона на другите неща, беше доста гадна и имаше условия
да ми докара еднопосочен билет за вечните ловни полета.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Май 19, 2011, 08:20:27 am »
АЛРИК, ШИБАНИТЕ УСЛОЖНЕНИЯ ОТ ВАРИЦЕЛАТА СА ФАКТ...ТЕ СА ФИЗИЧЕСКИ НЕДЪЗИ ЗА ТЕБ , НО МЕНТАЛНИ БОНУСИ ЗА ХОРАТА , ДО КОИТО СЕ ДОКОСВАШ...

ТАКА ЛИ Е? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #29 -: Май 19, 2011, 04:54:12 pm »
АЛРИК, ШИБАНИТЕ УСЛОЖНЕНИЯ ОТ ВАРИЦЕЛАТА СА ФАКТ...ТЕ СА ФИЗИЧЕСКИ НЕДЪЗИ ЗА ТЕБ , НО МЕНТАЛНИ БОНУСИ ЗА ХОРАТА , ДО КОИТО СЕ ДОКОСВАШ...

ТАКА ЛИ Е? :(

Не е баш така  ;) . От варицелата нямаше непосредствени усложнения.  Другите гадории станаха няколко месеца след това.

*

Nova

• *
  • 353
« Отговор #30 -: Май 19, 2011, 05:41:46 pm »
І. На първо място поставям аспектите на нодалната ос със светилата (най-вече с Луна)

Съвпад на ЮЛВ със Слънце и Луна - 1999 г.
Съвпад на СЛВ със Сълнце и Луна - 2008 г.

ІІ. На второ място поставям Сатурн в 8-ми дом в опозиция на светилата.

Споделете, ако обичате, кои транзити са ви донесли най-голяма болка. Не става дума за 2-3 дни страдание и после забравяш. Става дума за болезнен период, съчетан с много терзания, който остава завинаги в съзнанието, завършващ с пълен катарзис.
В един от случаите- СЛВ в 8, съвпад хирон...не знам дали съм права като поставям акцента върху това :(

« Отговор #31 -: Май 19, 2011, 06:27:31 pm »
Здрасти и моите поздравления за интересната тема. И аз много съм си мислила по темата :).
Лично на мен Плутон ми е носил най-големи терзания.

1. 2006 - Плутон ми съвпадна с натален Меркурий - който е в точен тригон с натална Луна и освен, че изживях
ужасяващ период (бях на бригада в САЩ, работех като сервитьорка и по ресторантите там масово се наемат бивши
затворници - имахме готвач убил баща си, почти всички в САЩ са на хапчета и наркотици, за да издържат на темпото
и менъджерката ни беше ХИВ позитивна). На най-добрата ми приятелка по-малкият и брат и почина в Б-я, от тумор на мозъка (4 пъти му отвориха главата и ми беше съученик), и едновременно с това на момичето в САЩ, което ни бе отдало стая под наем
на 04.07 - националния им празник по-малкият и брат се взриви с фоерверки и почина от раните си. Това се случва с няколко дни разлика. И разбрах и за двете загуби в 1 ден. Доста по Плутонски нали.

2. 2010-2011 Плутон вече ми наближава Слънцето и естествено започва много сериозно да се усеща. Срещнах момче, което успя да ми причини такава болка (с изгряващ Плутон и скорп асц - качвала съм картата му), но същевременно с никой никога не съм имала такава връзка (абсолютно все едно има ментална и астрална магистрала по между ни - сънувах го 3 месеца преди да го видя на живо). Обаче вече знам правилата на играта и гледам да не оставям емоциите си да ме унищожат. Същевременно печелим едни проекти с приятели, с усилие, за почти никакви пари, но проектите са с научно наднационално значение и ще бъдат много полезни за професионалното ни бъдеще. И ме срещнаха с хора, които са с много силни властови позиции. ПЛУТОНЧОООО :):) Огромно напрежение и огромна цена. Точно както в народното творчество казват - вграждаш сянката на човек, за да стане чешмата. За да потече водата (живота, трябва да платиш със сянката в себе си, трябва много ясно да се познаваш и да не се отдаваш на тъмните си страстиии :):) )

Гледам и Марая е посочила и при нея силен Плутон... може би защото сме с асцендент и двете Скорпион.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 06:40:58 pm от Mayanna »

« Отговор #32 -: Май 19, 2011, 06:28:58 pm »
Плутон ми е в 12 дом, Скорпион.

И освен това и аз твърдя, че Саде сати действа - скоро излезна Сатурн от този аспект към Луната ми и
вече си усещам, че емоционално съм много по-добре.

При мен Саде сати, освен че доведе до тежко висше образование и много добри контакти с по-доста по възрастни преподаватели (които на много са ме научили), аз си им викам мъдри старци ме изолира от почти всичките ми приятелства, за да имам време да уча. Сега работя много повече с жени и станах много по-контактна и отворена за
светски събития.

И тук големи драми. Странното, е че точно когато Сатурн напускаше 2 дом натална Луна попаднах за първи път на статия за Саде сати.
« Последна редакция: Май 19, 2011, 06:34:47 pm от Mayanna »

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Май 19, 2011, 06:48:56 pm »
Здрасти и моите поздравления за интересната тема. И аз много съм си мислила по темата :).
Лично на мен Плутон ми е носил най-големи терзания.

1. 2006 - Плутон ми съвпадна с натален Меркурий - който е в точен тригон с натална Луна и освен, че изживях
ужасяващ период (бях на бригада в САЩ, работех като сервитьорка и по ресторантите там масово се наемат бивши
затворници - имахме готвач убил баща си, почти всички в САЩ са на хапчета и наркотици, за да издържат на темпото
и менъджерката ни беше ХИВ позитивна). На най-добрата ми приятелка по-малкият и брат и почина в Б-я, от тумор на мозъка (4 пъти му отвориха главата и ми беше съученик), и едновременно с това на момичето в САЩ, което ни бе отдало стая под наем
на 04.07 - националния им празник по-малкият и брат се взриви с фоерверки и почина от раните си. Това се случва с няколко дни разлика. И разбрах и за двете загуби в 1 ден. Доста по Плутонски нали.

2. 2010-2011 Плутон вече ми наближава Слънцето и естествено започва много сериозно да се усеща. Срещнах момче, което успя да ми причини такава болка (с изгряващ Плутон и скорп асц - качвала съм картата му), но същевременно с никой никога не съм имала такава връзка (абсолютно все едно има ментална и астрална магистрала по между ни - сънувах го 3 месеца преди да го видя на живо). Обаче вече знам правилата на играта и гледам да не оставям емоциите си да ме унищожат. Същевременно печелим едни проекти с приятели, с усилие, за почти никакви пари, но проектите са с научно наднационално значение и ще бъдат много полезни за професионалното ни бъдеще. И ме срещнаха с хора, които са с много силни властови позиции. ПЛУТОНЧОООО :):) Огромно напрежение и огромна цена. Точно както в народното творчество казват - вграждаш сянката на човек, за да стане чешмата. За да потече водата (живота, трябва да платиш със сянката в себе си, трябва много ясно да се познаваш и да не се отдаваш на тъмните си страстиии :):) )

Гледам и Марая е посочила и при нея силен Плутон... може би защото сме с асцендент и двете Скорпион.

При мен Плутон е на МЦ , а асц е на 29гр. в скорпион...
Не е силен , а е мощен.... :angry:....оф....сега е във втори дом...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #34 -: Май 19, 2011, 07:46:14 pm »
І. На първо място поставям аспектите на нодалната ос със светилата (най-вече с Луна)

Споделете, ако обичате, кои транзити са ви донесли най-голяма болка. Не става дума за 2-3 дни страдание и после забравяш. Става дума за болезнен период, съчетан с много терзания, който остава завинаги в съзнанието, завършващ с пълен катарзис.

О, да тр. ЮЛВ в съвпад с Луна - имаше болка верно е, но е по скоро въпрос на психика, слава богу бързо излязох от положение. 
Но да не забравяме съчетанието на горното с тр/ плутон кв. Слънце / все още в действие /
Болка имаше и то голяма 2006 година в периода на транзитирането на СЛВ в Овен - опозиция на Мерк, Слънце, Плутон..., + тр. Плутон кв. с нат. Луна.. А бе комбинацията беше бонбон от всякъде.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Май 19, 2011, 07:55:16 pm »

О, да тр. ЮЛВ в съвпад с Луна - имаше болка верно е, но е по скоро въпрос на психика, слава богу бързо излязох от положение. 
Но да не забравяме съчетанието на горното с тр/ плутон кв. Слънце / все още в действие /
Болка имаше и то голяма 2006 година в периода на транзитирането на СЛВ в Овен - опозиция на Мерк, Слънце, Плутон..., + тр. Плутон кв. с нат. Луна..

А бе комбинацията беше бонбон от всякъде.
  ;)

Бонбон с вкус на чили.

« Отговор #36 -: Май 20, 2011, 12:40:36 am »
Въпреки скромния си житейски път реших да се включа и аз:

тр. Сатурн през АС; тр. Плутон квадрат Луна - 1994г.
тр. Уран през АС, тр. Сатурн съвпад Плутон, - 2005г.
тр. Сатурн през ДЦ, опозиция СЛВ
тр. Хирон на АС

Сетих се за част от едно стихотворение на Емили Дикенсън:

Животът ми два пъти свърши -
преди да се свърши.
Остава да видя дали вечността
трети път ще ме скърши -
по същия начин -
без смисъл и без пощада.

В болката ние узнаваме рая
и искаме ада.

:blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #37 -: Май 20, 2011, 12:54:17 am »
В момента имам квадрат на тр. Сатурн и опозе тр.Плутон с нат. Луна.
Отдавна не съм се чуствала толкова празна,измъчена и отчаяна..Няма обективни причини и въпреки всичко съм в едно безвремие,изгубих вкус към живота и радостта от малките неща..
Около мен стават куп неприятности с приятели,близки,колеги и някак си не мога да остана безучастна към тях..
В комплект с прогресивна скорпи Луна направо съм се сдухала отвсякъде..След розовите цайси на Нептун действителността е супер сурова и безпощадна..И тук разбирам,че квадратурите и опозициите,дето си ги имам по натал с двамата гадняри,не са ме научили на нищо.
Маянна много точно го е казала-имам чуството,че оставям емоциите си да ме унищожат.. :'(

*

Stella

• 7765
« Отговор #38 -: Май 20, 2011, 01:08:24 am »
имам чуството,че оставям емоциите си да ме унищожат.. :'(

Това са подсъзнателните трансформации по Плутон, които са резултат от външните, независещи от нас фактори - обществено-икономически, социални и др, които са извън нашия контрол. Най-добрата стратегия за справяне е липсата на съпротивление. Пречистването накрая е много сладко, а лекотата е незабравима. И няма връщане назад към стари модели на поведение, човек се чувства напълно обновен и зареден с енергия, нужна за нови начинания. Ненужният багаж е изхвърлен зад гърба ни, а основният урок е научен - да ценим малките неща, защото всичко е преходно.
« Последна редакция: Май 20, 2011, 01:23:08 am от Stella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #39 -: Май 20, 2011, 01:34:57 am »
Дааа, така е Мимс , когато аспектите са твърди и към луната....Точно тогава е пика на емоциите....