Благодаря на всички ви -
Stella,
Mirabella,
Марая,
Lillie,
Daisy,
Priya i
Alric за коментарите по моята
транзитна болка.
Ами и аз в ученическите си години, като Мартин Лутър Кинг Jr. бях решила да вървя в светлината на творческия алтруизъм, защото разрушителния егоизъм не беше за мен...
Да, но след шамарчетата на съдбата в стремежа си да помагам дори и там, където не искат помоща ми - видях, че нито едното си заслужава и ще бъде оценено, нито другото, което би подействало пагубно. Оттогава стремежът ми е към баланса и към разумното, но пак стават грешки

Явно човек има наистина дълъг път с много препятствия да извърви, докато стане човекът, какъвто е предвиден да бъде.
Да, случи се рано, което донякъде е добре, защото не е било толкова осъзнато. Но независимо кога предателството и дълбокото разочарование не се забравя, и понякога отзвукът на по-късен етап е голям - да пристъпваш с предубеждение, защото вече знаеш.
За момичето не знам нищо и не искам да знам нищо. Жива и здрава да е. Нека всеки бъде отговорен за действията и постъпките си...
Злобничка си беше, въпреки че четеше Луиз Хей още на 15г. Интересното е, че преди 10г. тя за 1 път ми показа астрологична карта - нейната принтирана на лист, но тогава не проявих интерес. По-късно разбрах от една съученичка, че тя е имала способности и е правила любовни магии

Радвам се, че Бог ме оттърва от нея.
Сега изведнъж се сетих, че имам 2 подаръка от нея (2 дървени гривни), които не зная защо, но пазя в една кутия за бижута :unsure: