Здравей Гост

Транзити, носещи болка

• 151 Отговора
  • 22445 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Транзити, носещи болка
« Отговор #120 -: Май 26, 2011, 03:14:49 pm »
proserpine, прощавай за подвеждането, объркала съм се :-[ Все още такъв транзит не съм преживяла, предстои към септ. 2013г.

Имала съм предвид тр. Плутон (У9) съвпад нат. Сатурн (У11) - имах големи проблеми в училище.
От позицията на Сега, може да е нищо, но тогава го усетих като край на всичко...
;D

В този случай в пълна сила важи любимата ми мисъл на Ерин Съливан, която често цитирам: "Сатурн произнася присъдата, докато Плутон я изпълнява!"

Плутон чисти - той е терминатор, унищожава всичко гнило и остаряло, независимо дали става дума за взаимоотношения, ангажименти или житейска философия. При този аспект нямаш право на бягство - трябва да преминеш през уроците, защото избягаш ли, отново ще те настигнат по-късно, докато нужните житейски трансформации бъдат направени. А смисълът...той става ясен едва накрая.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #121 -: Май 26, 2011, 08:43:39 pm »
Романтика :'( Какво да коментирам. Толкова е неприятно и болезнено. Съжалявам... Аз също съм си патила от помагане на други хора и да му се не види, не съм си научила урока още. Продължавам и онзи ден пак се насадих на пачи яйца.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #122 -: Май 26, 2011, 08:48:06 pm »
Романтика ,
В годините разбрах едно...Подкрепа дават малцина , мнозина я търсят....
Може да те подкрепи истински приятел и човек със собствено мнение , с изградена ценностна система и позиция...
Другата подкрепа е смешна и жалка.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #123 -: Май 26, 2011, 08:52:36 pm »
Подкрепа от никого, (а на всеки един съм помогнала), моята фалшива приятелка ми се усмихваше подло и след този ужас дойде при мен и ми каза, че е най-добре да се преместя в друго у-ще, защото животът ми ще стане Ад.
Много зле ми се отрази цялата история. Не се хранех, скрих от нашите да не разберат (не можех да си позволя да ги разочаровам), плаках вечер по цели нощи; разочаровах се от всички уж приятели...

Приеми го като урок, Романтика, който те е направил по-силна, макар да е бил болезнен за теб.  :wub:
А за твоята псевдоприятелка знаеш ли как сега й протича животът? Може да се окаже, че не е прокопсала, защото такива рано или късно си научават урока. Не само ние имаме уроци за научаване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #124 -: Май 26, 2011, 09:24:27 pm »
 Хубавото в случая Романтика е, че се е случило когато си била доста млада, защото в по-късен етап от живота, същото нещо се преживява много трудно. Говоря за предателството - мен от това ме е боляло най-много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Май 26, 2011, 09:34:20 pm »
Същото го мислех и аз, но премълчах.
И аз съм изживяла такова предателство още в детска (училищна) възраст, което ме направи по-устойчива към кризите, през които преминавам в по-зрялата си възраст. Предателство винаги ще има, но вече не подхождам с кой знае какви очаквания в самото начало, за да не бъда разочарована впоследствие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Alric

• *
  • 358
« Отговор #126 -: Май 26, 2011, 09:45:53 pm »
Транзитен Плутон върху натален Сатурн и на мен ми се отрази гадно (то дали има някой, на който му се е отразило добре  ;D ) , особено съвпада при ретроградно движение на Плутон.

Романтика моите поздравления, че не си се предала и в крайна сметка си триумфирала над несгодите.  :P

« Отговор #127 -: Май 27, 2011, 01:53:54 am »
   ;D Сега си спомням, като ученичка, моя приятелка /откакто се помним и все още сме си/ ме беше издала, казала на една своя съученичка, че аз съм харесвала 1 момче.....и казала на когото трябва де, та и тя го харесвала и събрала целия клас женски да ме бъхтат  ;D ;D ;D - що съм харесвала момчето дето и тя харесвала. Бяха ме изчакали на голямото междучасие и искаха да ме притиснат...ма не помня как ми се размина  ;D. Само с огромната си наивност май, щото съм излъчвала такова спокойствие и понеже не проявих грам малодушие...Та бях предадена миналата година от мой любим човек и приятелка....възлите бяха намесени...

*

Vision

• 3523
« Отговор #128 -: Май 27, 2011, 06:05:39 am »
току що получих тази бележка:

............................................................................

какви ли транзити и причиняват перманентната болка на тази женица.. :rolleyes:

п.с. уточнявам, че отдавна не комуникирам с нея, както и сами знаете..
« Последна редакция: Май 27, 2011, 06:30:46 am от jinom »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #129 -: Май 27, 2011, 06:24:32 am »
току що получих тази бележка:

............................................

какви ли транзити и причиняват перманентната болка на тази женица.. :rolleyes:

п.с. уточнявам, че отдавна не комуникирам с нея, както и сами знаете..

Болката е другаде...Ранената луна е ранена....за цял живот и за нея няма лек при транзити.... :wub:

ПОПИТА ЛИ МЕ , ДАЛИ МОЖЕШ ДА ПУСНЕШ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ ТУК?
ВЪВ ФОРУМА ИМА ПРАВИЛА....,КОИТО НАРУШАВАШ....
« Последна редакция: Май 27, 2011, 06:31:05 am от jinom »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Май 27, 2011, 07:24:46 am »
Благодаря Жином...

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4599.0.html

Забранено е публикуването на лична кореспонденция (лични съобщения) във форума без съгласието на двете страни, участвали в кореспонденцията, както и всякаква форма на лични данни извън официално публикуваните в настоящия форум (снимков или друг материал, засягащ личния живот), когато това може да е в ущърб или да служи за дискредитация на някоя от двете страни. Ако това стане, то по желание на ощетената страна такива постове ще бъдат трити без предупреждение.
« Последна редакция: Май 27, 2011, 08:00:02 am от Марая »

« Отговор #131 -: Май 27, 2011, 09:01:12 am »
Благодаря на всички ви - Stella, Mirabella, Марая, Lillie, Daisy, Priya i Alric за коментарите по моята транзитна болка.

Ами и аз в ученическите си години, като Мартин Лутър Кинг Jr. бях решила да вървя в светлината на творческия алтруизъм, защото разрушителния егоизъм не беше за мен...
Да, но след шамарчетата на съдбата в стремежа си да помагам дори и там, където не искат помоща ми - видях, че нито едното си заслужава и ще бъде оценено, нито другото, което би подействало пагубно. Оттогава стремежът ми е към баланса и към разумното, но пак стават грешки ;D Явно човек има наистина дълъг път с много препятствия да извърви, докато стане човекът, какъвто е предвиден да бъде.

Да, случи се рано, което донякъде е добре, защото не е било толкова осъзнато. Но независимо кога предателството и дълбокото разочарование не се забравя, и понякога отзвукът на по-късен етап е голям - да пристъпваш с предубеждение, защото вече знаеш.

За момичето не знам нищо и не искам да знам нищо. Жива и здрава да е. Нека всеки бъде отговорен за действията и постъпките си...
Злобничка си беше, въпреки че четеше Луиз Хей още на 15г. Интересното е, че преди 10г. тя за 1 път ми показа астрологична карта - нейната принтирана на лист, но тогава не проявих интерес. По-късно разбрах от една съученичка, че тя е имала способности и е правила любовни магии :o Радвам се, че Бог ме оттърва от нея.

Сега изведнъж се сетих, че имам 2 подаръка от нея (2 дървени гривни), които не зная защо, но пазя в една кутия за бижута :unsure:
« Последна редакция: Май 27, 2011, 09:08:52 am от romantica »

*

Vision

• 3523
« Отговор #132 -: Май 27, 2011, 12:31:03 pm »
който иска да прочете заплахите, отправени към мен на бележки да ми пише на лични, ще му ги изпратя.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #133 -: Май 27, 2011, 02:19:26 pm »
Злобничка си беше, въпреки че четеше Луиз Хей още на 15г. Интересното е, че преди 10г. тя за 1 път ми показа астрологична карта - нейната принтирана на лист, но тогава не проявих интерес. По-късно разбрах от една съученичка, че тя е имала способности и е правила любовни магии :o Радвам се, че Бог ме оттърва от нея.

Хахаха, Романтика  :wub:, разсмя ме. То такива също четат, що да не четат духовни книжки. Но духовността няма да я откриеш нито при Луис Хей, нито при Хуис Лей... Книгите са споделен опит, важен е личният и изживян такъв.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Май 28, 2011, 05:12:40 pm »

Злите гении също четат и се образоват. Затова е много важно в чии ръце ще попадне познанието и как ще се използва. Особено от хора, които търсят ВЛИЯНИЕ в дадена общност. Някои използват знанието, за да служат на хората, а други за да се себеизтъкват. И което е още по-лошо - манипулират, заплашват, потискат или дискредитират.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #135 -: Май 28, 2011, 05:45:21 pm »
Всеки транзит носи информация , каква е болката и защо я има.
Но основно прогресивната луна е тази , която осветява ....

« Отговор #136 -: Юни 02, 2011, 04:20:35 am »
proserpine, прощавай за подвеждането, объркала съм се :-[ Все още такъв транзит не съм преживяла, предстои към септ. 2013г.

Имала съм предвид тр. Плутон (У9) съвпад нат. Сатурн (У11) - имах големи проблеми в училище.

Или просто си научих урока и остана един лист написан вътре в мен...

От позицията на Сега, може да е нищо, но тогава го усетих като край на всичко... ;D
А транз.Плутон тригон нат.Сатурн надявам сепротича по леко.Този аспект ще ми се влачи дулго време
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

holanda

« Отговор #137 -: Юли 12, 2011, 06:05:22 pm »