Здравей Гост

ЗДРАВИ ОТВЪН - БОЛНИ ОТВЪТРЕ.. БЯГАЙТЕ ОТ ТЯХ!

• 33 Отговора
  • 3602 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re:ЗДРАВИ ОТВЪН - БОЛНИ ОТВЪТРЕ.. БЯГАЙТЕ ОТ ТЯХ!
« Отговор #20 -: Май 21, 2011, 04:11:45 pm »
Стела, и аз съм от това поколение....
аз понеже нямам опит все още и чак толкова наблюдения за това в случая нa xtz прецених и ми се стори, че става въпрос за подобен Нептун....
 :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #21 -: Май 22, 2011, 05:19:30 pm »
В първия момент си помислих, че чета за Телец, понеже те са склонни към такива психопатии и престъпно поведение. После - като прочетох за кражбите, си казах: "А, тука ще да има ранен Нептун". После като видях и за наркоманията, беше вече съвършено ясно за Нептуна. И беше ясно за психопатията, защото всички наркомани/алкохолици са такива, независимо от зодията.

xtz, ясно е, че още си младо и зелено и ставаш жертва на подобни типове (както и ние сме били повече или по-малко). Ще ги преживееш нещата, то е ясно. Само се чудя откъде все ги намираш такива мъже около тебе - гаджета/приятели, които все жертви бе... Май ти беше писала за онова момче с влака?...

По начало смятам,че всяка жена, която се занимава с мъж Риби сама си е виновна. Мъжете Риби са алтернативно или заедно: 1. слаби; 2. лъжльовци/мошеници; 3. зависими от някакви упойващи вещества, най-често алкохол (аз мъж Риба, който да не пие не познавам, а камо ли пък с ранен Нептун). Това е и последният мъж, който може да направи една жена кралица. По-скоро тя трябва да го мъкне на гърба си, да му бърше сълзите, спасява, измъква, гали, защитава и пр. Което може и да те направи майка - хранителка-закрилница, но не и кралица.

Асцедента Близнаци верно дава чар, бърборене, първоначално впечатление за ерудиция, интелигентност, но после виждаш че всичко е повърхностно. Близнаците са добри във всичко, но от всичко по малко. Никога перфектни само в едно.

Нептун в 7-ми може да представлява и родения, а не само партньорите му. Планетите в 7-ми понякога означават ти какво си в очите на партньора и човек винаги трябва да си го има наум като гледа един хороскоп. Макар че в повечето случаи представя партньорите, каквато си е и класическата постановка.

Светилата му на този човек са атакувани от Уран и Плутон. Също повод за повишено внимание що за човек. Винаги с едно наум при хора с ранени и двете светила!

« Отговор #22 -: Май 22, 2011, 05:59:23 pm »
Xtz, мила може би пък е добре да пуснеш твоята карта, за да видим такъв партньор ли ти е писан. Аз също съм имала проблем с Риби, обаче въпреки всичко много си го харесвах и сега ми липсва с невероятните си интерпретации (след всеки скандал, вече имаше нова теория за реакциите си), начина по който се радваше, когато аз оправдавах "щуротиите му" и наистина ме забавляваше много.

Отвъд манипулациите му (той сам и себе си манипулираше и в такива филми се вкарва) енергийно го усещах много добре - и двамата имаме много земя и вода и съвпад негова Луна, мое Слънце, някак съвсем добре си бяхме двамата, докато не се намесеше външния свят, тогава вече нещата толтално се объркваха.

Той го кара на интуиция и емоции и може да е приятел, с хитреци, които тотално го използват, само защото им е силна енергията и той се чувства добре с тях. Никакви обективни съждения и мен ми стана ясно, че цял живот аз ще трябва да го пазя аз, дори работа не може да си избере подходяща, няма едно правилно рационално решение, като си хареса нещо е като малко дете. Наблюдавала съм го как вижда шал на свой приятел, светват му очичките и на следващия ден си купува подобен шал, но абсолютно не е осъзнал, защо му е дошло това желание и защо е извършил това действие. Аз ям и той яде, аз спирам и той спира, негов приятел заминава за Будапеща и той заминава за Будапеща (подробно обаче ми бе обяснено, че го е планирал отдавна и бе толкова доволен от гениалното си хрумване).

И така с всичко, и като си хареса някой няма мърдане, обич, та обич. И най-важното и ти трябва тотално да го обичаш и подкрепяш, защото иначе просто не искат да живеят. И постоянно му трябват емоции.

Но в моя хороскоп е показано, че точно такъв тип мъже харесвам и ще ми се падат. И верно аз като козирог, който винаги е притеснен и работещ, такъв мъж допълнително го мотивира за работа и определено се грижи за качеството на храната и почивките, нещо, което за мен няма значение, защото си почивам работейки, обаче той трябва да е на море, с вода, да има добър алкохол около него.... ценител на удоволствията в живота. Иначе работя главно с мъже Стрелци и Лъвове, Рибите ги пазим да ни вдъхновяват, защото нямат граници, а ние сме приложителите на "невъзможните" им вдъхновения. Но не мога да оцелея сама с него, ако нямам екип, с който да се изкарват пари. Имам Венера в Риби в секстил с Нептун (Козирог) и тригон с Плутон (Скорпион).   

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #23 -: Май 22, 2011, 08:37:45 pm »

xtz, ясно е, че още си младо и зелено и ставаш жертва на подобни типове (както и ние сме били повече или по-малко). Ще ги преживееш нещата, то е ясно. Само се чудя откъде все ги намираш такива мъже около тебе - гаджета/приятели, които все жертви бе... Май ти беше писала за онова момче с влака?...

Да...

Те ме намират  :(
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #24 -: Май 22, 2011, 08:45:45 pm »

Xtz, мила може би пък е добре да пуснеш твоята карта, за да видим такъв партньор ли ти е писан.

по-добре сама отколкото с такъв човек..  

Първа дългогодишна връзка ми е.. Значи следващата ще е по 9ти, ще ги завъртя всичките домове, но ще открия по-добър..

Ето картата ми.. Kak мислиш имам ли шанс за нещо по-добро :P

« Последна редакция: Май 28, 2011, 04:22:44 am от xtz »
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Май 22, 2011, 08:47:57 pm »
Лоша луна или наранена луна , когато няма "път" и е квадратирана от клишираната дума "бенефици" , когато е в апликиращи аспекти с "малефици" носи такива заболявания....
Особено луна квадрат венера , марс , юпитер ,слънце....това са хора , които изглеждат здрави , а всъщност не са....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #26 -: Май 22, 2011, 10:33:32 pm »
htz, аз много ви обичам вас скорпионите, но наистина си обичате тежките преживявания, които да ви носят страдания, израстване и емоции. Плутон в съвпад със Слънце в Скорпи и 12 дом, бих те посъветвала да се хванеш да си влагаш енергията в изкарване на много пари в някоя корпорация или с някакъв тип психология, лечителство или изкуство да се захванеш. Издърваш на болка и те заревда с енергия и би станала добър лекар (и Марс в 7 дом), иначе ще си търсиш тези преживявания и Слънцето по мъжете в живота си. Луната в тригон с Юпитер, а и в Стрелец, определено ти дава позитивизъм и добро тълкуване на информацията около теб, така, че да я преживееш дълбоко и емоционално и да и намериш добра цел и приложение (да я подредиш по стрелешки, за да не е безцелно разпръсната както би си я събирал един близнак, ще търсиш философия, тълкование, което да ти носи израстване на личността, а и все пак ще искаш да я споделиш с други.). Много скорпион и много Козирог, аз също съм точно така, със планети предимно в тези два знака, Рибока, за който ти писах също имаше предимно планети тук и много драми и емоции, които в повечето случаи са плод на собствените ни вътрешни настройки. Обаче можеш и да се омъжиш за човек на изкуството (имам приятелка женена за художник със Слънце в 12 дом и Нептун в 7). И имам приятелка Скорпи, с гадже с Плутон в 1 дом, при последния си голям скандал щяха да се избият, сериозно, той дори мен ме е заплашвал с бой, защото съм я толерирала нея за сметка на него.........хахахахахах голям смях.   

« Отговор #27 -: Май 22, 2011, 10:38:44 pm »
Аз днес пък гледах картата на вокала на Alice in chains, http://www.astrotheme.com/portraits/p7ZW2S6E5he6.htm

той естествено като всеки уважаващ себе си гръндж певец умира от свръх доза на 34, но голямата му любов умира на 27 и тя от проблеми с хероина и той, така и не я преживява, и картата му е доста интересна, мисля, че не е случайно, че днес се сетих за него, може да ти е интересна. А той и като външен вид е доста плутонианско/слънчев, с едни руси къдрици и очи леко изскочили от орбитата си, много тежък поглед.   

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Май 22, 2011, 10:52:57 pm »

Xtz, мила може би пък е добре да пуснеш твоята карта, за да видим такъв партньор ли ти е писан.

Първа дългогодишна връзка ми е.. Значи следващата ще е по 9ти, ще ги завъртя всичките домове, но ще открия по-добър..

Извинявай, мила! Не е много по темата, но пази се от аборти и често ходи на гинеколог. Марс управлява 5-ти дом и се намира в 7-ми, но прави опозиция на натална луна в първи дом - физическото тяло.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #29 -: Май 22, 2011, 11:08:04 pm »
htz, аз много ви обичам вас скорпионите, но наистина си обичате тежките преживявания, които да ви носят страдания, израстване и емоции. Плутон в съвпад със Слънце в Скорпи и 12 дом, бих те посъветвала да се хванеш да си влагаш енергията в изкарване на много пари в някоя корпорация или с някакъв тип психология, лечителство или изкуство да се захванеш. Издърваш на болка и те заревда с енергия и би станала добър лекар (и Марс в 7 дом), иначе ще си търсиш тези преживявания и Слънцето по мъжете в живота си. Луната в тригон с Юпитер, а и в Стрелец, определено ти дава позитивизъм и добро тълкуване на информацията около теб, така, че да я преживееш дълбоко и емоционално и да и намериш добра цел и приложение (да я подредиш по стрелешки, за да не е безцелно разпръсната както би си я събирал един близнак, ще търсиш философия, тълкование, което да ти носи израстване на личността, а и все пак ще искаш да я споделиш с други.). Много скорпион и много Козирог, аз също съм точно така, със планети предимно в тези два знака, Рибока, за който ти писах също имаше предимно планети тук и много драми и емоции, които в повечето случаи са плод на собствените ни вътрешни настройки. Обаче можеш и да се омъжиш за човек на изкуството (имам приятелка женена за художник със Слънце в 12 дом и Нептун в 7). И имам приятелка Скорпи, с гадже с Плутон в 1 дом, при последния си голям скандал щяха да се избият, сериозно, той дори мен ме е заплашвал с бой, защото съм я толерирала нея за сметка на него.........хахахахахах голям смях.   

хаха, много мразя побойници, не мога да гледам насилие..
Благодаря за вниманието и съвета и Марая казва, че ми е карма и трябва да лекувам другите.. уф, тежка и отговорна задача.. идеята за участие в такъв проект ми харесва, но едва ли ще се осъществи в близко бъдеще..

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #30 -: Май 22, 2011, 11:10:52 pm »

Извинявай, мила! Не е много по темата, но пази се от аборти и често ходи на гинеколог. Марс управлява 5-ти дом и се намира в 7-ми, но прави опозиция на натална луна в първи дом - физическото тяло.

Благодаря, Стела  :wub: Ще го имам предвид  :blink: По пети дом ли беше сърцето?

*

Stella

• 7765
« Отговор #31 -: Май 22, 2011, 11:13:24 pm »

Благодаря, Стела  :wub: Ще го имам предвид  :blink: По пети дом ли беше сърцето?

да
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #32 -: Май 23, 2011, 12:46:07 am »

И какво общо има 5-7-1-ви с абортите и гинекологичните заболявания?!
ма хич не е хубаво , да се проектират подобни неща....ТУК ИМА ЗНАЧЕНИЕ ДРУГО И ВЪОБЩЕ НЕ Е СВЪРЗАНО СЪС ЗДРАВЕТО! :angry:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #33 -: Май 23, 2011, 04:17:50 am »
Защо така негативно за мъжете Риби???
Аз имах 5-годишна връзка с един такъв, при това със стелиум в риби (Слънце, Меркурий и Венера) и мога да кажа, че се чувствах като кралица, много обгрижвана и обичана.