Здравей Гост

Транзити, носещи болка

• 151 Отговора
  • 22420 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re:Транзити, носещи болка
« Отговор #100 -: Май 24, 2011, 03:03:42 am »
бих добавила в комбинация с Уран по възлови точки - и няма мърдане, изборът не е точно твой в такъв момент
(не е само миг, но както и да е)

п.п. не се чете достатъчно в тоя форум ;D Марая, хирон го споменахме в началото :blink:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #101 -: Май 24, 2011, 04:14:31 am »
Ай стига с тоя Хирон вече бе!....в момента ми минава през ИЦ и ще праи опозиция с Урана  :'(
Знам ли накъде ще го избие.
Щото па Урана ще ми квадратира Слънчо.
Бе.... :41:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #102 -: Май 24, 2011, 04:18:53 am »
Карето уран-слънце е едно на ръка...Ако има мъж си тръгва , ако няма идва.... :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #103 -: Май 24, 2011, 04:19:35 am »
Ай стига с тоя Хирон вече бе!....в момента ми минава през ИЦ и ще праи опозиция с Урана  :'(

Кайли, при мен ми седи вече от месец върху Меркурия, който ми управлява 3 дома и нищо болезнено! Не се сугестирай! Наблюдавам друго въздействие, но не и болка. Ще кажа като мине следващия съвпад. засега водя записки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Май 24, 2011, 05:09:44 am »
А мен с транзитен съвпад на Хирон с наталния Марс (У5) няма ли да ме прелъсти някой нежен кентавър?  :P :confuse3:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Май 24, 2011, 05:12:13 am »
А мен с транзитен съвпад на Хирон с наталния Марс (У5) няма ли да ме прелъсти някой нежен кентавър?  :P :confuse3:

мОЖЕ И ДА ТИ ОТМЪСТИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ...,ДЕТО МиНЕТи УТРЕ , МиНЕТИ ДНЕС...,СИ ЛЪГАЛА И ОСТАВИЛА НА ОПАШКАТА...НА КЕНТАВЪРА... ;D ;D ;D :P :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #106 -: Май 24, 2011, 05:13:44 am »
Там е въпросът, Марайче, че аз никого не съм лъгала с минети за утре.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #107 -: Май 24, 2011, 05:16:29 am »
Там е въпросът, Марайче, че аз никого не съм лъгала с минети за утре.  ;D

уФ...,АМА СЪМ...,НЕ ВИЖДАМ ОНЯ ПОДПИС ЗА ПРОВЕРКА НА ПРАВОПИСА НАЛИ СЪМ НЕГРАМОТНА :rolf: ....ТА  не видоФ...
минете исках да кажа... ;D ;D :P ;) :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #108 -: Май 24, 2011, 05:20:23 am »
Сори, грешка. Ай бег йор пърдон (моля за Вашето извинение  ;D).
Крайно време е да се сложи един спел чек, че някои незнаем, че сме не грамотни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Май 24, 2011, 05:23:50 am »
Сори, грешка. Ай бег йор пърдон (моля за Вашето извинение  ;D).
Крайно време е да се сложи един спел чек, че някои незнаем, че сме не грамотни.  :blink:

Що ми Зимаш думите от устата... :haha: :haha: :haha: :rolf: , неее , спри нямам сили-умирам от смях...
Много обичам форума....,млъкни , не ме предизвиквай.... ;D , щотоооо...ще ми дърп....... ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #110 -: Май 24, 2011, 06:02:48 pm »
Ай стига с тоя Хирон вече бе!....в момента ми минава през ИЦ и ще праи опозиция с Урана  :'(

Пардон, Хирон ще ми прави опозиция с Плутон и СЛВ и съвпад с южен.
И освен което миналата година като Сатурн и Плутон ми бяха затиснали Слънце, а тау квадрата Сатурн-Плутон-Уран беха затиснали и Мерк, и Слънце и де що живо имаше .... като за капак имах Хиронов възврат.
Та Марая е права за тоя Хирон...

а за мъжа - сега ще огледам ако случайно се е замотал някъде някой, да ги почистя до крак, че да чакам да доде който трябва.  ;D
« Последна редакция: Май 24, 2011, 06:08:04 pm от kaily »

*

Vision

• 3523
« Отговор #111 -: Май 24, 2011, 06:36:17 pm »

Дамм, точно така. И в такъв смисъл е и необходимост, защото иначе няма да можем да продължим напред с успех, а ще правим същите грешки. Между другото, има хора, включително и в този форум - забелязвам, които не се учат от грешките си, и изобщо от нищо... Те просто заявяват упорито, че са си такива, каквито са... Но тогава няма какво да хленчат за поредния неуспех в нещо си, в което са грешили досега десетки пъти...

наблюдавам ги вече две години..пред ''упорити'' бих сложила и ''тъпи''../поне такъв е познатият израз/..забележи, че не са от фиксирани зодии, от кардинални пък съвсем не са..може би трябва да се промени и това- кои какви са.. ;)
..забавни са /след като престане да ти пука за тях/.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #112 -: Май 24, 2011, 06:56:34 pm »
Ай стига с тоя Хирон вече бе!....в момента ми минава през ИЦ и ще праи опозиция с Урана  :'(

Пардон, Хирон ще ми прави опозиция с Плутон и СЛВ и съвпад с южен.
И освен което миналата година като Сатурн и Плутон ми бяха затиснали Слънце, а тау квадрата Сатурн-Плутон-Уран беха затиснали и Мерк, и Слънце и де що живо имаше .... като за капак имах Хиронов възврат.
Та Марая е права за тоя Хирон...

а за мъжа - сега ще огледам ако случайно се е замотал някъде някой, да ги почистя до крак, че да чакам да доде който трябва.  ;D

Кайли , ако имаш да споделиш нещо за него , би било добре...Ние всички сме пред хиронов възврат кой по-рано , кой по-късно... :unsure:

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Май 24, 2011, 11:52:33 pm »
Карето уран-слънце е едно на ръка...Ако има мъж си тръгва , ако няма идва.... :P

не е баш така, родена съм с каре слънце/уран,
тр.уран върху слънце ме бракува
тр. уран каре слънце - мъжо изтреще с колеги по увеселителни заведение,ни пари носи,пък и идват в къщи да си допиват след като затворят там където са били, но като видя ,че обувките му сочат на към изхода, шока го кротна,една година борба по укротяване, ма като имаш У7 фикс и си държелив само десет градуса разстояние изтърпях от 9-10 гр. тр.уран направи каре н.слънце  до  19 гр. тр.уран направи тригон към У7 и всичко утихна,бих им камшика на всичките пияндурници от изцяло мъжката компания, почнах да ходя с тях и им секна глътната на третото събиране, как не се сетих по-рано :o и тогава ми казаха ,че убивам с думи ма нищо ново, на война като на война,който те подценява в началото губи в края.....

При мен винаги е било така!
Ще го запиша на видно място във форума.... :wub:

Иначе визирам транзита , а и се сещаш , имам същия натален квадрат.... :P ;) ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #114 -: Май 25, 2011, 04:13:29 am »
Кайли , ако имаш да споделиш нещо за него , би било добре...Ние всички сме пред хиронов възврат кой по-рано , кой по-късно... :unsure:

Е кво да споделя - си е`ало мамата  ;D

като цяло като гледам периода - пролет 2010 до началото на 2011 - ми не ми се е случило нещо кой знае какво, общо взето бях без работа през тоя период, ма не и съвсем без пари, то с Юпитер във втори и стрелец на върха му, не знам как ще остана някога без пари...ма нема и да направя много с тоя Сатир вътре...та...не ме е па отнесло кой знае колко...нещата се случиха при мен 2009, от пролетта та до края на януари 2010 - после Хирон вече беше позакъснял, други преди него ме бяха измели отсекъде....

« Отговор #115 -: Май 25, 2011, 04:24:48 am »
Въпреки скромния си житейски път реших да се включа и аз:

тр. Сатурн през АС; тр. Плутон квадрат Луна - 1994г.
тр. Уран през АС, тр. Сатурн съвпад Плутон, - 2005г.
тр. Сатурн през ДЦ, опозиция СЛВ
тр. Хирон на АС

Сетих се за част от едно стихотворение на Емили Дикенсън:

Какво се случи при съвпад на тр Сатурн с Плутон ?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #116 -: Май 26, 2011, 04:13:05 am »
много скоро ще ми се случи и ще докладвам.

« Отговор #117 -: Май 26, 2011, 06:47:26 am »
.......почнах да ходя с тях и им секна глътната на третото събиране,

хахахаха! Nr 1 си!  :rolf:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Май 26, 2011, 06:54:32 am »

Е кво да споделя - си е`ало мамата  ;D

като цяло като гледам периода - пролет 2010 до началото на 2011 - ми не ми се е случило нещо кой знае какво, общо взето бях без работа през тоя период, ма не и съвсем без пари, то с Юпитер във втори и стрелец на върха му, не знам как ще остана някога без пари...ма нема и да направя много с тоя Сатир вътре...та...не ме е па отнесло кой знае колко...нещата се случиха при мен 2009, от пролетта та до края на януари 2010 - после Хирон вече беше позакъснял, други преди него ме бяха измели отсекъде....

УЖАС....,ЯСНО ПЛУТОН...,ТОЙ ВРЪЗ СЛЪНЦЕТО ТИ-НАЛИ?! :unsure:
Оф..., ясно ми е , но все пак 2-ри с в-х стрелец си е късметлийска работа...
А Хирон просто е дошъл да преведе болката през моста....Е ,Кайли...ти си боец имаш около 9г. , за супер лайф...сигурна съм , че след всички поправителни и изпити...ще се хвалиш от тук на сетне....По-мъдра , по-силна , по-зряла.... ;) ;D

« Отговор #119 -: Май 26, 2011, 08:31:17 am »
proserpine, прощавай за подвеждането, объркала съм се :-[ Все още такъв транзит не съм преживяла, предстои към септ. 2013г.

Имала съм предвид тр. Плутон (У9) съвпад нат. Сатурн (У11) - имах големи проблеми в училище.

С една преподавателката по физическо - тръгнах да спасявам една съученичка и уж най-добра приятелка, че й стана лошо в съблекалнята, не се обадих на учителката, а имах задължение да я заключа и да й предам ключа.
Придружих съученичката да лекарския кабинет, бавили сме се 10 мин. През това време въпросната г-жа изпраща съученици да ме търсят, връщайки се ме обвинява пред всички (около 50 човека), че съм се заключила в съблекалните да крада, пиши ми неизвенено, подчертано с 2 черти и ме гони от часа. Подкрепа от никого не получих.
"Болната" и нея я освободи. Същата ме накара да отидем да кажем на директора (близък приятел на учителката). И аз нали съм наивна я послушах. Намерихме го, тя разказа всичко. Онзи каза - Don't worry ще извиня отсъствието, be happy  ;D .
На другия ден (бях 2-ра смяна) виждам, че доста ученици и учители са се събрали в двора на у-щето и директорът говори нещо по микрофон. Влизайки в двора ми съобщават името по микрофона и се започна кошмара (моята "приятелка" на отиване към у-ще вижда учителката по физ. й и казва, че съм била при директора да се оплача от нея) - 30 мин. ми се видяха цяла вечност (като среща с дявола), най-силното ми желание беше, Земята да се разтвори и да изчезна, как не ми стана лошо - само Бог знае...  Подкрепа от никого, (а на всеки един съм помогнала), моята фалшива приятелка ми се усмихваше подло и след този ужас дойде при мен и ми каза, че е най-добре да се преместя в друго у-ще, защото животът ми ще стане Ад.
Много зле ми се отрази цялата история. Не се хранех, скрих от нашите да не разберат (не можех да си позволя да ги разочаровам), плаках вечер по цели нощи; разочаровах се от всички уж приятели...

Но оцелях на инат ;D, останах в същото у-ще, (но родителите на "приятелката" се преместиха в друг град и тя заедно с тях, с най-голямата си наглост ми пишеше смс-и), завърших отлично, не запазих трайни приятелства, отношението на учителите не се промени, но аз се промених към всички...

Или просто си научих урока и остана един лист написан вътре в мен...

От позицията на Сега, може да е нищо, но тогава го усетих като край на всичко... ;D
« Последна редакция: Май 26, 2011, 08:35:32 am от romantica »