Здрасти и моите поздравления за интересната тема. И аз много съм си мислила по темата

.
Лично на мен Плутон ми е носил най-големи терзания.
1. 2006 - Плутон ми съвпадна с натален Меркурий - който е в точен тригон с натална Луна и освен, че изживях
ужасяващ период (бях на бригада в САЩ, работех като сервитьорка и по ресторантите там масово се наемат бивши
затворници - имахме готвач убил баща си, почти всички в САЩ са на хапчета и наркотици, за да издържат на темпото
и менъджерката ни беше ХИВ позитивна). На най-добрата ми приятелка по-малкият и брат и почина в Б-я, от тумор на мозъка (4 пъти му отвориха главата и ми беше съученик), и едновременно с това на момичето в САЩ, което ни бе отдало стая под наем
на 04.07 - националния им празник по-малкият и брат се взриви с фоерверки и почина от раните си. Това се случва с няколко дни разлика. И разбрах и за двете загуби в 1 ден. Доста по Плутонски нали.
2. 2010-2011 Плутон вече ми наближава Слънцето и естествено започва много сериозно да се усеща. Срещнах момче, което успя да ми причини такава болка (с изгряващ Плутон и скорп асц - качвала съм картата му), но същевременно с никой никога не съм имала такава връзка (абсолютно все едно има ментална и астрална магистрала по между ни - сънувах го 3 месеца преди да го видя на живо). Обаче вече знам правилата на играта и гледам да не оставям емоциите си да ме унищожат. Същевременно печелим едни проекти с приятели, с усилие, за почти никакви пари, но проектите са с научно наднационално значение и ще бъдат много полезни за професионалното ни бъдеще. И ме срещнаха с хора, които са с много силни властови позиции. ПЛУТОНЧОООО

Огромно напрежение и огромна цена. Точно както в народното творчество казват - вграждаш сянката на човек, за да стане чешмата. За да потече водата (живота, трябва да платиш със сянката в себе си, трябва много ясно да се познаваш и да не се отдаваш на тъмните си страстиии

)
Гледам и Марая е посочила и при нея силен Плутон... може би защото сме с асцендент и двете Скорпион.