Какви са тези хора..!? Какви души носят.. Боже, колко мъка има по тоя свят...
Какво кара един млад човек, при наличието на толкова голямо и разнородно изобилие от възможности, от десетки протегнати ръце и бутнати рамене, да върви с шеметна скорост на долу и да плюе и наранява точно тези които го подкрепят въпреки всичко!? Хората му прощават, забравят.. а той се подиграва с тях!
За постоянното угаждане, свободията, бягството от отговорност мисля, че квадратът на уран и юпитер към слънцето имат пръст. Тригона на сатурн към слънцето мисля, че е периодичен, и се отнася по-скоро за бащата..
Юпитер е У7 в съвпад с уран си мисля, че дава непостоянство в партньорските отношения, намира се в 6ти... винаги са замесени колежки.. Уран в 6ти изобщо не е по работата, ама изобщо.. иска парите просто да падат, ако може да работи когато си поиска.. А юпитер там му гарантира добрите доходи.. които никога не се задържат дълго..
Наблюдавам луна в 5ти дом, че е сигнал за многобройни близки срещи с жени в мъжка карта..
Нептун квадрат марс, този аспект е изключително хлъзгав и опасен, а тук нептун управлява слънцето.. този аспект, ако не се увладее превръща хората в жалки изпаднали пияници и наркомани.. особено ако се потвърждава и от други аспекти.. Такива хора при взаимодействие с алкохола се превръщат в напълно различни хора.. Хора, които не могат да се контролират и владеят.. хора, които са склонни към инциденти... Даже мисля, че квадрата на нептун към венера, нищо, че е по-широк, но си важи.. А венера с такъв обречен диспозитор.. изобщо не й пука, с коя, къде, защо.. много лесно се отдава на моментната наслада..
И интересното..
Асц. близнаци с диспозитор мерк.. мерк във въздушен знак.. издигнат високо, добре аспектиран.. сега разбирам защо Марая беше писала, че по 9ти дом е и селото :Д:Д:Д
Акцента върху въздуха дава на индивида супер убедителност.. На пръв поглед бих си казала, че това е интилигентен човек, но нещата не са такива каквито изглеждат.. речника му е изключително беден.. няма елементарни познания.. но на улицата се оправя перфектно.. сръчен е и ловък....
3ти дом се свързва със съзнанието на индивида.. У3 е слънце, слънцето е наранено и обременено бих казала.. а той не се е опитвал да работи по тези квадратури, той не е осъзнал, че има нужда да работи върху тях.. Той не е развил темите по слънцето, камоли друг аспект да отработи..
Интересен е куинконсът на сатурн към марс.. точен куинконс.. Заради влеченията по 8мия си дом губи приятелите си..
Нептун в 7ми ще си кажете, че той вижда другите с розови очила.. е да, ако се има напредвид жабите, Но сякаш е точно обратното... другите не виждат истинската му същност.. Много лесно печели доверието на хората.. и след това се възползва от него..
А възможностите валят ли, валят пред него.. отдавам го на късметлийския тригон между венера и юпитер, уран..
Някъде из темите Лили беше писала да се внимава, когато юпитер и нептун имат много аспекти и наистина е така..